Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Collage-890x606
To 2016 σε λίγες ώρες παραχωρεί τη θέση του στο 2017 και σίγουρα αρκετοί από εμάς θα ήθελαν να ξεχάσουν την χρονιά που σε λίγο θα αποτελέσει στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, όποιες και εάν ήταν οι εντυπώσεις που σας άφησε το 2016 (σίγουρα θα υπάρχουν κι εκείνοι που το θεωρούν ένα εξαιρετικό έτος), η αλήθεια είναι ότι για τον κόσμο του gaming ήταν μία πραγματικά μία «ιδανική χρονιά» σε πολλά επίπεδα, καθώς είχαμε την κυκλοφορία ορισμένων πραγματικά αξιόλογων τίτλων που έχουν ήδη αποκτήσει την «στόφα» του all-time classic, ενώ παράλληλα και το hardware δεν τα πήγε κι άσχημα. Η έλευση του VR σίγουρα χαρακτήρισε την χρονιά που φεύγει, ενώ επιπλέον δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην τεράστια δυναμική που έδειξε να έχει ο κόσμος του mobile gaming, καθώς το Pokemon Go ήταν εκείνο που κατάφερε να γράψει ιστορία. Επίσης, η Sony με την κυκλοφορία του PlayStation Pro, η Microsoft με την ανακοίνωση του Project Scorpio και η Nintendo με την ανακοίνωση του «αινιγματικού» Switch (πρώην ΝΧ) σίγουρα μας άνοιξαν την όρεξη για το νέο έτος που βρίσκεται στο κατώφλι μας.
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Collage-2-1024x576
Επειδή βέβαια είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσατε να αποκτήσετε όλα τα ΑΑΑ games που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2016, αποφασίσαμε να σας θυμίσουμε τα καλύτερά των καλυτέρων, δημιουργώντας ένα top-10 (+1 bonus) με τα «must-have» games του 2016, τους τίτλους δηλαδή εκείνους που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του!  Κριτήριο για την επιλογή των συγκεκριμένων games δεν ήταν μόνο η αρκετά υψηλή βαθμολογία τους, αλλά και το added value τους και κατά πόσο μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι στη συλλογή κάθε gamer…

10. DiRT Rally (9.3)

Ρεαλισμός, τέλεια οδηγική συμπεριφορά που προσεγγίζει το real-thing όπως άλλοτε και δεκάδες ειδικές διαδρομές συνθέτουν τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου racing game για το 2016. Εάν ανήκετε στους fans του είδους τσιμπήστε το οπωσδήποτε!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Volkswagen-s-world-rally-car-depicted-in-the-forthcoming-dirt-rally-video-game-1024x683

9. Total War: Warhammer (9)

Σίγουρα αρκετοί στο άκουσμα της απόφασης της Creative Assembly να προσαρμόσει τον fantasy κόσμο του Warhammer στο gameplay του Total War θα κούνησαν απορημένα το κεφάλι τους… Το τελικό αποτέλεσμα δεν χωράει αμφιβολία ότι μας εξέπληξε ευχάριστα και έδωσε ελπίδα στους fans των strategy games.
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Total-War-Warhammer-1-1024x576

8. Pokemon Sun and Moon (9.1)

 Μέσα στο 2016 το Pokemon franchise γιόρτασε τα 20α του γενέθλια και δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τη χρονιά ως «χρονιά Pokemon», καθώς ως γνωστόν το Pokemon Go προκάλεσε πανικό.  Tο Pokemon Sun and Moon καταφέρνει να βρει τη χρυσή τομή που συνδυάζει το νέο με την παράδοση, φτάνοντας στα τεχνολογικά του όρια το Nintendo 3DS!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Pokemon-Sun-and-Moon-1-1-1024x576

7. Deus Ex Mankind Divided (8.Cool

«Το νέο Deus Ex προσφέρει ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στους gamers με αμέτρητες συγκινήσεις, μία ξεχωριστή και καλογραμμένη υπόθεση που κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο και μεγάλη ποικιλία στον τρόπο εκτέλεσης αποστολών», έγραψε στο review του ο Δημήτρης Θωμαδάκης και νομίζουμε ότι απλώς εξηγεί τους λόγους που το Deus Ex δεν γίνεται να λείπει από τη λίστα με τα must-have games για το 2016.
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Deus-Ex-Mankind-1024x576

6. Titanfall 2 (9.1)

H Respawn άκουσε τους gamers που ζητούσαν ένα single-player campaign και στο sequel του Titanfall απλώς «διδάσκει» ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθούν τα sequel για να ξεπερνούν τον αρχικό τίτλο. Με υψηλό replayability rate, ακόμη πιο πλούσιο multiplayer και την σχέση ανθρώπου – μηχανής στο επίκεντρο, το Titanfall 2 δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας.
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Titanfall-2-1024x535

5. Doom (9.1)

Το ταξίδι στην Κόλαση ποτέ δεν ήταν πιο όμορφο… H id Software κατάφερε με το reboot του Doom να φέρει το θρυλικό franchise στη σύγχρονη εποχή με πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα. Μοναδική δράση, φρενήρης ρυθμός και εκπληκτική ατμόσφαιρα καθιστούν το Doom ένα πραγματικό ΕΠΙΚΟ game. Καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε έτσι;
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Doomsplash-1024x576

4. Final Fantasy XV (9)

Κόντεψαν να περάσουν 10 χρόνια για να δούμε ένα νέο Final Fantasy game και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας έκανε να πούμε… «χαλάλι η αναμονή». Ένα από τα κορυφαία της χρονιάς που φεύγει που φέρνει το δημοφιλές σύμπαν στην σύγχρονη εποχή… Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το αγαπήσετε!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! FF-XV-1-1024x640

3. Battlefield 1 (9.7)

H φρίκη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου αποτυπώνεται στην εντέλεια στο Battlefield 1! Μεγαλειώδες, επικό και εθιστικότατο αποτελεί ένα πραγματικό «μάθημα ιστορίας» για έναν πόλεμο που είχε ξεχαστεί από τους game developers και τώρα έρχεται στην επιφάνεια με τον πλέον καλύτερο τρόπο!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Battlefield-1-1024x576

2. Dark Souls 3 (9.9)

Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, επικά απόκοσμο… είναι μερικοί χαρακτηρισμοί που προσδιορίζουν το έπος του  Hidetaka Miyazaki! Mία ανεπανάληπτη εμπειρία που σε κάνει να βρίσκεσαι στην τσίτα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό που θα ασχοληθείς μαζί του. Must-have χωρίς δεύτερη σκέψη!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Dark-Souls-3-MAIN-Large-1024x576

1. Uncharted 4: A Thief’s End (9.Cool

H Naughty Dog εκτόξευσε μία ακόμη ιστορία του Nathan Drake στα ουράνια. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς αυτό το ΕΠΟΣ. Η κινηματογραφική πλοκή, οι αξιολάτρευτοι χαρακτήρες, το story και το χορταστικό περιεχόμενο αποδεικνύουν απλώς το πόσο πολύ έχει προχωρήσει το gaming!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Uncharted-4-1024x576

ΒONUS: Overwatch (8.9)

Η Blizzard όταν δημιουργεί το κάνει με ένα ξεχωριστό στυλ… Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο της γενιάς του ή το πιο πρωτότυπο, αλλά είναι τόσο αψεγάδιαστο και συνδεδεμένο με την ευρύτερη έννοια του gaming που δεν γίνεται να μην το λατρέψεις!
Τα καλύτερα (και «must-have») games του 2016! Overwatch-1024x576
Ευχόμαστε ότι και το 2017 θα μας χαρίσει περισσότερες gaming συγκινήσεις… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! 



http://www.gameslife.gr/2016-must-have-games-87655

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις