Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Things - Stranger Things 80's Party Stranger-things-80s-party-6-1484142807



Στο Θέατρο Χυτήριο στον Κεραμεικό.
Αυτές τις Απόκριες θα γίνετε πρωταγωνιστές στην περιπέτεια του Stranger Things.
Στην πέμπτη του χρονιά, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο party της πόλης θα φέρει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα. Φορέστε την πανοπλία σας και οπλίστε τη σφεντόνα σας γιατί η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα παράξενα.
To πάρτι ανοίγει με την προβολή της ταινίας The Monster Squad (20:00) και συνεχίζεται με το mixtape του "Jonathan Byers", 80's επιτυχίες από τους Sonny Crockett & the Mighty Robot και Giorgos Tzavys (22:00), διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης με θέμα το Stranger Things και τις επιρροές του (23:00), δωρεάν φωτογράφιση στο «σαλόνι» της Joyce (TheBigPicture), επίδειξη και ελεύθερη συμμετοχή σε campaigns του Dungeons & Dragons από την Κάισσα και το Fantasticon.gr και "Stranger Strings" παιχνίδι γνώσεων με την ομάδα των Greek Geek.
Ακόμα θα υπάρξουν εκθέσεις ρετρό αντικειμένων και βιντεοπαιχνιδιών των Χρονοκάψουλα, Παιχνοδρόμιο και Vintage for Sale (παίξτε ελεύθερα σε Atari, NES και Sega Mega Drive), arcade καμπίνες του South Coast Retro VTM2, ποδήλατα βγαλμένα από τους δρόμους και τα δάση της σειράς Stranger Things (Mario Volante - Classic Bicycle Restoration) και πάγκος μακιγιάζ με την υποστήριξη της Kryolan Hellas και των Theano Andrikopoulou και Katerina Vlachou Make-Up Artist. Όσοι έρθουν πρώτοι θα απολαύσουν βάφλες, δωρεάν γλυκά και bubble tea ροφήματα από το Bubbletale.
Θα κληρωθούν δεκάδες θεματικά δώρα Stranger Things, Star Wars και Dungeons & Dragons, μεταξύ των οποίων και ένα Stranger Things tattoo. Στο νέο χώρο θα φιλοξενηθεί επίσης η Λέσχη Φίλων Κόμικς, τα Pixelate Accessories και τo κατάστημα Monsterville.
Η διοργάνωση προσφέρεται από το #zombiethrillerparty και θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44 στον Κεραμεικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του event στο facebook. Δείτε επίσης περισσότερες φωτογραφίες από τα προηγούμενα #zombiethrillerparty.


http://www.gameworld.gr/component/content/article/173-events/26644-stranger-things-80-s-party

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις