Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Magilou και Bienfu σε πρώτο πλάνο.




Καινούργιες πληροφορίες δόθηκαν στην δημοσιότητα για το επερχόμενο Tales of Berseria, το νεότερο κεφάλαιο της δημοφιλούς RPG σειράς, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία για PS3 και PS4 εντός της τρέχουσας χρονιάς. Δύο νέες χαρακτήρες αποκαλύφθηκαν για το παιχνίδι, καθώς και καινούργια στοιχεία για σύστημα μάχης στον τίτλο. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου από την εταιρεία, η Magilou - μια ριψοκίνδυνη μάγισσα - και ο εκκεντρικός Bienfu θα προσφέρουν επιπλέον λεπτομέρειες στην ιστορία του παιχνιδιού, ενώ το "Break Soul" αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στο σύστημα μάχης του τίτλου, το οποίο εκτελείται διαφορετικά από τον κάθε χαρακτήρα στο Tales of Berseria. Επίσης, εφόσον γίνει σωστή χρησιμοποίησή του από τους παίκτες, προκύπτει η εμφάνιση ενός ειδικού εφέ.
Η συγκεκριμένη δυνατότητα επιτρέπει στην Velvet - την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού - να καταναλώνει τις ικανότητες των αντιπάλων της, μέσω του μεταλλαγμένου αριστερού της χεριού, ενώ η εκτέλεση του Break Soul από την Magilou επιτρέπει στην μάγισσα να ακυρώνει τις ενέργειές των αντιπάλων της και να απορροφά το mana τους. Οι δύο διαφορετικές εκτελέσεις για το Break Soul, φέρουν τις ονομασίες "Consuming Claw" και "Spell Absorber" για τις Velvet και Magilou αντίστοιχα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το επόμενο κεφάλαιο στο franchise θα αποτελέσει μια ιστορία με κόντρα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ενώ την εμφάνιση των νέων χαρακτήρων μπορείτε να δείτε στις ακόλουθες εικόνες. Το Tales of Berseria αναμένεται να γίνει μελλοντικά διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά για PS4 και PC (Steam).



Νέα στοιχεία για το Tales of Berseria Jwsigpro_cache_b3f8604bba_tob(1)http://www.gameover.gr/news/item/33293-nea-stoixeia-gia-to-tales-of-berseria#sthash.9dOI69kP.dpuf

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις