Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Σε μια διάλεξη στο Παρίσι ο Sam Lake, Creative Director της Remedy Entertainment, αποκάλυψε στιγμιότυπα από την prototype έκδοση του Quantum Break παρουσιάζοντας στους παρευρισκομένους την εξέλιξή του από το 2012.

Στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσετε να δείτε στιγμιότυπα από το gameplay και κάποια cutscenesartwork συμπεριλαμβανομένου και ενός εχθρού με railgun sniper, την διαδικασία του motion capture και γενικότερα δουλειά που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.


Δείτε το σχετικό τρέιλερ: 

 Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του Alan Wake, ενώ πρόσφατα εθεάθη η καταχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων του ονόματος Alan Wake’s Return. Μάλιστα, ο Sam Lake σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε απαντήσει καταφατικά για το αν θα αναπτυχθεί το Alan Wake 2.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δήλωση του Sam Lake, creative director του Quantum Break, το Alan Wake’s Return δε θα είναι ένας νέος τίτλος, αλλά μια in-game τηλεοπτική σειρά για το νεότερο Action της Remedy Entertainment, στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Lake. Θυμίζουμε ότι το Quantum Break τελικά θα κυκλοφορήσει και στα PC, πέρα από το Xbox One και μάλιστα, αν προβείτε σε pre-order για την κονσόλα της Microsoft, θα λάβετε διάφορα μπόνους προπαραγγελίας, όπως δωρεάν την PC έκδοση και το Alan Wake: American Nightmare.
[Live Action τρέιλερ] Η Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ένα live action τρέιλερ για το επερχόμενο Xbox One exclusive Quantum Break. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Shawn Ashmore ως Jack Joyce και ο Aidan Gillen, γνωστός από το ρόλο του Littlefinger στο Game of Thrones, ως Paul Serene. Στο βίντεο βλέπουμε και τον Lance Reddick γνωστό από την τηλεοπτική σειρά Fringe. Δείτε το εκπληκτικό τρέιλερ εδώ.




Το Quantum Break θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου για PC (Windows 10) και Xbox One.
πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | Video games | Internet games | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις