Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Grand Theft Auto 5: PC mods Gtav-naturalvision-mod-37-1469970354

Grand Theft Auto 5: PC mods

Κυκλοφόρησε το Redux mod. [UPDATE]

[size=16][Αρχική δημοσίευση: 21/4/15] Με την έλευση του Grand Theft Auto 5 στα PC, το modding αρχίζει πλέον να παίρνει για τα καλά τα πάνω του. Στο παρόν άρθρο θα εξετάζουμε τα ήδη υπάρχοντα mods και πως αντιμετωπίζει το modding η Rockstar Games.

Η αλήθεια είναι ότι η Rockstar έχει καταφέρει να περιορίσει αρκετά τους modders στο GTA 5, ορισμένοι εκ των οποίωνδιαμαρτύρονται ότι το software δεν επιτρέπει την εύκολη αλλαγή παραμέτρων του παιχνιδιού, τουλάχιστον στο βαθμό του Grand Theft Auto IV. Ωστόσο, ορισμένοι εξ αυτών κατάφεραν να βρουν κρυφά σημεία του κώδικα στα PC που αποκαλύπτουν...κρυφές πτυχές του παιχνιδιού.
Με το εργαλείο modding OpenIV που χρησιμοποιούνταν και στο Grand Theft Auto IV, έχουν ανοιχτεί πολλά αρχεία του κώδικα στο GTA 5, που περιλαμβάνουν texturesA.I., μοντέλα χαρακτήρων κτλ. Ο χρήστης GooD-NTS δημοσίευσε τα παρακάτω screenshots στο GTAForums.com, από αρχεία στα οποία δεν επιτρέπεται προς το παρόν η επεξεργασία. Στο μέλλον...ποιος ξέρει.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν πληροφορίες για άλογα, ζόμπι, minigames, ακόμα και DLC! Το περιεχόμενο αυτό ενδέχεται να είναι από χαρακτηριστικά που κόπηκαν μέχρι και περιεχόμενο που απλά δεν έχει ακόμη εισαχθεί. Απ' τη στιγμή που οι modders θα μπορέσουν να επεξργαστούν τα αρχεία αυτά, ενδέχεται να ενεργοποιήσουν τις παραπάνω δυνατότητες και να μας ανοίξουν πόρτες για περισσότερες.
Mods στο GTA Online
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για την Rockstar αφορά το GTA Online. Όπως μας γράψατε ήδη στο forum topic του Grand Theft Auto 5, όσοι χρησιμοποιούν mods στο Grand Theft Auto Online μπορούν ακόμη και να κάνουν exploit εις βάρος των άλλων παικτών! 

Ηρακλής Μουρτζάκης (hercmour) μας ενημέρωσε ότι βρήκε exploiter στο Grand Theft Auto Online στο...PS3! Αντιλαμβάνεστε ότι στα PC η κατάσταση ενδέχεται να είναι πολύ χειρότερη, ειδικά αν είστε άτυχος. Εκτός πια κι αν το βίντεο που έστειλε αφορά respawn glitch του παιχνιδιού.

Βασική ανησυχία της Rockstar είναι το ότι ενώ ο κόσμος ξοδεύει χρήματα για μικροσυναλλαγές που αξιοποιεί στο GTA Online, οι modders ενδέχεται να καταστρέψουν αυτή την εμπειρία με οποιοδήποτε τρόπο. Η Rockstar πάντως, αφαιρεί τα RP που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.
Δείτε ορισμένα ενδιαφέροντα mods που εντοπίσαμε τις πρώτες αυτές ημέρες.
SweetFX: Αναβάθμιση γραφικών
Θέλετε ακόμη καλύτερα γραφικά στο GTA 5; Με το SweetFX τα έχετε. Δείτε το παρακάτω βίντεο σε 1080p με 60 frames κι απολαύστε πιο καθαρά χρώματα και οπτικά εφέ.




God Mode trainer
Αμέτρητο health, πυρομαχικά, αφαίρεση του reload, τηλεμεταφορά σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη, θέλετε κι άλλα; Κατεβάστε το God Mode και κάντε το GTA 5...παιχνιδάκι.



Field of view mod
Όπως και στις next-gen κονσόλες, έτσι και στα PC, το GTA V έρχεται με την επιλογή του να παίξετε σε First-person view, είτε σε αυτοκίνητο, είτε στον δρόμο.

Το παιχνίδι παρέχει ένα FOV slider για την ρύθμιση του First-person αλλά μερικοί τον βρίσκουν ανεπαρκή. Ο χρήστης του Reddit DrDaxxy έρχεται να σώσει την κατάσταση με το δικό του mod το οποίο επιτρέπει να ρυθμίσετε το FOV slider σε μεγαλύτερα επίπεδα απ'ότι είχε προκαθοριστεί. O DrDaxxy εργάζεται ακατάπαυστα ώστε το mod του να υποστηρίζει και την οδήγηση σε First-pesron αλλά και σε Third-person. Επίσης το mod δουλεύει και στο GTA Online αλλά επειδή επηρεάζει τις ρυθμίσεις μνήμης του παιχνιδιού υπάρχει η περίπτωση να ενεργοποιηθούν οι anti cheat παράμετροι οπότε χρησιμοποιήστε το με προσοχή.


[UPDATE: 22/4/15 - Snow mod] Για σήμερα σας έχουμε το Snow mod. Δεν είδατε αρκετό χιόνι τα Χριστούγεννα και θέλετε περισσότερο; Κατεβάστε το από εδώ.



[UPDATE 2: 24/4/15 - ScriptHook] Νέο trainer για το Grand Theft Auto V σας επιτρέπει να γίνετε ότι θέλετε.
Βαρεθήκατε τους συμβατικούς χαρακτήρες; Σκεφτήκατε ποτέ οτι προτιμάτε να ελέγχετε μια μαϊμού, μια γάτα, ένα ψάρι, ένα ελάφι ή οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο και μη; Το ScriptHook είναι εδώ για εσάς.
Μέσω του συγκεκριμένου trainer μπορείτε να κάνετε αλλαγές και στο περιβάλλον του παιχνιδιού, να τροποποιήσετε τα physics και να δώσετε νέο ενδιαφέρον στα όπλα σας. Υπάρχει ακόμα και δυνατότητα τηλεμεταφοράς, ενώ ανοίγει και ο δρόμος σε modders να προσθέσουν νέα scripts. Παρόλα αυτά το ScriptHook λειτουργεί μόνο στο single player και δεν θα μπορείτε να το μεταφέρετε στο Grand Theft Auto Online.
Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.
Υπεύθυνος πίσω από την δημιουργία του είναι ο Alexander Blade, ο οποίος το δημοσίευσε στο GTAForums. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο YouTube.


 
[UPDATE 3: 28/4/2015 - Νέα mods] Απ' ότι φαίνεται το modding community συνεχίζει να διασκεδάζει, πειράζοντας τον κώδικα του GTA 5 και προσφέροντάς μας ολοένα και περισσότερες δημιουργίες. Περισσότερα στα παρακάτω βιντεο.
Τι συμβαίνει αν αρχίσεις να πετάς μια φάλαινα στους δρόμους του Los Santos; Αυτό ακριβώς:


North Yankton extension: Ξεκλειδώστε και απολαύστε το Βόρειο τμήμα του Yankton:


Αν είστε fans του car tuning και σας αρέσει να πειράζετε το αυτοκίνητό σας, τότε κατεβάστε τα αντίστοιχα mods για τα υδραυλικά και τις αλλαγές ενδείξεων στους δείκτες του οχήματος.


Γίνεται γάτα που χειρίζεται βόμβες μολότοφ; Γίνεται: 


Αποκτήστε οχήματα των Ηeists στο Single-player κομμάτι του παιχνιδιού:


Ονειρευόσασταν ποτέ να χειριστείτε ζόμπι μέσα σε ένα zombie apocalypse ? Tώρα μπορείτε:


[UPDATE 4: 4/5/15 - Η Rockstar αφαιρεί τα mods. Δείτε πως θα τα επαναφέρετε] Με το τελευταίο patch της η Rockstar αφαίρεσε εντελώς την δυνατότητα ενεργοποίησης των mods στο Grand Theft Auto 5.
Δείτε πως θα τα επαναφέρετε.


[UPDATE 5: 5/5/15 - Ελέγξτε το κινητό του παιχνιδιού με το iPhone σας] Ένας χρήστης δημιούργησε mod με το οποίο ελέγχετε το κινητό του GTA 5 (in-game) χρησιμοποιώντας...το iPhone σας!
Μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε φωτογραφίες ή να καλέσετε (εικονικά πάντα) τα contacts σας.
Το mod αυτό απλά εξομοιώνει την λειτουργία mouse και keyboard. Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα στο RedditΤο βιντεο πάντως ειναι εντυπωσιακό.


Gravity gun
Ίσως το πιο απίστευτο mod που αξίζει να κατεβάσετε!
Σας επιτέθηκαν αστυνομικοί; Ανεβάστε τα οχήματά τους στα ουράνια και σπάστε τα!
Κατεβάστε το mod από εδώ.


[UPDATE 6: 6/5/15 - Car gun mod] Στο σημερινό mod θα δείτε το Car Gun, ένα όπλο που...εκτοξεύει οχήματα! Αντιλαμβάνεστε τι πανικό προκαλεί κάτι τέτοιο.
Κατεβάστε το από εδώ.



Pedestrian Riot
Νομίζατε ότι οι πεζοί θα ήταν πάντοτε αθώα γατάκια; Κάνετε λάθος. Με αυτό το mod ενεργοποιείται το λεγόμενο "Riot mode" με το οποίο οι κάτοικοι του Los Santos εξαγριώνοται κι επαναστατούν αρπάζοντας βαρύ οπλισμό!
Κατεβάστε το mod από εδώ.



[UPDATE 7: 14/5/15 - Δύο νέα mods με αεροπλάνα] Την εμφάνισή τους έκαναν στο Steam δύο νέα mods, αυτή τη φορά με αεροπλάνα.
Angry Planes mod
Σε αυτό το mod τα αεροπλάνα...εξαφριώνονται και σας κυνηγούν! Δείτε εδώ τι μπορεί να συμβεί.



Open All Interiors mod
Ανοίξτε όλες τις κλειστές περιοχές μέσω αυτού του Mod και εξερευνήστε το 100% του χάρτη του Los Santos. Υπάρχουν συνολικά 32 περιοχές ως γνωστόν. Εκτός αυτού θα βλέπετε τις ακριβείς τοποθεσίες κάθε περιοχής στον χάρτη.
 


Κατεβάστε το Mod από εδώ.
[UPDATE 8: 16/5/15 - Malware στο Angry Planes mod!] Το Angry Planes mod για το οποίο σας ενημερώσαμε προχθές περιέχει malware!
Μόλις αφαιρέσαμε το σχετικό link για download ώστε να σας προστατεύσουμε. Ούτως ή άλλως, το συγκεκριμένο mod δεν θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό σε σχέση με τα άλλα mods.
[UPDATE 9: 19/5/15 - Hitman και Knight Rider mods] Θέλετε να παίξετε ως Agent 47 ή να οδηγήσετε τον kit, αυτοκίνητο του Knight Rider (ιππότη της ασφάλτου); Ιδού η ευκαιρία σας.
Δείτε το Agent 47 mod.



Κατεβάστε το.
Δείτε το Knight Rider mod το οποίο προσωπικά με πώρωσε.



Κατεβάστε το.
[UPDATE 10: 20/5/2015 – Superman mod!] Από σήμερα μπορείτε να καταστρέψετε το Los Santos με το νέο "ηρωικό" Superman mod. Το πρόσωπο του Superman μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός των προσώπων του Trevor, Michael και Franklin.



Κατεβάστε το mod από εδώ.
[UPDATE 11: 26/5/15 – Grappling Hook mod!] O γάντζός από το Just Cause κάνει την εμφάνισή του και στο Los Santos! Με το νέο Grappling hook mod, μπορείτε να συνδέσετε και να τραβήξετε με γάντζο κτήρια, αυτοκίνητα μέχρι και... NPCs. Φυσικά, μπορείτε να συνδέσετε τον γάντζο και με τον εαυτό σας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε πως λειτουργεί.



Κατεβάστε το mod από εδώ.
[UPDATE 12: 4/6/2015 –Half-Life mods] Δύο νέα mods που δίνουν αέρα Half-Life έκαναν την εμφάνιση τους στο Grand Theft Auto 5 και θα σας μεταμορφώσουν στον Gordon Freeman του Los Santos.
Το πρώτο mod λέγεται Half-Life 2 Suit και μετατρέπει την στολή του Republican Space Ranger σε αυτήν του Gordon Freeman, ενώ το δεύτερο ονομάζεται Gravity Gun και σας δίνει την δυνατότητα να σηκώνετε στον αέρα και να εκτοξεύετε αυτοκίνητα, ανθρώπους και πολλά άλλα πράγματα.


Κατεβάστε το HEV Suit mod από εδώ και το Gravity Gun mod από εδώ.
[UPDATE 13: 8/6/2015 - Vice City mod] Ένα νέο mod που θα φέρει στη ζωή την Vice City ετοιμάζεται για το Grand Theft Auto V.


Μπορεί να μην είναι έτοιμο ακόμα, αλλά προχωράει πολύ γρήγορα αν αναλογιστεί κανείς ότι το αντίστοιχο mod για το Grand Theft Auto IV κυκλοφόρησε μετά τα 2 χρόνια κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Από την άλλη, το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε σε PC μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Πέρα από τα τοπία και τα κτίρια, στο συγκεκριμένο mod εμφανίζονται και τα ροζ αθλητικά αυτοκίνητα, οι φοίνικες, τα ταχύπλοα και το πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα, όλα σήματα κατατεθέν του Grand Theft Auto: Vice City.
[UPDATE 14: 14/7/15 - Jesus mod] Ειλικρινά δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος με το παρακάτω mod.
Ένας modder δημιούργησε Jesus mod για το Gtand Theft Auto 5, με το οποίο ελέγχετε τον Ιησού και...πετώντας αφοδεύετε βόμβες!




To mod περιείχε malware συνεπώς όσα YouTube videos έχουν ανέβει αφαίρεσαν το download link από την περιγραφή και οι YouTubers έστειλαν προειδοποίηση. Αν το βρείτε χρησιμοποιήστε το με δική σας ευθύνη.
[UPDATE 15: 20/7/15 - Iron Man] Ξέρουμε ότι πολλοί θα θέλατε να είστε ο Iron Man στην πραγματική ζωή. Tony Stark, ένας φιλάνθρωπος, επιστήμονας και...τυχερός playboy νέος ο οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα να φτιάξει την δική του στολή και να κάνει ότι θέλει στην πόλη. Τώρα πια είναι η σειρά σας να ζήσετε αυτή την εμπειρία στο GTA V. O κόσμος του Los Santos είναι η ιδανική ευκαιρία για να βγάλετε τον Iron Man από μέσα σας μέσω του νέου mod.


[/size]
Δείτε πως να εγκαταστήσετε το
[size]

.
[UPDATE 16: 20/7/15 - It's me...Mario!] Ίσως έχετε σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να οδηγήσετε με τον Mario στους δρόμους του Los Santos. Αυτή η σκέψη έγινε πλέον πράξη μέσω ενός νέου mod. Δείτε την σκοτεινή πλευρά του Mario, ο οποίος πατάει πεζούς και πετάει molotov.


Μπορείτε να κατεβάσετε το mod της μάσκας του Mario από εδώ και το mod για το καρτ από εδώ.
[UPDATE 17: 5/2/16 - The Last of Us mod] Ο modder rapidiment μετέφερε τον κόσμο του The Last of Us στο Grand Theft Auto 5.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα εκπλαγείτε απ' το δημιούργημά του. Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ.


[UPDATE 18: 7/7/16 - Redux graphics mod] Ένας modder που ονομάζεται Josh Romito δημιούργησε ένα mod που βελτιώνει τα γραφικά του Grand Theft Auto V.
Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, η διαφορά στον οπτικό τομέα ανάμεσα στην κανονική έκδοση και το Redux mod είναι τεράστια. Ο Romito πρόσθεσε νέα textures υψηλής ανάλυσης σχεδόν σε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού, όπως τους δρόμους, τα κτήρια και τα αυτοκίνητα, ενώ επανασχεδίασε τον τρόπο που λειτουργούν τα όπλα. Πρόσθεσε επίσης νέα ειδικά εφέ, βελτίωσε ταanimation, τον φωτισμό και το weather system.
Ταυτόχρονα, αλλαγές συναντάμε στις αντιδράσεις των αστυνομικών, τα physics, τον χειρισμό των αυτοκινήτων, ενώ οι πεζοί θα συμπεριφέρονται με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Επίσης, θα συμβαίνουν περισσότερα τυχαία γεγονότα στον κόσμο του παιχνιδιού και υπάρχουν ριζικές αλλαγές στο wanted system.


Ο Josito αναφέρει ότι το mod δεν είναι πολύ απαιτητικό σε υπολογιστική ισχύ, αφού αν μπορείτε να παίξετε το Grand Theft Auto V στα 60-70fps, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα να τρέξετε το mod. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες στο επίσημο website του mod. Η ημερομηνία διάθεσης του Redux mod θα ανακοινωθεί σύντομα.
[UPDATE 19: 31/7/16 - Ρεαλιστικότατα γραφικά στο NaturalVision mod] Ένας modder με τα ψευδώνυμο Razed δημιούργησε ένα mod το οποίο προσφέρει φωτορεαλιστικά γραφικά.
Πρόκειται για το NaturalVision mod, το οποίο είναι αποτέλεσμα της χρήσης των ReShade και ENB σε συνδυασμό με το VisualV mod. Ο Razer χρησιμοποίησε επίσης αρκετά άλλα mods για να πετύχει το αποτέλεσμα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Κατεβάστε το NaturalVision mod κάνοντας κλικ εδώ.


[UPDATE 20: 23/8/16 - Ημερομηνία διάθεσης του Redux mod] Το GTA Redux mod που αναβαθμίζει τα γραφικά του Grand Theft Auto V στα PC, θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.
Δείτε το παρακάτω τρέιλερ για να πάρετε μια εικόνα του τι σας περιμένει.


O δημιουργός του, Josh Romito, δέχθηκε επίθεση από hacker στην πορεία του development. Ευτυχώς είχε κρατήσει backup αν και επειδή δεν ήταν πρόσφατο έχασε κάποια δεδομένα. Παρά την καθυστέρηση, ευτυχώς το πολυπόθητο mod θα γίνει σε λίγες μέρες διαθέσιμο.
Πέρα από τα γραφικά θα βελτιωθούν τα οπτικά εφέ αίματος, τα φύλλα των δέντρων θα πέφτουν πιο συχνά, ενώ έχουν βελτιωθεί ακόμη και οι φωτισμοί. Μέσα στην engine θα συναντήσετε ακόμη και 4K textures και νέα εφέ καιρικών συνθηκών!
Το GTA Redux mod θα είναι διαθέσιμο για download από το GTARedux.com στις 16 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE 21: 19/9/16 - Διαθέσιμο το Redux mod] Το πολυαναμενόμενο Redux mod είναι πλέον διαθέσιμο για download. Πέρα από τις σημαντικές βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, μεταξύ άλλων συναντάμε επίσης αλλαγές στα όπλα, στον τρόπο που αντιδρά το A.I., ταragdoll physics και στον χειρισμό των οχημάτων. Το μέγεθος του mod φτάνει τα 4GB, ενώ με την μελλοντική προσθήκη επιπλέον 4K textures, αναμένεται να ξεπεράσει τα 6GB.





Κατεβάστε το Redux mod μέσω του GTARedux.com και δείτε τις οδηγίες εγκατάστασης.
[/size]
ΑΠΟ:game world

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις