Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-dogs-2-guide-890x560
Το ξέρουμε ότι «δεν μασάτε» από οποιαδήποτε πρόκληση κι αν συναντήσετε στα παιχνίδια. Όμως οι σημερινές προκλήσεις δεν αφορούν μόνο τη δυσκολία, αλλά και το μεγάλο πλήθος περιεχομένου που προσφέρει κάποιο παιχνίδι. Ειδικά σε έναν τίτλο όπως το Watch Dogs 2 που μπορεί να πάρει ολόκληρες εβδομάδες για να εξερευνήσετε πλήρως, τουλάχιστον εμείς δεν θα λέγαμε όχι σε μία μικρή συλλογή από tips. Εδώ συγκεντρώσαμε τα συμπεράσματα από την εμπειρία που είχαμε στη διάρκεια του παιχνιδιού, τα οποία ελπίζουμε να φανούν και σ’εσάς χρήσιμα!
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-Dogs-2-Odigos-5-1024x576

  • Όταν βρίσκεστε σε free roaming, δηλαδή σε ελεύθερη μετακίνηση στην πόλη, μεταξύ αποστολών, προσπαθήστε να αποφεύγετε τις παράνομες δραστηριότητες. Αν π.χ. τρακάρετε πολλές φορές οδηγώντας, ή (έστω και κατά λάθος) χτυπήσετε ή πυροβολήσετε κάποιον πολίτη, οι περαστικοί θα καλέσουν την αστυνομία.



  • Η εμπλοκή σας με την αστυνομία λειτουργεί όπως στα περισσότερα παιχνίδια του είδους. Αν αποφασίσετε να μπείτε στη διαδικασία ενός shooting war, τότε θα χάσετε, για τον απλό λόγο ότι το SFPD (San Francisco police department) στέλνει διαρκώς ανεξάντλητες ενισχύσεις!



  • Η μόνη ελπίδα σας είναι να μπείτε σε ένα όχημα (γρήγορο κατά προτίμηση) για να σας χάσουν. Αυτό δεν είναι εύκολο, αφού συνήθως στέλνουν και ελικόπτερα, αλλά το μυστικό είναι οι απότομες στροφές σε μικρά στενά. Όταν το awareness γίνει κίτρινο από κόκκινο, τότε απλά σταματήστε (εννοείτε χωρίς να κλείσετε την κυκλοφορία) και εκτελέστε την επιλογή «hide in car» μέχρι να περάσει η μπόρα.



  • Κάποια abilities που μπορούν να σας βοηθήσουν εδώ είναι η διακοπή των κλήσεων που κάνουν οι πολίτες στην αστυνομία, και η παρέμβαση στη λειτουργία των ελικοπτέρων ώστε να απομακρύνονται. Επίσης χρήσιμος μπορεί να σας φανεί ο έλεγχος των «έξυπνων» εμποδίων στο δρόμο, για να μπλοκάρετε τα αστυνομικά αυτοκίνητα. Βέβαια είναι λίγο αμήχανη η χρήση του, καθώς πρέπει να γυρίζετε την κάμερα προς τα πίσω για να στοχεύσετε το εμπόδιο, ενώ οδηγείτε γρήγορα.

[size]
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-Dogs-2-Odigos-6-1024x576
[/size]

  • Όσον αφορά τις εμπλοκές σας με τους υπόλοιπους «εχθρούς» του Watch Dogs 2, πρώτον χρησιμοποιούμε αυτό τον όρο μόνο με την ευρεία έννοια. Αυτοί που θα αντιμετωπίσετε είναι κατά κανόνα υπάλληλοι security, χωρίς καμιά ατζέντα εναντίον σας προσωπικά. Έτσι προτείνεται η αντιμετώπιση τους με stealth, όχι μόνο γι’αυτό, αλλά κυρίως γιατί οι πυροβολισμοί προσελκύουν αργά ή γρήγορα την αστυνομία. Βέβαια θα αντιμετωπίσετε και μέλη συμμοριών, οπότε εκεί μπορείτε να ακολουθήσετε μία πιο action προσέγγιση, χωρίς ενδοιασμούς. Αυτοί καλούν μεν ενισχύσεις, αλλά μόνο περισσότερους συμμορίτες, όχι τις αρχές.



  • Το stealth στο Watch Dogs 2 όπως θα διαπιστώσετε έχει πολλά «παρακλάδια». Πρώτον, μπορείτε να βρίσκεστε ο ίδιος εκεί, να κρύβεστε πίσω από έπιπλα και αντικείμενα, και να αναισθητοποιείτε τους εχθρούς με τέιζερ ή melee.



  • Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα gadgets (Segway – drone) που είναι μικρότερα και πιο ευκίνητα. Αυτά έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα σε τερματικά, έτσι ώστε κάποιες αποστολές μπορείτε να τις ολοκληρώσετε χωρίς να κάνει βήμα ο Marcus.

[size]
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-Dogs-2-Odigos-1-1024x640
[/size]

  • Τα gadgets μπορούν επίσης να τραβάνε επίτηδες την προσοχή των εχθρών, να τους ρίχνουν αναισθησιογόνα και εκρηκτικά. Ειδικά με το drone μπορείτε να τραβάτε εντυπωσιακές εναέριες φωτογραφίες, και μάλιστα με κάποια βασικά φίλτρα και ρυθμίσεις, όπως σε ένα κανονικό κινητό!



  • Η οδήγηση γίνεται απολαυστική όταν την αντιμετωπίσετε με τη λογική ενός driving game, όπως το The Crew ή το Forza Horizon. Ο χειρισμός και η αίσθηση κάθε οχήματος, επιτρέπει μία απολαυστική εμπειρία περιήγησης στο εικονικό Σαν Φρανσίσκο. Μπορείτε να κλέψετε όποιο όχημα θέλετε, ακόμα και περιπολικό! Με ένα ability μπορείτε μάλιστα να χακάρετε τους συναγερμούς αντί να κάνετε διάρρηξη, ώστε να μην κινείτε υποψίες.



  • Ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το mode «ακτίνων Χ» που σας επιτρέπει να εντοπίζετε ανθρώπους και αντικείμενα, ακόμα και μέσα από τοίχους. Όχι μόνο να εντοπίζετε δηλαδή, αλλά και να αναγνωρίζετε, σε κάποιες περιπτώσεις. Έτσι μπορείτε να βλέπετε τις θέσεις των εχθρών, των τερματικών, των bonus items, κτλ. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι και στην επίλυση των γρίφων για να ξεκλειδώνετε συστήματα, βλέποντας τις γραμμές των καλωδίων, αλλά και τα nodes, χωρίς «παρεμβολές» από τα στοιχεία του περιβάλλοντος.

[size]
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-Dogs-2-Odigos-7-1024x576
[/size]

  • Δεν είναι όμως όλα θέματα ζωής και θανάτου. Μπορείτε π.χ. να κάνετε γκραφίτι σε δύσβατα σημεία κτιρίων, αγώνες με καρτ σε ειδικές διαδρομές, και να αγοράζετε ρουχισμό και αξεσουάρ, ώστε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του Marcus στο δικό σας στυλ.



  • Σε συγκεκριμένες τοποθεσίες που μπορείτε να δείτε στο χάρτη, αλλά μόνο αν πλησιάσετε πολύ κοντά, ή κάνετε μεγάλο ζουμ, υπάρχουν κάποια bonus που μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά. Το ένα είδος είναι τσάντες με αξιοσέβαστα χρηματικά ποσά. Το άλλο είναι ακόμα πιο σημαντικό. Πρόκειται για «πακέτα έρευνας» που αποτελούν προϋποθέσεις για να ξεκλειδώσετε τα περισσότερα abilities του παιχνιδιού. Συνήθως φυλάσσονται ή βρίσκονται σε δύσβατα σημεία.



  • Για να ανεβαίνετε στα ψηλά σημεία των κτιρίων, υπάρχουν τρεις μηχανισμοί για να σας βοηθήσουν. Ο ένας είναι οι γερανοί, που κινούνται οριζοντίως και καθέτως, και μπορούν να καλύψουν τις μεγαλύτερες αποστάσεις στους δύο άξονες. Ο δεύτερος είναι οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για τον εξωτερικό καθαρισμό τζαμιών σε μεγάλα κτίρια. Ο τρίτος είναι οι ανυψωτήρες εδάφους, τους οποίους μπορείτε επίσης να οδηγείτε στο δρόμο, ώστε να τους φέρετε ακριβώς στο σημείο που θέλετε να φτάσετε.

[size]
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-Dogs-2-Odhgos-1-Large-1024x576
[/size]

  • Τα μάτια σας σε ολόκληρη την πόλη είναι οι κάμερες. Υπάρχουν παντού, έξω και μέσα σε κτίρια, στους δρόμους, σε κολώνες… Όλες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ασύρματα, να αλλάζετε εικόνα από τη μία στην άλλη, να κάνετε ζουμ, και να ελέγχετε οποιαδήποτε συσκευή με ασύρματη σύνδεση. Μαζί τους μπορείτε να συνδεθείτε από το smartphone σας, από το Segway ή από το drone, να τις χρησιμοποιείτε σε «x-ray mode», να βγάζετε φωτογραφίες και να ελέγχετε τα nodes των γρίφων. Δεν θα αργήσετε να διαπιστώσετε πόσο εύκολη κάνουν τη ζωή σας.



  • Υπάρχουν πολλά είδη αποστολών στις οποίες μπορείτε να επιδοθείτε, εκτός από τις βασικές. Όλες είναι διαθέσιμες από το μενού του smartphone σας, στις εφαρμογές DedSec app, Driver SF, Shout X και Multiplayer. Το smartphone είναι ένα πολυεργαλείο με πολλές εφαρμογές που είναι παρόμοιες με αυτές που θα βρείτε σε οποιοδήποτε κινητό σήμερα, αλλά έχουν παραλλαγμένα ονόματα (π.χ. Nudle Maps αντί για Google Maps).

[size]
Οδηγός επιβίωσης στον κόσμο του Watch Dogs 2 Watch-Dogs-2-Odigos-2-1024x576
Εννοείται πως υπάρχουν πάμπολλα πράγματα ακόμα, που περιμένουν να τα εξερευνήσετε, όπως θα διαβάσετε και στο review μας. Εμείς απλά σας δώσαμε κάποιες… οδηγίες προς ναυτιλομένους. Την πραγματική μαγεία του Watch Dogs 2 θα τη βιώσετε όταν ανακαλύψετε τον δικό σας τρόπο με τον οποίο θα απολαύσετε καλύτερα το πλούσιο gameplay που προσφέρει.
**http://www.gameslife.gr/watch-dogs-2-survival-guide-13456[/size]

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις