Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Uncharted 4: Survival - Έρχεται το Co-Op Survival Uncharted4-co-op-6-1479757441

[size=33]Uncharted 4: Survival - Έρχεται το Co-Op Survival[/size]


Ανακοινώθηκε η εβδομάδα κυκλοφορίας. [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 21/11/16] Η Naughty Dog ανακοίνωσε το Uncharted 4: Survival, κοινώς την προσθήκη Co-Op στο ομώνυμο Action-Adventure.
Πρόκειται για ένα Survival mode στο οποίο θα καλείστε να αντιμετωπίσετε κύματα εχθρών μόνοι ή μαζί με φίλο σας. Η δυσκολία τον εχθρών θα αυξάνει ολοένα και περισσότερο. Το mode είναι παρόμοιο με το Co-op Arena των Uncharted 2 και 3. Αυτή τη φορά το επίπεδο πρόκλησης και η ποικιλία θα είναι μεγαλύτερη.
Το Uncharted 4: Survival θα διαθέτει 10 maps και συνολικά 50 waves εχθρών που περιλαμβάνουν μισθοφόρους της Shoreline, στρατιώτες με γερό armor, snipers και hunters. Όσο περνάτε από τα κύματα εχθρών η δυσκολία τους ολοένα και θα αυξάνει. Κάθε 10 waves θα αντιμετωπίζετε θρυλικούς πειρατές από το [size=18]campaign του παιχνιδιού, ο πρώτος εκ των οποίων είναι ο Henry Avery![/size]
Δείτε το σχετικό τρέιλερ:



Για να ολοκληρώσετε κάποιο wave θα πρέπει όχι μόνο να εξοντώσετε τους εχθρούς σας αλλά και να ολοκληρώσετε [size=18]objectives, όπως για παράδειγμα την περισυλλογή θησαυρών σε συγκεκριμένο χρόνο ή να κερδίσετε εχθρούς οι οποίοι έχουν μαρκαριστεί στο ραντάρ σας. Θα υπάρχουν επίσης modifiers κατά την διάρκεια των waves, όπως για παράδειγμα το να πρέπει να σκοτώσετε με συγκεκριμένο όπλο ή σε ένα άλλο mod το damage θα προκαλείται μόνο από melee επιθέσεις ή headshots.[/size]
Όσο προχωράτε στο Survival mode θα κερδίζετε χρήματα (όπως και στο multiplayer) τα οποία θα μπορείτε να δαπανήσετε σε καλύτερα όπλα και αντικείμενα. Το σύστημα προόδου θα διαφέρει από αυτό του multiplayer. Θα κερδίζετε για παράδειγμα upgrades στα όπλα σας, νέα αντικείμενα και boosters. Το Survival mode θα έχει επίσης διάφορα επίπεδα δυσκολίας, όπως τα Hard και Crushing.
Το Uncharted 4: Survival θα δοθεί δωρεάν σε όσους έχουν ήδη το Uncharted 4. Το αναμένουμε στα μέσα Δεκεμβρίου. Επιπλέον, θα υπάρξει ακόμα και add-on για το single-player του Uncharted 4, κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον.
[UPDATE: 5/12/16 - Περισσότερες λεπτομέρειες για το Survival mode] Με την κυκλοφορία του mode Uncharted 4: Survival αυτό τον μήνα, η Naughty Dog αποφάσισε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες με το κοινό. Στο video που ακολουθεί, ο σχεδιαστής Vinit Agarwal μιλάει για το επερχόμενο δωρεάν DLC:
Στο Survival υπάρχουν πέντε διαφορετικές αποστολές: Survival (εξουδετερώστε τους πάντες), [size=18]Siege (εξουδετερώστε εχθρούς από μια συγκεκριμένη θέση), Treasure Race (συλλέξτε θησαυρούς διασκορπισμένους στον χάρτη), Marked Man (εξουδετερώστε έναν συγκεκριμένο στόχο) και Boss Waves (εξουδετερώστε τους πειρατές-φαντάσματα). [/size]


Οι αρχηγοί πειρατές, όπως για παράδειγμα ο Henry Avery, προέρχονται από το single-player του Uncharted 4 και ο καθένας κατέχει μυστικές δυνατότητες και χρησιμοποιεί διαφορετική τακτική μάχης. Όπως είναι ήδη επιβεβαιωμένο, στο Survival μπορείτε να παίξετε με άλλους χρήστες η μόνοι σας με την βοήθεια ενός A.I. χαρακτήρα. Σημαντική σημείωση είναι πως το mode διαθέτει drop in, δηλαδή οποιαδήποτε στιγμή κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού ένας φίλος σας μπορεί να αντικαταστήσει τον A.I. χαρακτήρα. 
Το Survival υποστηρίζει μέχρι τρεις παίκτες ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα split-screen.  
Δείτε τον χάρτη ώστε να πάρετε μια γεύση από τι να περιμένετε μέσα στους επόμενους μήνες:
Uncharted 4: Survival - Έρχεται το Co-Op Survival Roadmap
[UPDATE 2: 11/12/16 ] Το Co-Op Survival Mode του Uncharted 4 θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα όπως ανακοίνωσε η Naughty Dog.
Για τον σκοπό αυτό θα τρέξει ένα livestream στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδας 21:00, στο οποίο οι developers θα μας παρουσιάσουν τι νέο υπάρχει. Όλο το expansion θα διατεθεί δωρεάν.
http://www.gameworld.gr/component/content/article/166-action/26131-uncharted-4-survival-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-co-op

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις