Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Mass Effect: Τρία spin-off βιβλία Masseffectnovels-97-1467045552

[size=33]Mass Effect: Τρία spin-off βιβλία[/size]


Το πρώτο θα έρθει τον Μάρτιο του 2017. [UPDATE]
[Αρχική Δημοσίευση: 27/6/16] Εκτός του Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσουν τέσσερα νέα μυθιστορήματα βασισμένα στα ομώνυμα RPG της Bioware.
Συγκεκριμένα, τα τέσσερα βιβλία θα συνδέουν την ήδη υπάρχουσα τριλογία Mass Effect με το πολυαναμενόμενο Mass Effect: Andromeda που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Ο εκδοτικός οίκος Titan Books δήλωσε πως τα μυθιστορήματα Mass Effect θα λειτουργούν τόσο ως prequels, όσο και ως sequels των games. Θα παρουσιάζουν περισσότερες πληροφορίες για τους βασικούς χαρακτήρες που γνωρίσατε στα ομώνυμα games, ενώ θα δοθούν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και απορίες που είχαν οι φίλοι της σειράς Mass Effect.
Σύμφωνα με δημοσίευση του οίκου Titan Books, το πρώτο βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και έχει την υπογραφή του γνωστού στο sci-fi είδος συγγραφέα N. K. Jemisin, υποψήφιο στο παρελθόν για δύο βραβεία (Hugo και Nebula Awards) για το μυθιστόρημα του “The Hundred Thousand Kingdoms” που αργότερα έγινε τριλογία. Η πιθανή ονομασία του πρώτου εκ των τεσσάρων νέων Mass Effect βιβλίων είναι Mass Effect: Andromeda Initiation, σύμφωνα με το σχετικό εξώφυλλο.
Αναφορικά με τις επόμενες τρεις νουβέλες, προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο πως το δεύτερη και η τρίτη θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στο 2017 (Μάρτιος και Σεπτέμβριος αντίστοιχα), με το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο να κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2018 διά χειρός του creative director του Mass Effect: Andromeda, Mac Walters.
Το Mass Effect: Andromeda θα κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων τους πρώτους μήνες του 2017 για PC, PS4 και Xbox One. Αν ανυπομονείτε για την κυκλοφορία του, μπορείτε να αγοράσετε το πρώτο βιβλίο Mass Effect τον Αύγουστο για να… μπείτε στο κλίμα του νεότερο space drama RPG της Bioware.
[UPDATE: 12/12/16 - Tρία βιβλία αντί για τέσσερα, το πρώτο τον Μάρτιο] Η Bioware σε συνεργασία με την Titan Books ανακοίνωσαν πως το πρώτο Mass Effect βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου του 2017, θα ονομάζεται Mass Effect: Nexus Uprising, ενώ οι συγγραφείς θα είναι ο Jason M. Hough και ο Κ.C. Alexander. To δεύτερο βιβλίο θα ονομάζεται Mass Effect: Annihilation, η συγγραφέας θα είναι η Catherynne M. Valente και θα κυκλοφηρήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Tέλος, το τρίτο βιβλίο θα ονομάζεται Mass: Effect: Initiation, ο συγγραφέας θα είναι ο N.K. Jemesin και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017. Ο Mac Walters creative director του Mass Effect: Andromeda ήταν να γράψει το τρίτο βιβλίο το οποίο θα ένωνε το Andromeda με την ταινία Mass Effect, παρ' όλα αυτά η ταινία φαίνεται να έχει "παγώσει", και ο Mac Walters έθεσε τις προταιρεότητές του στο video game.
http://www.gameworld.gr/component/content/article/181-rpg/24957-mass-effect-tessera-spin-off-vivlia

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις