Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Η Rockstar ανακοίνωσε το επόμενο multiplayer mode του GTA Online με την ονομασία "Import/Export", το οποίο αφορά την κλοπή ενός ακριβού αυτοκινήτου.
Το συγκεκριμένο mode προσθέτει μία σειρά εγκληματικών πράξεων. Το expansion The Further Adventures in Finance and Felony σας έδινε την δυνατότητα να γίνετε διευθύνων σύμβουλος και να διευθύνετε μια οργάνωση. Με το Import/Export, θα μπορείτε να πάρετε στην κατοχή σας ακριβά αυτοκίνητα, να τα κάνετε customize και να τα μεταπουλήσετε ώστε να βγάλετε κέρδος.
Θα χρειαστείτε νέα ειδικά οχήματα...μαζικής καταστροφής για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάθε αποστολή σας, ώστε να ξεφύγετε από την αστυνομία και τις αντίπαλες συμμορίες. Θα μπορείτε να επιτεθείτε ακόμα και σε ελικόπτερα και τανκς. Παράλληλα, θα μπορείτε να διατηρήσετε τα οχήματά σας στα "Vehicle Warehouses", ενώ θα υπάρξουν και updates με εταιρικά γραφεία όπου θα έχετε γκαράζ που θα διατηρούν έως και 60 οχήματα. Τα γκαράζ θα γίνονται επίσης customize.
[UPDATE Νέο τρέιλερ για το Import/Export expansion] Η Rockstar Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα τρέιλερ για το επερχόμενο Import/Export expansion του Grand Theft Auto Online. Παράλληλα, δημοσιεύτηκε η λίστα με τα αυτοκινήτα που θα κληθείτε να παραδώσετε στους αγοραστές σας. Να σημειώσουμε ότι η κατάσταση παράδοσης των οχημάτων θα κρίνει και το ποσό χρημάτων που θα αποκομίσετε. Ακολουθεί η λίστα των οχημάτων.
Ειδικά Οχήματα:
- BF Ramp Buggy
- JoBuilt Phantom Edge
- Karin Technical Aqua
- Nagasaki Blazer Aqua
- Brute Armored Boxville
- MTL Wastelander
- Imponte Ruiner 2000
- Coil Rocket Voltic

Οχήματα:
- Principe Diablous and Diablous Custom
- Annis Elegy Retro Custom
- Pegassi Tempesta
- Ocelot Penetrator

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που δημοσίευσε η Rockstar Games.