Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Κατά την διάρκεια των The Game Awards 2016, η BioWare μας παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ από το επερχομενο Mass Effect: Andromeda. Σε εντυπωσιακή 4k ανάλυση, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές μάχης αλλά και διαλόγων.




[Δεν θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch] 



Δύο εβδομάδες πριν την παρουσίαση του Nintendo Switch στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ο Michael Gamble, παραγωγός του Mass Effect: Andromeda, δήλωσε ότι ο πολυαναμενόμενος τίτλος της BioWare δεν θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
"Αν κυκλοφορήσει το Switch και όλος ο κόσμος θέλει να δει το Mass Effect: Andromeda στην κονσόλα που θα αγοράσει τότε ποιος ξέρει, δεν θα θέλαμε να κλείνουμε πόρτες έτσι απλά" κατέληξε ο Gamble. Όσο για τις τεχνικές διαφορές που θα έχει το παιχνίδι στο PS4 σε σχέση με το PS4 Pro, η BioWare θα ανακοινώσει περισσότερα μέσα στους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς. Για το Project Scorpio ωστόσο δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποια σχέδια.
Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει το αργότερο την Άνοιξη του 2017 για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε τα μέχρι τώρα gameplay videos. Το σενάριό του θα διεξάγεται 600 χρόνια στο μέλλον.
[ Ημερομηνία κυκλοφορίας] O Aaryn Flynn, γενικός διευθυντής της BioWare, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mass Effect: Andromeda στο επίσημο site του παιχνιδιού.
Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου και σύμφωνα με τον Flynn αποτελεί το πιο φιλόδοξο Mass Effect που έχει αναπτύξει ποτέ η BioWare. Θα περιλαμβάνει νέους πλανήτες, νέες φυλές και νέα στοιχεία στο gameplay, καθώς επίσης και την πανίσχυρη μηχανή γραφικών Frostbite, που έχουμε απολαύσει μέχρι σήμερα σε Battlefield, Fifa και άλλα games της EA.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ακόμα και τις γιορτές οι developers της BioWare έκαναν beta testing στα σπίτια τους, ώστε να προλάβουν να έχουν έτοιμο το παιχνίδι στην παραπάνω ημερομηνία.
Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2017 για PC, PS4 και Xbox One.



http://www.gameworld.gr/component/content/article/181-rpg/18484-mass-effect-4-andromeda

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις