Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Το Steam Direct αντικαθιστά το Steam Greenlight (κι αυτό δεν αρέσει…)! Steam-greenlight-890x606



Περί Steam Greenlight και Steam Direct, έχουμε και λέμε: Τι φάση; Η Valve έκανε πρόσφατα μια δημοσίευση στην οποία μας ενημερώνει ότι, μετά τις αλλαγές που έκανε όσον αφορά τα προτεινόμενα παιχνίδια και τις αναζητήσεις στην αρχική σελίδα τους, αποφάσισε να αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο ένα game «μπαίνει» μέσα στο Steam, έχοντας ως σκοπό τους να ανεβάσουν την ποιότητα των υποβαλλόμενων παιχνιδιών.
Το Steam Direct αντικαθιστά το Steam Greenlight (κι αυτό δεν αρέσει…)! Steam-Greenlight-1-1024x577
Το Steam Greenlight αφήνει έναν οποιοδήποτε προγραμματιστή να δημοσιεύσει το παιχνίδι που δημιούργησε σε μία ιδιότυπη «βιτρίνα» με κόστος περίπου 95€ (τα οποία χρήματα, βέβαια, πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση Child’s Play -τσέκαρα, δεν έχουν κάποια σχέση με τον Chucky. Το κόστος υποβολής, σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχει ώστε να απωθήσει spammers και παντός είδους κακοήθεις developers. Από τη στιγμή που ένα game ανεβαίνει στη «βιτρίνα» του Greenlight, οι χρήστες του Steam μπορούν να δώσουν στο παιχνίδι (ή στις πληροφορίες του παιχνιδιού ή στη beta version του) ένα thumbs up ή ένα thumbs down. Τα top rated παιχνίδια (αυτά με τις περισσότερες θετικές ψήφους) βοηθούνται από την ίδια τη Valve, ώστε στη συνέχεια να δημοσιευτούν στο Steam.
Το Steam Direct αντικαθιστά το Steam Greenlight (κι αυτό δεν αρέσει…)! Indie-games-1
Το Steam Direct θα αφήνει έναν οποιοδήποτε προγραμματιστή να δημοσιεύει ένα παιχνίδι του κατευθείαν στο Steam, με κόστος από τα 95 εώς τα 4.995€ (σύμφωνα με τη δημοσίευση της Valve έχουν συζητήσει με προγραμματιστές αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία τελική τιμή). Προφανώς μόλις το internet άκουσε το «5.000» έπαθε ζημιά, καθώς είναι λογικό ένας indie προγραμματιστής (ή ακόμα και ένα indie studio) να μην έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν 5.000€, με την ελπίδα το παιχνίδι που έφτιαξαν να ξεπεράσει αυτό το ποσό σε έσοδα. Πολλοί πειραματιζόμενοι προγραμματιστές μέχρι τώρα παραπονέθηκαν στο Twitter για αυτή την απόφαση της εταιρείας.
Το Steam Direct αντικαθιστά το Steam Greenlight (κι αυτό δεν αρέσει…)! Indies-1024x640
Μερικοί πιστεύουν ότι το Steam Direct θα επιλύσει πολλά προβλήματα που προκάλεσε το Steam Greenlight, καθώς κάθε game δε θα χρειάζεται πια να περιμένει μήνες ολόκληρους μέχρι να το παρατηρήσουν οι χρήστες και ύστερα οι διαχειριστές του Steam. Παρόλα αυτά, μερικοί πιστεύουν ότι η απόφαση αυτοί θα εξαφανίσει τους indie developers και ίσως ενισχύσει τις μεγάλες εταιρείες στο να δημοσιεύουν περισσότερα “copy paste” παιχνίδια.
 Το Steam Direct θα αντικαταστήσει το Steam Greenlight αυτή την Άνοιξη και οι προγραμματιστές θα μπορούν να υποβάλουν παιχνίδια στο Greenlight έως και δύο εβδομάδες πριν την καθιέρωση του συστήματος Direct.




https://www.gameslife.gr/steam-direct-replaces-steam-greenlight-25213

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις