Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Call of Duty: Black Ops III: Awakening DLC Call-of-duty-black-ops-iii-awakening-review
Σφάζοντας ζόμπι στις Αυστριακές Άλπεις.
Από το πρώτο Call of Duty: Black Ops μέχρι και σήμερα η Activision έχει υιοθετήσει μια συγκεκριμένη τακτική βάση της οποίας η κυκλοφορία κάθε νέου κεφαλαίου της σειράς συνοδεύεται από το σχετικό Season Pass που με την σειρά του περιλαμβάνει τέσσερα DLC. Κατόπιν αυτού, δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό στην περίπτωση του Call of Duty: Black Ops III, εντούτοις φέτος υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Αυτό γιατί τα DLC του νέου Call of Duty διατίθενται πρωτίστως στο PS4, στα πλαίσια της νέας συμφωνίας μεταξύ της Activision και της Sony. Θυμίζουμε ότι μέχρι και το Call of Duty: Advanced Warfare όλα τα DLC κυκλοφορούσαν πρώτα στις κονσόλες της Microsoft και στην πορεία διατίθεντο στα PC και στις κονσόλες της Sony.

To Awakening, το πρώτο εκ των τεσσάρων DLC του Call of Duty: Black Ops III, κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου στο PS4 και πριν από δύο εβδομάδες περίπου έφτασε στα PC και Xbox One. Από πλευράς περιεχόμενου δεν συναντάμε κάτι το συγκλονιστικό, καθώς έχουμε τέσσερις νέους χάρτες για το multiplayer και έναν ακόμη για το Zombies mode. Κοινώς ούτε νέους Operators, ούτε κάποιο καινούργιο όπλο. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι προσφέρει το Awakening και κατά πόσο ή όχι αξίζει να το αποκτήσετε.

Call of Duty: Black Ops III: Awakening DLC Call-of-duty-black-ops-iii-awakening-1

Skyjacked, Splash, Gauntlet και Rise
Εάν το η ονομασία Skyjacked σας θυμίζει κάτι είναι γιατί ο συγκεκριμένος χάρτης αποτελεί μια νέα φουτουριστική εκδοχή του χάρτη Hijacked από το Call of Duty: Black Ops II. Η βασική διαφορά είναι ότι αυτή την φορά δεν βρίσκεστε σε ένα υπερπολυτελές yacht, αλλά σε ένα αστυνομικό αερόπλοιο. Η δομή του χάρτη βέβαια δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, αν και εδώ δεν υπάρχουν σκάλες, αφού μπορείτε πολύ απλά να πηδήξετε με τα thrusters σας, ενώ υπάρχουν δύο τοίχοι στην αριστερή και την δεξιά πλευρά του σκάφους που προσφέρονται για wall running. Οι τελευταίοι σας επιτρέπουν να μετακινηθείτε με ταχύτητα από το spawn point σας σε αυτό της αντίπαλης ομάδας.

Ο συγκεκριμένος χάρτης προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με δεδομένο ότι ακόμη κι αν πεθάνετε σε λίγα δευτερόλεπτα βρίσκεστε και πάλι στην πρώτη γραμμή του πυρός. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντοτε θετικό, καθώς στην δική μας περίπτωση πεθάναμε αρκετές φορές με το που κάναμε respawn. To πρόβλημα αυτό το συναντήσαμε και στους υπόλοιπους χάρτες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.




Ο χάρτης Splash με την σειρά του λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο water park και αποτελεί έναν από τους πιο "χαριτωμένους" χάρτες που έχουμε συναντήσει στην σειρά, αφού είναι γεμάτος με νεροτσουλήθρες. Στον συγκεκριμένο χάρτη μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να πολεμήσετε και κάτω από το νερό. Στο PS4 υπήρχε ένα exploit στον Splash που σας επέτρεπε να βγείτε έξω από τα όρια του χάρτη, στην Xbox One έκδοση του Awakening DLC πάντως δεν είδαμε κάτι αντίστοιχο. Ενδεχομένως η Treyarch να διόρθωσε το πρόβλημα με κάποιο patch.

Call of Duty: Black Ops III: Awakening DLC Call-of-duty-black-ops-iii-awakening-2

Ο τρίτος κατά σειρά χάρτης του Awakening ονομάζεται Gauntlet και διακρίνεται για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Πρακτικά ο Gauntlet είναι τρεις χάρτες σε έναν, αφού υπάρχουν τρία lanes με εντελώς διαφορετικό background. Πιο συγκεκριμένα έχουμε μια αστική περιοχή, μια ζούγκλα και μια αρκτική βάση. Από πλευράς μεγέθους είναι σαφώς ο μεγαλύτερος από αυτούς που συναντάμε στο εν λόγω DLC, ενώ παράλληλα διαθέτει και αρκετά μεγάλο verticality. Σε αντίθεση με τους Skyjacked, Splash και Gauntlet που διακρίνονται για τον εμπνευσμένο σχεδιασμό τους, ο χάρτης Rise είναι απλά αδιάφορος. Πρόκειται για μια βιομηχανική εγκατάσταση που το όλο design της το έχουμε ξαναδεί δεκάδες φορές στην σειρά Call of Duty, αλλά και στα υπόλοιπα FPS της αγοράς.

Call of Duty: Black Ops III: Awakening DLC Call-of-duty-black-ops-iii-awakening-3

Ο ατσάλινος δράκος
Πέρα από τους multiplayer χάρτες, το Awakening DLC σας δίνει πρόσβαση και έναν ακόμη χάρτη για το Zombies mode ονόματι Der Eisendrache. O σχεδιασμός του συγκεκριμένου χάρτη παραπέμπει θα λέγαμε στην σειρά Wolfenstein, καθώς λαμβάνει χώρα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο στις Αυστριακές Άλπεις. Στον χάρτη αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο Wonder Weapons, το The Wrath of Ancients και το Ragnarok DG-4. To πρώτο θυμίζει το τόξο Sparrow και το δεύτερο τα Gravity Spikes. Για να αποκτήσετε βέβαια πρόσβαση σε αυτά τα όπλα θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε διάφορα ευφάνταστα quests, όπως να “ταΐσετε” μηχανικούς δράκους.

Όπως και στους υπόλοιπους Zombies χάρτες της σειράς Call of Duty, έτσι και εδώ υπάρχουν δεκάδες προαιρετικά quests και αρκετά easter eggs για να ανακαλύψετε. Βέβαια για να δείτε όλο το περιεχόμενο του Der Eisendrache απαιτείται και το ανάλογο skill, καθώς ο βαθμός πρόκλησης είναι τουλάχιστον απαγορευτικός για τον μέσο παίκτη.

Call of Duty: Black Ops III: Awakening DLC Call-of-duty-black-ops-iii-awakening-4

Να το αγοράσω ή όχι;
Το σύνολο του περιεχομένου του Awakening κρίνεται αναμφισβήτητα ποιοτικό, με εξαίρεση τον χάρτη Rise και είναι δεδομένο ότι αν αποφασίσετε να ολοκληρώσετε όλα τα quests στο Zombies mode και να βρείτε τα Easter eggs θα χρειαστεί να δαπανήσετε 10-15 ώρες τουλάχιστον. Κατ' επέκταση, το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα του εν λόγω DLC είναι η τιμή διάθεσής του. Εάν πάντως το Call of Duty: Black Ops III σας άφησε θετικές εντυπώσεις και μπορείτε να διαθέσετε αυτά τα χρήματα, τότε επενδύστε άφοβα στο Awakening DLC. 

Θετικά:
- Εμπνευσμένος σχεδιασμός στους χάρτες Skyjacked, Splash και Gauntlet
- Η τεράστια ποικιλία του Der Eisendrache σε αποστολές και Easter Eggs
- Υψηλός βαθμός πρόκλησης στο co-op
- Μεγάλη διάρκεια 

Αρνητικά:
- Ο “αδιάφορος” χάρτης Rise
- Τσουχτερή τιμή διάθεσης
- Δεν περιλαμβάνει νέα όπλα ή Operators 

Βαθμολογία: 7.5

Ένα αρκετά ποιοτικό DLC από πλευράς περιεχομένου, αν και η τιμή του παραμένει “τσιμπημένη”. 

πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις