Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
"Κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ PS4 και υπολογιστών".



Από ό,τι φαίνεται, ένα ακόμα περιφερειακό για το PS4 - μετά το DualShock 4 - ενδέχεται να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον με κάποιον υπολογιστή. Ο λόγος για το PlayStation VR, το επερχόμενο headset εικονικής πραγματικότητας από την Sony, το οποίο πρόκειται να διατεθεί από την ιαπωνική εταιρεία στην αγορά το προσεχές φθινόπωρο. Στην εν λόγω πιθανότητα, υποστήριξης από τους υπολογιστές για το VR περιφερειακό, στάθηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Masayasu Ito, Senior Vice President στην Sony Computer Entrainment, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε ότι υπήρχαν σκέψεις, μεταξύ των μελών της ιαπωνικής εταιρείας, για χρησιμοποίηση του PlayStation VR με τους υπολογιστές στο μέλλον.
Ο αντιπρόεδρος της SCE σημείωσε πως τα πολλά κοινά εσωτερικά (χαρακτηριστικά-μέρη), ανάμεσα σε PC και PS4, αποτελούν ένα βοηθητικό παράγοντα για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ενώ για την ώρα η ιαπωνική εταιρεία είναι επικεντρωμένη στην δημιουργία παιχνιδιών για το επερχόμενο μηχάνημα, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη έναντι 400 ευρώ από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τις προηγούμενες ημέρες ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος των Worldwide Studios της SCE είχε αναφέρει πως η εταιρεία αποκομίζει κάποιο κέρδος από την αρχή της διάθεσης του περιφερειακού στην αγορά, ενώ όπως έγινε γνωστό, εντός του τρέχοντος μηνός, τίτλοι με χαμηλότερο framerate από 60 fps θα απορρίπτονται το πιο πιθανό από την Sony.
Μένει να δούμε κατά πόσον θα προκύψει μελλοντικά κάποια ανακοίνωση, για υποστήριξη υπολογιστών από το VR headset, το οποίο να σημειώσουμε ότι είναι κατά πολύ φθηνότερο από τα ανταγωνιστικά προϊόντα HTC Vive και Oculus Rift, τα οποία έχουν κόστος απόκτησης μερικές εκατοντάδες ευρώ πάνω από το περιφερειακό της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ απαιτούν αρκετά ισχυρότερο hardware από το PS4. Σε κάθε περίπτωση, η εν λόγω, πιθανή κίνηση από πλευράς Sony, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον φρέσκο χώρο της gaming εικονικής πραγματικότητας.
πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις