Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Shadow of the Beast: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή Shadow-of-the-beast-04-21-1452073559

Shadow of the Beast: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Έρχεται στις 17 Μαϊου. 
[28/10/15] Το Shadow of the Beast εντοπίστηκε στο PlayStation Store με ημερομηνία κυκλοφορίας την 27η Ιανουαρίου 2016 και τιμή που ανέρχεται στα 20 ευρώ. Είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order.
Αν όντως ισχύει η συγκεκριμένη καταχώρηση (η οποία προήλθε χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση) πιθανόν η Sony να είχε ως στόχο μικρότερο κύκλο ανάπτυξης και λιγότερες ώρες gameplay, εξού και η online πώληση συνδυασμένη με την χαμηλή τιμή του παιχνιδιού.
Η Sony παρουσίασε το Shadow of the Beast τον Αύγουστο του 2013 στην Gamescom και έκτοτε δεν το έχει τιμήσει σε κάποια από τις press conferences της. Ελπίζουμε η απόκρυψη του συγκεκριμένου exclusive, όπως και του The Tomorrow Children να μην σημαίνει κάτι αρνητικό για την ποιότητα των δύο συγκεκριμένων games. Ειδικά για την περίπτωση του Shadow of the Beast, είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι κάτοχοι Amiga θα ήθελαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
[ 6/1/16] To Shadow of the Beast θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου και όχι μέσα στον Ιανουάριο όπως αρχικά γνωρίζαμε μέσω PSN.
Η Sony δεν έχει προχωρήσει στην παραμικρή ανακοίνωση για την κυκλοφορία του. Η είδηση αυτή ωστόσο για την ημερομηνία έχει διαρρεύσει μέσω διαφόρων youtube videos, αλλά και από το προφίλ του παιχνιδιού στη Wikipedia.


Ένα ιστορικό Platform που αποτέλεσε εκ των κορυφαίων Amiga games ενδεχομένως θα έπρεπε να έχει καλύτερη προβολή. Το ερώτημα που τίθεται για τον λόγο που η Sony κρατάει χαμηλούς τόνους αφορά την ποιότητα, ενδεχομένως ακόμα και την διάρκεια του συγκεκριμένου reboot, που τελικά έχει τον χαρακτήρα ενός indie game. Θυμίζουμε ωστόσο ότι η Sony δεν είχε δημιουργήσει αντίστοιχο hype κρατώντας χαμηλούς τόνους ακόμα και σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Until Dawn (σ.σ. τουλάχιστον η προώθηση εκεί ήταν σε κάθε περίπτωση καλύτερη απ' του Shadow of the Beast), που τελικά αποδείχθηκε ένα από τα καλύτερα μέχρι σήμερα exclusives του PS4.
[ Έρχεται στις 17 Μαϊου] Μετά από μια..."σιγανή παράταση" που έλαβε το Shadow of the Beast χωρίς να το αντιληφθούμε (καθώς το περιμέναμε Μάρτιο), η εταιρεία ανάπτυξης Heavy Spectrum ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.


Το PS4 exclusive remake του ιστορικού 2D Platform θα έρθει στις 17 Μαϊου. Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν αυτό θα ισχύσει 100%, απλά κρατάμε μικρό καλάθι. Ειδικά οι Amiga fans που το περιμένουμε υπομονετικά. Στον κόσμο του Karamoon, η δράση θα τρέχει στα 60 frames το δευτερόλεπτο, ενώ το σύστημα μάχης του θα έχει σύγχρονους μηχανισμούς για combos που θα διαφέρουν εντελώς από τα όσα γνωρίζαμε στην παλιά έκδοση (γροθιά όρθιος, καθιστός και...ιπτάμενη κλωτσιά).

Δείτε το παραπάνω τρέιλερ για να πάρετε μια ακόμα γερή δόση από την νέα περιπέτεια του Aarbron και το πως θα εμφανίζονται τα ιστορικά περιβάλλοντα του παιχνιδιού στη νέα αυτή έκδοση. Όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι θα λάβετε δωρεάν ένα dynamic theme για το PS4, με δημιουργίες απ' τον γραφίστα Roger Dean, ο οποίος είχε δημιουργήσει το πρωτότυπο εξώφυλλο των Shadow of the Beast 1 και 2.
πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις