Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Far Cry Primal: Νέο Survival mode Far-cry-primal-female-82-1459448430

Far Cry Primal: Νέο Survival mode

Διαθέσιμο δωρεάν στο επόμενο update.
Το νέο update του Far Cry Primal φέρνει ένα εξαιρετικά δύσκολο Survival mode.
Μαζί με την υποστήριξη για 4K textures στα PC, η αναβάθμιση του Far Cry Primal που θα γίνει στις 12 Απριλίου θα έρθει με ένα νέο Survival mode. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις, τότε θα το βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Το νέο Survival mode απευθύνεται σε όσους θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο δυσκολίας του Far Cry Primal στα ύψη. Φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε την δυσκολία όσο θέλετε εσείς. Αν όμως έχετε την όρεξη να ζοριστείτε αρκετά, το νέο Survival mode θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σύμφωνα με την Ubisoft, θα υπάρχει η επιλογή του μόνιμου θανάτου, πράγμα που σημαίνει πως αν πεθάνετε μια φορά, θα χάσετε όλη την πρόοδο που έχετε κάνει. Ίσως να έχετε και μια δεύτερη ευκαιρία, αν προλάβατε και μαζέψατε τους προαπαιτούμενους πόντους.
Επιπλέον, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι μετρημένες, διότι θα έχετε stamina η οποία αναπληρώνεται μόνο όταν ο χαρακτήρας σας κοιμηθεί. Αν μείνετε με λίγη stamina, θα είστε πιο αδύναμοι και αργοί. Το mini-map αφαιρείται, ενώ το fog of war γίνεται πιο ισχυρό. Ένα εκ των θετικών είναι πως θα μπορείτε να κάνετε γρήγορη μεταφορά από ένα σημείο σε κάποιο άλλο (σε αντίθεση με το Survival mode του Fallout 4 που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό), αλλά η κίνηση αυτή θα καταναλώνει stamina και φαγητό που έχετε για χρήση.
 


Οι δυσκολίες δεν σταματούν εκεί. Πλέον δεν θα είστε σε θέση να βάλετε την κουκουβάγια σας να κάνει δουλειές. Ακόμα και τοcrafting, που κανονικά γίνεται κατευθείαν, τώρα θα παίρνει μερικά δευτερόλεπτα. Επιπρόσθετα, ο χαρακτήρας σας θα είναι επιρρεπής στο κρύο, οπότε θα πρέπει να φτιάχνετε σκηνές και να ανάβετε φωτιά για να επιβιώσετε. Άλλο ένα θετικό είναι πως θα αυξηθεί λίγο η Hunter vision, κάτι που, μεταξύ άλλων, θα σας βοηθήσει να "βγάζετε" τις νύκτες. Μια επιπλέον ελάφρυνση υπέρ του χαρακτήρα σας είναι πως οι επιθέσεις από εχθρούς θα είναι λιγότερες και μεμονωμένες, που σημαίνει πως θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε κάθε επίθεση χωρίς το άγχος κάποιας άλλης ταυτόχρονα.

Ακόμα πιο δύσκολη θα γίνει και η διαδικασία δαμασμού των θηρίων. Θα μπορείτε μεν να τα εξημερώσετε, αλλά όσο πιο άγριο είναι το ζώο, η δυσκολία θα αυξάνεται. Επίσης, τα εξημερωμένα ζώα δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικά όσο πριν. Όπως δήλωσε και ο Thomas Simon, Game Director της Ubisoft, πλέον τα ζώα που δαμάσατε θα είναι πιο αδύναμα, ενώ για να καταφέρετε να εξημερώσετε άγρια θηρία όπως αρκούδες και τίγρεις, θα πρέπει να τα πολεμήσετε μέχρις ότου εκείνα να είναι ετοιμοθάνατα. Μόνο τότε θα επιτύχετε τον σκοπό σας. Περιττό να αναφέρουμε πως αν πεθάνει ένα εκ των companion σας, δεν θα μπορείτε να το αναβιώσετε.
Ο Simon σημείωσε πως η αναβάθμιση της 12ης Απριλίου θα περιλαμβάνει και τέσσερα νέα Ubisot Club challenges. Ο ίδιος κατέληξε πως αν παίξετε το Survivor mode στις δυσκολότερες συνθήκες, δηλαδή ρυθμίζοντας το επίπεδο δυσκολίας σε “Expert” και ενεργοποιώντας τον μόνιμο θάνατο, θα έχετε την πιο δύσκολη και τρελή εμπειρία του Far Cry Primal, ενώ στο τέλος θα σας περιμένει και μια ειδική επιβράβευση.
πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις