Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
 Τεράστιο free expansion για το Black Desert Online! Black-Desert-Online-3-625x344

To Black Desert Online είναι ένα MMORPG που έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα των gamers του είδους, καθώς η ιδιαίτερη αισθητική και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον πλούσιο κόσμο του, το καθιστούν μοναδικό στο είδος του. Όπως έγινε γνωστό, το Black Desert Online εμπλουτίζεται με το δωρεάν Mediah expansion, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένονται και άλλα πρόσθετα features που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους φανατικούς φίλους του γνωστού MMORPG.


 Τεράστιο free expansion για το Black Desert Online! Black-Desert-Online-2-1024x602

Η ονομασία Mediah αντιστοιχεί σε μία πολύ μεγάλη region και το free expansion των 2GB προσφέρει περισσότερα από 1000 φρέσκα quests, ένα νέο boss (Kzarka), αλλά και ένα 40 vs. 40 instance. Παράλληλα, με το Mediah expansion προστίθενται νέα όπλα και gear, αλλά και πολλά enhancements που εμπλουτίζουν σημαντικά το gameplay. Ωστόσο, οι developers της Pearl Abyss ετοιμάζουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για το μέλλον, καθώς έχουν στα σκαριά μία πολύ μεγάλη ωκεάνια περιοχή, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνούν υποθαλάσσιες περιοχές, ενώ μάλιστα θα περιλαμβάνονται και εντυπωσιακές ναυμαχίες. Επιπλέον, πρόκειται να προστεθεί μία νέα περιοχή των Elves μέσα στο καλοκαίρι (αρχικά για την Κορέα, ενώ θα αργήσει να εμφανιστεί στη Δύση) και παράλληλα θα παρουσιαστεί και μία καινούργια playable dark elf race. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η προσθήκη της γης του Drigan στην οποία θα πρωταγωνιστούν γίγαντες, νάνοι και elves.


 Τεράστιο free expansion για το Black Desert Online! Black-Desert-Online-4--1024x576

Επιπλέον, στην κορεατική version του Black Desert Online οι gamers θα δουν Tier 9 horses, περισσότερο φρέσκο co-op content και αρκετές επιμέρους διορθώσεις που θα καταστήσουν το γνωστό MMORPG ακόμη πιο ισορροπημένο. Είναι άγνωστο το πότε θα δούμε τις παραπάνω μελλοντικές αλλαγές στη «δυτική» version του παιχνιδιού, καθώς υπάρχει μία αρκετά μεγάλη χρονική διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

 #Black #Desert #Online #Huge #Free #Expansion 

 GamesLife.gr

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις