Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία!
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! IMG_20160415_202937-Large-ANOIGMA-625x441






H έκθεση Comicdom Con αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πιο πλούσια «ελληνική γιορτή» των comics, αλλά και της ευρύτερης «geek» κουλτούρας. Ένας μοναδικός «θεσμός» που όμοιος του δεν υπάρχει στην Ελλάδα σε επίπεδο ιστορικής σημασίας και συμμετοχής. To τριήμερο 15 – 17 Απριλίου, πλήθος κόσμου πλημμύρισε τους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (αλλά και του Γαλλικού Ινστιτούτου), φανερώνοντας την τεράστια δυναμικήπου έχει το Comicdom event, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις «πύλες» του πριν από 11 χρόνια!  Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, διεξήχθη ο εντυπωσιακός διαγωνισμός Comicdom Cosplay, στον οποίο για μία ακόμη χρονιά οι Έλληνες cosplayers έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας σε όλους εκείνους που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το event μοναδικές στιγμές φαντασίας, ζωντάνιαςκαι πρωτότυπης καλλιτεχνικής δημιουργίας… 
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom_cosplay_2016_logo-1
To Comicdom Cosplay είναι ένα event που έχει ιδιαίτερη σημασία για την community των Ελλήνων cosplayers, καθώς μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού εκπροσωπείται η χώρα μας στον γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό EuroCosplay, με τον πρώτο νικητή μάλιστα να κερδίζει το ταξίδι στην Αγγλία (με όλα τα έξοδα πληρωμένα). O διαγωνισμός Comicdom Cosplay χωρίζεται σε δύο μέρη (ατομικό και ομαδικό), με τους τρεις πρώτους νικητές του ατομικού και την ομάδα που θα κερδίσει στο ομαδικό να λαμβάνουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς που στηρίζουν κάθε χρόνο τη διεξαγωγή του Comicdom.
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-14
Πέραν όμως του διαγωνιστικού κομματιού, οι cosplayers που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό cosplay απολαμβάνουν και με το παραπάνω τη χαρά της συμμετοχής, καθώς όπως και να το κάνουμε το cosplay είναι ένα «ζόρικό» hobby που απαιτεί μπόλικο μεράκι, συνεχή δουλειά και όρεξη για περισσότερη εξέλιξη. Στο φετινό διαγωνισμό την τιμητική τους είχαν τα cosplays που ήταν εμπνευσμένα από το League of Legends, αλλά και από τα αγαπημένα games της Blizzard (WoW, Heroes of the Storm, Diablo και Overwatch), ενώ επίσης δεν έλειψαν και τα costumes που είχαν «καταγωγή» από ορισμένα διάσημα ιαπωνικά anime.
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-6-678x1024
Όλοι οι cosplayers ήταν πραγματικά απολαυστικοί πάνω στη σκηνή, έχοντας μελετήσει με εκπληκτικήλεπτομέρεια τους χαρακτήρες που υποδύθηκαν, προσθέτοντας στο ρόλο τους άλλες φορές κωμικά στοιχεία και άλλοτε μοναδικό sex appeal. Μάλιστα, υπήρξαν και οι πιο τολμηροί cosplayers, οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμη και να… τραγουδήσουν (το να βλέπεις την Sheeva πάνω στη σκηνή από το Mortal Kombat 3 να τραγουδάει το «I Need a Hero» είναι σίγουρα… αξία ανεκτίμητη). Φυσικά και πάλι δεν έλειψε και ο«χαβαλές» από τους θεατές που έδωσε τον χαρακτήρα «γιορτής» στον διαγωνισμό (η θρυλική σκούπα για μία ακόμη φορά «ανέβηκε» στη σκηνή), ενώ δε χωράει αμφιβολία ότι οι φετινές συμμετοχές ήταν τόσο άρτιες που οι κριτές σίγουρα είχαν δύσκολο έργο για να βγάλουν τους νικητές.
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-5-Large-1024x768
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-2
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-1-1024x768
Την πρώτη θέση του ατομικού πήρε η Ρόκου Λία με το εκπληκτικό  Link cosplay από το Legend of Zelda, ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν η Δεδεβέση Μαρία (Kung Fu Master από το Blade and Soul) και η Μυλωνά «Darkenya» Μαίρη (Challenger Ahri από το League of Legends). Τέλος, στο ομαδικό κέρδισε το group: The Wolverine Storm, όπου τα τέσσερα μέλη του μας ταξίδεψαν με μοναδικό τρόπο στο σύμπαν του The Witcher 3.
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-4
Από εμάς δεν απομένει παρά να ευχηθούμε στην Λία Ρόκου να μας εκπροσωπήσει επάξια στο EuroCosplay contest και της ευχόμαστε να φέρει την πρωτιά στη χώρα μας!  Ραντεβού λοιπόν στο Comicdom Cosplay contest 2017  και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις πιο όμορφες παρουσίες του διαγωνισμού στις φωτογραφίες και στο video που ακολουθούν…
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-7-Large-678x1024
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-13
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-11
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-10
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-9-Large-678x1024
Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2016. Φαντασία, ζωντάνια και δημιουργία! Comicdom-Contest-3-678x1024

Δείτε το βίντεο (πηγή)





#comic_Comicdom_cosplay

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις