Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Απίθανο (&ταξιδιάρικο) gameplay trailer από το Mass Effect: Andromeda! Mass-Effect-Andromeda-1-890x606




Το Mass Effect: Andromeda είναι σίγουρα ένας τίτλος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς το hype γι’ αυτό φτάνει σίγουρα στα… ουράνια! Το νέο κεφάλαιο στην εποποιία του Mass Effect πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2017 (για Xbox One, PS4 και PC), χωρίς όμως η EA να έχει δώσει τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και με βάση τα έχουμε δει μέχρι στιγμής το Andromeda θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά major space opera συνδυασμένη με το αγαπημένο gameplay που έχουμε συνηθίσει από την θρυλική Bioware. Μετά την 7η Νοεμβρίου όπου και παρουσιάστηκαν πολλά στοιχεία αναφορικά με το στυλ και το gameplay του νέου Mass Effect, στο πλαίσιο των Video Game Awards παρουσιάστηκε ένα νέο trailer, το οποίο αν μη τι άλλο διακρίνεται για την εκπληκτική του ατμόσφαιρα, αλλά και από το γεγονός ότι μας δίνει τη δυνατότητα να εντρυφήσουμε στο gameplay του. To video που προβλήθηκε ξεχωρίζει για τα πραγματικά εκπληκτικά 4Κ visuals αλλά και από την μεγάλη ποικιλία και diversity που απεικονίζεται στον πλανήτη που εξελίσσεται το παιχνίδι. Πατήστε το play και αφήστε το ταξίδι να ξεκινήσει…



****http://www.gameslife.gr/new-mass-effect-andromenda-gameplay-trailer-89471

http://www.best-gaming.net/

#2
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
[UPDATE  6/1/17 - Siblings Rivalry τρέιλερ] Η Bioware έδωσε στη δημοσιότητα ένα περίεργο τρέιλερ που αφορά το Mass Effect: Andromeda.
Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Tom Taylorson και Fryda Wolff που έχουν αναλάβει το voice acting για τους χαρακτήρες Scott και Sarah Ryder αντίστοιχα. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, οι Tom και Fryda μπαίνουν στο πετσί του ρόλου, δείχνοντας την αντιπαλότητά τους ως υποτιθέμενοι συγγενείς.


Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει το αργότερο την Άνοιξη του 2017 για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε τα μέχρι τώρα gameplay videos. Το σενάριό του θα διεξάγεται 600 χρόνια στο μέλλον.

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις