Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Η Nintendo στο The Tonight Show Miyamoto-84-1481196452

[size=33][U{DATE][/size]
[Αρχική δημοσίευση: 8/12/16] Ο Reggie Fils-Aimé, πρόεδρος της Nintendo of America, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, το The Tonight Show. Εκεί, έδωσε την ευκαιρία στον παρουσιαστή να παίξει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild...στο Nintendo Switch! Σίγουρα δεν περιμέναμε να εμφανιστεί η νέα κονσόλα της Nintendo σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά από ότι φαίνεται ο Fils-Aimé ετοίμαζε έκπληξη σε όλους μας. Ο Fallon είχε μεγάλο άγχος στην αρχή, ειδικότερα όταν ενημερώθηκε πως καθώς θα παίζει το Super Mario Run, θα τον παρακολουθεί ο Shigeru Miyamoto.



Όταν ήρθε η ώρα να παίξουν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ο Fallon φάνηκε πιο ενθουσιασμένος. Αν και δεν είδαμε πολύ από το gameplay, παρά μόνο την μεταφορά μιας πέτρας και λίγες εκρήξεις, αυτό στο οποίο στάθηκε ο Fils-Aimé είναι η δυνατότητα να πάρει κανείς την κονσόλα εκτός σπιτιού και να συνεχίσει να παίζει.



Με την κίνησή της αυτή η Nintendo δείχνει για άλλη μια φορά ότι το Switch θα απευθύνεται σε αρκετά casual κοινό όπως αυτό της τηλεόρασης κατά πλειοψηφία. Μένει να δούμε αν το Marketing της θα συνεχίζει επίσης να εστιάζει στην τηλεόραση.
[UPDATE: 10/12/16 - Το αινιγματικό t-shirt του Miyamoto] Ο Shigeru Miyamoto εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα t-shirt, το οποίο απεικονίζει τον Super Mario με στολή Samurai.
Κανείς δεν το πρόσεξε και για αυτό το λόγο ο Bill Trinen της Nintendo δήλωσε μέσω Twitter "Εγώ ξέρω περί τίνος πρόκειται". Το t-shirt στα Ιαπωνικά γράφει "Ran" (που σημαίνει Χάος) και στα Ιαπωνικά προφέρεται ως "Run". 
Η Nintendo στο The Tonight Show Shigeru-miyamoto-the-tonight-show

Άραγε η ενδυμασία του Mario αφορά κάποιο νέο Super Mario game για το Switch ή απλά κάποια ενδυμασία για το Super Mario Run; Το μέλλον θα δείξει.
http://www.gameworld.gr/component/content/article/179-2014-05-19-05-44-56/26311-%CE%B7-nintendo-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-jimmy-fallon

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις