Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Καλημέρα σας,σας ενημερώνουμε ότι σε λίγο καιρό η σελίδα μας θα παρέχει περισσότερη ασφάλεια με το πρότυπο ασφαλείας https όπου διασφαλίζει κάθε ευαίσθητα δεδομένα τα οποία κρυπτογραφούνται για να αποσταλούν στο διακομιστή μας.
Πληροφορίες σχετικά με το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας https Screen17
Γιατί το κάνουμε αυτό;  Question
Από το 2016, η Google έχει αποφασίσει να επιταχύνει τη μετάβαση σε ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το HTTPπρωτόκολλο. Πρόκειται για ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για τους χρήστες, αλλά είναι αρκετά περίπλοκο, από τεχνικής άποψης.

Πληροφορίες σχετικά με το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας https 09615110Προειδοποίηση ασφαλείας από τον Google Chrome για σελίδες HTTP  Exclamation Exclamation


Η Google ανακοίνωσε ότι από τον Ιανουάριο του 2017 η έκδοση 56 του περιηγητή Google Chrome θα εμφανίζει μία προειδοποίηση ασφαλείας για όλες τις σελίδες HTTP που περιέχουν πεδία που συμπληρώνονται με κωδικούς. Η προειδοποίηση αυτή θα περιλαμβάνει ένα μήνυμα στη μπάρα διεύθυνσης όπως αυτό : Not Secure 
Πληροφορίες σχετικά με το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας https Http-h10

Πώς αυτό επηρεάζει το φόρουμ  Question

Στα φόρουμ συζητήσεων, οι χρήστες πρέπει να συνδέονται συμπληρώνοντας το ψευδώνυμο και τον κωδικό πρόσβασής τους. Αυτή η ειδοποίηση δεν θα επηρεάζει όλες τις σελίδες HTTP, αλλά μόνο αυτές που περιέχουν πεδίο που πρέπει να συμπληρωθεί με κάποιον κωδικό. 
Πληροφορίες σχετικά με το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας https 09615110Το πρωτόκολλο HTTPS θα είναι σύντομα διαθέσιμο για το φόρουμΑν και δεν είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε το νέο πρωτόκολλο, η καλύτερη δυνατή λύση θα ήταν, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη για τα φόρουμ της ForumGreek, να υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του HTTPS πρωτοκόλλου. Εκτός από το γεγονός ότι θα προσφέρετε έναν ασφαλή διαδικτυακό τόπο για τα μέλη σας, θα εμφανίζεται επίσης και μία ένδειξη που θα περιλαμβάνει ένα μήνυμα με την ένδειξη : Secure.


Arrow Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την μετάβαση αυτή μόλις ολοκληρωθούν όλες οι τεχνικές αλλαγές εκ μέρους μας.
ExclamationExclamationΕμείς ως Best-gaming.net θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μετάβασης σε Https μόλις αυτή η λειτουργία ενεργοποιηθεί από τον πάροχο του φόρουμ μας τη Forumgreek. Θα σας ξανά ενημερώσουμε σε αυτό το topic μόλις γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Smile


Με εκτίμηση, 
Η Ομάδα της ForumGreek και η ομάδα του Best-gaming 

http://www.best-gaming.net/

#2
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Εμείς και η Forumgreek εργαζόμαστε σε αυτό. Θα σας ξανά ενημερώσουμε μόλις γίνουν τα απαραίτητα.

http://www.best-gaming.net/

#3
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
28.01.2017: Ακόμη δουλεύουμε σκληρά πάνω σε αυτό,δυστυχώς δε προλάβαμε να μετατρέψουμε τη σελίδα σε https (κρυπτογραφημένη με πιστοποίηση) πριν βγει η νέα έκδοση του google chrome όπου τώρα θα αναγράφετε ένα μήνυμα <<μη ασφαλές>> σε σελίδες που ζητούν κωδικό κλπ . Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι πέρα από το Https εμείς έχουμε κρυπτογράφηση αρχείων και όλα τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή σε διακομιστή του παρόχου μας Forumgreek-Forumotion .
Θα σας ενημερώνουμε τακτικά σε αυτό το θέμα σχετικά με την εξέλιξη του.


Σας ευχαριστούμε πολύ για τη κατανόηση και την υπομονή σας. 


Η ομάδα του Best-Gaming Community.

http://www.best-gaming.net/

#4
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
04.02.2017: Χρειαζόμαστε ακόμη λίγες μέρες ,δουλεύουμε σκληρά και πάνω στο νέο πρότυπο κρυπτογράφησης και σε πολλές νέες λειτουργίες όπως ξέρετε και μπορείτε να δείτε. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αναμένετε τέλος του μήνα μέχρι αρχές Απριλίου. 
Θα σας ενημερώνουμε τακτικά σε αυτό το θέμα σχετικά με την εξέλιξη του.


Σας ευχαριστούμε πολύ για τη κατανόηση και την υπομονή σας.Ζητάμε συγγνώμη για την μεγάλη αναμονή. 


Η ομάδα του Best-Gaming Community.

http://www.best-gaming.net/

#5
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
 09.02.2017: Πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά επειδή έχει ένα κόστος και επειδή το φόρουμ δεν έχει λεφτά είναι εθελοντικό. Συγκεκριμένα οι διαφημίσεις δεν είναι από εμάς είναι από το πάροχο φιλοξενίας του φόρουμ την Forumotion-Forumgreek ,εμείς δε λαμβάνουμε κανένα χρηματικό ποσό . Γι αυτό δε μπορούμε να καλύψουμε αμέσως αυτό το κόστος. Ωστόσο μπορείτε να μας βοηθήσετε δωρίζοντας από 2,5 € εδώ ώστε να έρθει νωρίτερα.


Σας ευχαριστούμε πολύ για τη κατανόηση και την υπομονή σας.Ζητάμε συγγνώμη.


Η ομάδα του Best-Gaming Community.

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | © PunBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις