Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
«Μάχη» με τα φυσικά φαινόμενα δίνει το Blue Star Delos για να δέσει στο λιμάνι της Τήνου 2393090

«Μάχη» με τα φυσικά φαινόμενα δίνει το Blue Star Delos για να δέσει στο λιμάνι της Τήνου Tlo0j10
Οι άνεμοι πνέουν θυελλώδεις. Η θάλασσα φουρτουνιασμένη. Κι όμως ο καπετάνιος του Blue Star Delos δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να δέσει στο λιμάνι της Τήνου, ώστε επιβάτες και οχήματα να κατέβουν με ασφάλεια. Φαίνεται πως το έχει η μοίρα του. Το συγκεκριμένο πλοίο εκτελεί το τελευταίο του δρομολόγιο καθώς απο αύριο, επιστρέφει το Blue Star Paros.  

Θάλασσα και προβλήτας έχουν γίνει ένα. Τα μανιασμένα κύματα φτάνουν μέχρι τα αυτοκίνητα που περιμένουν να μπουν στο καράβι. Οι σωστοί χειρισμοί του καπετάνιου και η συντονισμένη προσπάθεια πληρώματος και λιμενεργατών είχαν ως αποτέλεσμα το πλοίο να δέσει τελικά στο λιμάνι της Τήνου.

Δεν είναι μυστικό πως πολλά νησιά της Ελλάδας διαθέτουν ακατάλληλα λιμάνια. Κάτι που έρχεται πάντα στην επικαιρότητα, μόλις μπαίνει ο χειμώνας. Παρόλα αυτά συγκλονίζει το βίντεο με την προσπάθεια ενός πλοίου να «δέσει» στη Τήνο.

Ο καπετάνιος δίνει για αρκετή ώρα μάχη με τα κύματα για να φέρει το πλοίο στη σωστή θέση, προκειμένου να επιβιβαστεί τον κόσμο. Ανάλογη υπερπροσπάθεια αναγκάζονται να κάνουν πολλοί συνάδελφοί του μέσα στο χειμώνα, καθώς τα περισσότερα λιμάνια στα νησιά είναι απροστάτευτα από την κακοκαιρία ή ακατάλληλα, κάτι που κάνει την προσέγγισή τους αποστολή υψηλού κινδύνου. Κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων.

Το βίντεο που κυκλοφορεί και καταγράφει το περιστατικό είναι από το λιμάνι της Τήνου και συγκεκριμένα από την εξωτερική πλευρά καθώς το συγκεκριμένο πλοίο λόγω του μεγέθους του αλλά και του καιρού δε του επιτρέπεται να δέσει .Οι Έλληνες καπετάνιοι με ηρωικές προσπάθειες και ξεχωριστή μαεστρία πολλές φορές πετυχαίνουν το ακατόρθωτο.

Δείτε πώς το «Blue Star Delos» επιχειρεί να προσεγγίσει το λιμάνι. Χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες. Αξιοσημείωτες στιγμές, όταν ένας πατέρας με το μικρό του παιδί και το σκύλο βρέχονται από τα μανιασμένα κύματα.


«Μάχη» με τα φυσικά φαινόμενα δίνει το Blue Star Delos για να δέσει στο λιμάνι της Τήνου Av0jd510




Πηγή: cyclades24

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις