Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Έρευνες της Αστυνομίας για υποκλοπή στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας 2395607

Έρευνες της Αστυνομίας για υποκλοπή στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Tlo0j10
Έρευνες στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη από το τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας και με την παρουσία Εισαγγελέα, για το ενδεχόμενο υποκλοπής και παρακολούθησης συνομιλίων.

Σε δηλώσεις της η Ελένη Αλειφέρη ανάφερει: «Μετά από Εισαγγελική παραγγελία, έγινε έρευνα από το τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διαρροή, υποκλοπή, παρακολούθηση συνομιλιών του γραφείου μου. Ό,τι βρέθηκε, κατασχέθηκε και αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια και τις εισαγγελικές Αρχές.

Αυτή την στιγμή εκείνο που μας ενδιαφέρει και διερευνάται είναι να διασφαλιστεί το σύνολο της λειτουργίας της διοίκησης. Όταν έλθουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια σχετικά με τα ευρήματα θα σας ενημερώσουμε».

Η ιστοσελίδα Messinialive αναφέρει: «Οι αστυνομικοί πήραν τους υπολογιστές για περαιτέρω έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί τυχόν σύστημα απομακρυσμένης συνακρόασης ή άλλου είδους παράνομο λογισμικό που επιτρέπει την παρακολούθηση όχι μόνο των e-mail αλλά και των συνομιλιών που γίνονταν στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη.

Αν πράγματι διαπιστωθεί ότι υπάρχει το επίμαχο παράνομο λογισμικό, τότε μιλάμε για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, που εικάζεται ότι έχει πολιτικές προεκτάσεις.

Ποιοί και γιατί είχαν βάλει στο στόχαστρο την Ελένη Αλειφέρη και κατ’ επέκταση της υποθέσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ποιός και με ποιό τρόπο έθεσε τις συνομιλίες της υπό παρακολούθηση;

''Φύλλο και φτερό'' οι υπολογιστές από το γραφείο

Η αστυνομική έρευνα θα εντοπίσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Να σημειωθεί ότι πέρα από τον εξοπλισμό που πήραν οι Αστυνομικοί και θα κάνουν “φύλλο και φτερό” στα εργαστήρια της Αστυνομίας, οι υπάλληλοι της μηχανογράφησης αυτή τη στιγμή δίνουν κατάθεση στην Ασφάλεια.

Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, μιλώντας στο MessiniaLIVE, εμφανώς ταραγμένη και σοκαρισμένη από την πρωτοφανή παραβίαση των συνομιλιών της, δήλωσε πως πρέπει να θωρακιστεί η λειτουργία του κράτους και της αυτοδιοίκησης από τέτοιες κακόβουλες ενέργειες. Να σημειωθεί ότι η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη είχε εδώ και καιρό σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά γι’αυτό και προέβη στις καταγγελίες. Άμεσα με εισαγγελική παραγγελία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας κατέσχεσαν τους υπολογιστές του γραφείου της, ενώ ερεύνησαν και τους υπολογιστές του 3ου ορόφου. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν όλο το δίκτυο των υπολογιστών που συνδέονταν μεταξύ τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει ενδεχομένως και σε άλλους υπολογιστές παράνομο λογισμικό.»



Πηγή: kalimera-arkadia

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις