Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
GTA V: Liberty City mod Gtav-68-1433959753



Συνεχίζεται το project από άλλη ομάδα. [UPDATE]
[size=18][Αρχική Δημοσίευση: 10/6/15] Χάρη σε έναν οδηγό του modder NTAutority που μας εξηγεί πως να περνάμε custom maps στο GTA V, έρχεται από τον δημοφιλή modder taltigolt η προσθήκη του χάρτη του Liberty City (GTA 3) στο Grand Theft Auto V. Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε μια πρώιμη έκδοση αυτού του mod.




O taltigolt στο παρελθόν έχει δημιουργήσει αρκετά mods, τόσο για το Grand Theft Auto IV όσο και για το Grand Theft Auto V που αφορούν αυτοκίνητα, skins, όπλα, graphic tweaks, τα οποία παρουσιάζει στο κανάλι του. Από εναν εξίσου δημοφιλή modder, τον indirivacua, ειναι υπό κατασκευή και ο χάρτης του Vice City. 
[Update: 3/1/17] Μία ομάδα από modders αποφάσισε να συνδέσει με τον δικό της τρόπο τα προηγούμενα Grand Theft Auto με τον τελευταίο τίτλο. Συγκεκριμένα, η ομάδα που δουλεύει πίσω από αυτό το mod, είναι υπεύθυνη για το γνωστό mod-converter OpenIV. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα για το νέο mod.


Πολλοί θα αναρωτιέστε πως θα δουλέψει το συγκεκριμένο mod. Το Liberty City, ο κόσμος που γνωρίσαμε σε Grand Theft Auto, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Liberty City Stories και Grand Theft Auto 4. Η ομάδα εξηγεί πως επειδή δεν θέλει να έχει προβλήματα με την Rockstar, θα τοποθετήσει το Liberty City στον ωκεανό του GTA V και θα μπορέσετε να πάτε από την μία περιοχή στην άλλη πετώντας. Για να δουλέψει, θα πρέπει να έχετε τα GTA IV και V σε PC και εννοείται πως το mod ισχύει μόνο για το single player campaign και όχι για το online όπου έτσι και αλλιώς απαγορεύονται τα mods.
Το project αυτό προέρχεται από άλλη ομάδα και όχι από την αρχική αλλά όπως και να έχει αποτελεί ένα mod που θέλουμε να δούμε όποιος και αν είναι ο δημιουργός. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το mod αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό του μέσω του επίσημου site της ομάδας.[/size]


http://www.gameworld.gr/component/content/article/166-action/21766-gta-v-liberty-city-mod

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις