Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Σύντομα η πλήρης αποκάλυψή του...




Ένα ανανεωμένο site λανσαρίστηκε κατά την σημερινή ημέρα από την Mercury Steam, μέσω του οποίου θα γίνει στο σύντομο μέλλον η ανακοίνωση για το νέο εγχείρημα της ισπανικής ομάδας ανάπτυξης, ενώ παράλληλα προσφέρει και ένα μικρό teaser για το εν λόγω project. Είχε προηγηθεί μια σχετική ενημέρωση από το studio τον προηγούμενο μήνα, με διάφορα σχόλια στο Twitter, σύμφωνα με τα οποία η Mercury Steam ασχολείται με πολλαπλά projects το τελευταίο διάστημα, ενώ με βάση την πιο πρόσφατη πληροφόρηση από την ομάδα με έδρα το το San Sebastian de los Reyes θα ακολουθήσουν σύντομα λεπτομέρειες για το καινούργιο της εγχείρημα, μέχρι την αποκάλυψή του σε 28 μέρες, στις 15 Απριλίου.
Να θυμίσουμε ότι η Mercury Steam είχε δημιουργήσει στο παρελθόν τα Castlevania: Lords of Shadow και Castlevania: Lords of Shadow 2, καθώς και για το εμβόλιμο Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, το οποίο έγινε αρχικά διαθέσιμο μόνο για την πιο πρόσφατη οικιακή κονσόλα της Nintendo. Όσον αφορά το επόμενό της project, ο Enric Alvarez, επικεφαλής του studio, σημείωσε ότι η ανάπτυξη παιχνιδιών αποτελεί ένα πραγματικό πάθος για τα μέλη της ομάδας και πως ο νέος τίτλος από την Mercury Steam - για τον οποίο θα υπάρξει συνεργασία με τον Dave Fox - είναι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα για το studio μέχρι σήμερα.

- See more at: http://www.gameover.gr/news/item/33294-proto-teaser-gia-to-neo-project-tis-mercury-steam#sthash.c2JyIF0s.dpuf

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις