Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Τα πολυαναμενόμενα games του 2017 -Mass-Effect-Andromeda-47-1483019739


Όλα τα games που θα κυκλοφορήσουν φέτος και πρέπει να παίξετε!
 
Αλλη μία χρονιά γεμάτη gaming ξεκινάει σε λίγα 24ωρα και στο GameWorld όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας ετοιμάσαμε μία λίστα με τα games που περιμένουμε περισσότερο.
Η λίστα δημιουργήθηκε καθαρά με υποκειμενικά κριτήρια και με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας. Όλα τα games που θα δείτε αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2017, με εξαίρεση φυσικά όσα θα λάβουν αναβολή, κάτι που δεν μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε με βεβαιότητα.
Games για όλα τα γούστα, δημιουργίες που θα λατρέψουμε ή που θα μας απογοητεύσουν, όπως και να έχει αυτά είναι τα games που θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο το νέο έτος.
20) Persona 5
Είδος: JRPG
Developer: Atlus
Publisher: Atlus
Format: PS3, PS4
Κυκλοφορία: 4/4/2017
Το πέμπτο κεφάλαιο της ομώνυμης JPRG σειράς βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από τον Αύγουστο του 2011. Η Index Corporation, μητρική εταιρεία της Atlus, κήρυξε πτώχευση αλλά αυτό καθόλου δεν επηρέασε την Atlus η οπολια συνέχισε αδιάκοπα την ανάπτυξή του.


Στο παιχνίδι θα αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός μαθητή Λυκείου στο Τόκιο. Πέρα από την καθημερινότητά σας στο σχολείο θα εξερευνάτε δύο διαφορετικά είδη από dungeons μέσα σε ένα realm το οποίο φέρει την ονομασία Palace. Θα υπάρχουν τα dungeons που θα βασίζονται στα γεγονότα του σεναρίου και τα dungeons που θα δημιουργούνται κάθε φορά με τυχαίο περιεχόμενο.. Το σύστημα μάχης θα παραμείνει turn-based.
19) Outlast 2
Είδος: Survival Horror
Developer: Red Barrels
Publisher: Red Barrels
Format: PC, PS4, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: Πρώτο τρίμηνο του 2017
Ο τρόμος επιστρέφει. Το Outlast αποτέλεσε ένα από τα πιο τρομακτικά Horror games και η συνέχειά του θα είναι σίγουρα το ίδιο ανατριχιαστική. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του δημοσιογράφου Blake Langermann, θα προσπαθήσετε μαζί με την γυναίκα σας Lynn να εξιχνιάσετε την δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας. Όπως και στο πρώτο Outlast, θα είστε εξοπλισμένοι με μια κάμερα η οποία διαθέτει και night vision. Όντας ένας δημοσιογράφος, η κάμερα που θα έχει στην κατοχή του ο πρωταγωνιστής διαθέτει πλέον πιο εξελιγμένες λειτουργίες, όπως καλύτερη εικόνα, ζουμ και ένα σύστημα ανίχνευσης ήχου που σας επιτρέπει να ακούσετε θορύβους από μακριά.


Το Outlast 2 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με τους developers θα παρουσιαστεί βελτιωμένο σε πολλούς τομείς που αφορούν το gameplay. Ταυτόχρονα, η αλλαγή του setting που σας τοποθετεί σε μια έρημο της Αμερικής και η παρουσία μιας μυστηριώδους σέκτας που πιστεύει ότι σύντομα έρχεται το τέλος του κόσμου, προδιαθέτουν για μια ενδιαφέρουσα ιστορία και αρκετές σκηνές όπου θα... πεταχτούμε από την καρέκλα μας από τον τρόμο.
18) Marvel vs. Capcom: Infinite
Είδος: Fighting
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017
Format: PC, PS4, Xbox One
Κατά την διάρκεια του PlayStation Experience, η Capcom ανακοίνωσε το Marvel vs. Capcom: Infinite, το έκτο βασικό game αυτής της crossover Fighting σειράς όπου παίρνετε τον έλεγχο χαρακτήρων τόσο από το σύμπαν της Marvel, όσο και από τα games της Capcom. Σε αντίθεση με προηγούμενα games, στο Infinite δεν θα μπορείτε να εκτελέσετε assist attacks, αλλά θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεση αλλαγή ανάμεσα στους χαρακτήρες της ομάδας σας, ακόμα και κατά την διάρκεια ενός combo, όπως ισχύει και στο Street Fighter X Tekken.


Στο νέο μέλος της σειράς την εμφάνισή τους κάνουν και τα Infinite Stones, τα οποία σας δίνουν διάφορα abilities και αυξομειώνουν τα στατιστικά σας. Όπως είναι λογικό, θα περιλαμβάνονται πολλαπλά modes, τόσο σε singleplayer, όσο και σε multiplayer περιβάλλον, ενώ αναμένεται να πλασαριστεί δυνατά στην σκηνή των eSports.

17) Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Είδος: Action Shooter
Developer: Ubisoft
Publisher: Ubisoft
Format: PC, PS4, Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7/3/2017
Το νέο open world tactical Shooter της Ubisoft θα διεξαχθεί στη Βολιβία. Ετοιμαστείτε να πολυμήσετε με συμμορίες και να ελέγξετε ακόμη και εμπόριο κοκαϊνης με το οποίο πλουτίζει η χώρα. Εμπόδιο στα σχέδια της Βολιβίας θέλει να βάλει η Αμερική κι εδώ ως μέλος της ομάδας Ghosts των ΗΠΑ μπαίνετε στο όλο κόλπο. Η Ubisoft Paris έχει δώσει μεγάλη έμφαση τόσο στο single-player, όσο και στο multiplayer, εκεί όπου θα δούμε πληθώρα από competitive modes.


Η Ubisoft χαρακτηρίζει το Wildlands ως ένα από τα μεγαλύτερα open world games που έχουν αναπτύξει, με τον τεράστιο κόσμο του να περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα όπως βουνά, δάση και ερήμους. Θα περιλαμβάνει διαφόρων ειδών οχήματα αέρος και εδάφους, dynamic weather και εναλλαγή ημέρας/νύχτας, ενώ κάθε αποστολή θα μπορείτε να την προσεγγίσετε με διαφορετικούς τρόπους, όπως το να εφορμήσετε ενάντια στους αντιπάλους σας με melee και ranged όπλα ή να χρησιμοποιήσετε stealth τακτικές. Το Wildlands θα περιέχει επίσης co-op multiplayer για τέσσερις παίκτες, για να εξερευνήσετε τον κόσμο του παιχνιδιού ή να ολοκληρώσετε τις αποστολές του campaign.


16) Nioh
Είδος: Action RPG
Developer: Team Ninja
Publisher: Koei Tecmo, Sony
Ημερομηνία κυκλοφορίας : 9/2/2017
Format: PS4
Η εταιρεία ανάπτυξης Team Ninja μας ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια σειρά, η οποία θα προσεγγίσει μέρος του κοινού του Dark Souls βάση του gameplay και της ατμόσφαιρας. Στο παιχνίδι βασικός ήρωας είναι ο William, ένας ασπρομάλλης πολεμιστής που θυμίζει λίγο τον Geralt από την σειρά The Witcher. Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα το 1600 σε μια φανταστική εκδοχή της της περιόδου Sengoku όπου η Ιαπωνία βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο.


Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του σαμουράι William, θα έρθετε αντιμέτωποι τόσο με ανθρώπους, όσο και με υπερφυσικά όντα, τα yokai. Οι μάχες ακολουθούν το μοτίβο των hack ‘n’ slash και στην διάθεσή σας θα έχετε τρία διαφορετικά Stances, κανένα από τα οποία παρουσιάζει διαφορετικά effects, όπως το υψηλότερο damage του High Stance και το αυξημένο defense στο Low Stance. Οι εχθροί σας ρίχνουν loot, ενώ θα μπορείτε να παίξετε και σε co-op multiplayer, καλώντας άλλους παίκτες για να σας βοηθήσουν. Αναλυτικό preview του Nioh μπορείτε να διαβάσετε από την Χριστιάνα Θάνου.
15) Crackdown 3
Είδος: Action-Adventure/Shooter
Developer: Reagent Games
Publisher: Microsoft
Format: PC, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: Δ’ τρίμηνο 2017
Διατηρώντας τα sandbox στοιχεία των δύο πρώτων games, το νέο Crackdown αναμένεται στα μέσα της χρονιάς από την Reagent Games. Τρία games, τρεις διαφορετικές εταιρείες ανάπτυξης για την Microsoft. Ωστόσο, αυτή τη φορά στο επερχόμενο Shooter συμμετέχει ο Dave Jones , δημιουργός των Lemmings και της σειράς Grand Theft Auto, αλλά και πρώην ιδιοκτήτης της DMA Design που έγινε μετέπειτα Rockstar.


Σύμφωνα με το βίντεο της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να καταστρέψετε πλήρως τα κτήρια στο Crackdown 3 και να προκαλέσετε χαμό στην πόλη. Τέλος, θα μπορείτε να κάνετε customize τα οχήματα ξανά, κάτι που έλειπε από τον δεύτερο τίτλο της σειράς. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο ομιλητής δήλωσε ότι τα καταστρεφόμενα περιβάλλοντα θα είναι δυνατά χάρις στο Microsoft Cloud οπότε με μία πρώτη εκτίμηση, κάτι τέτοιο ίσως να υπαινίσσεται always online.
14) Sea of Thieves
Είδος: Adventure
Developer: Rare
Publisher: Microsoft
Format: PC, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: Α’ Εξάμηνο 2017

Ένα ακόμη πολυαναμενόμενο παιχνίδι από την Rare. Με στοιχεία First-Person Shooter αλλά και την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο, από αντικείμενα μέχρι και in-game ιστορίες, αναμένεται σίγουρα να ξεχωρίσει. Θα περιλαμβάνει Co-op gameplay και θα διεξάγεται σε έναν open world κόσμο. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στην εποχή των πειρατών και δίνεται έμφαση στις ναυμαχίες, στην εξερεύνηση νησιών και στην ανακάλυψη θυσαυρών.


Θα απαιτείται συνεργασία σε πολλούς τομείς, όπως στον χειρισμό του πλοίου, ειδικά σε συγκρούσεις με άλλους παίκτες σε ναυμαχίες, όπου κάθε μέλος της ομάδας σας θα χρειαστεί να αναλάβει διαφορετικό ρόλο όπως το να χειριστεί το πλοίο ή τα κανόνια του. Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με μια ενδιαφέρουσα μείξη στοιχείων από FPS, Tactical και games εξερεύνησης. Αποτελεί σίγουρα ένα δυνατό console exclusive για την Microsoft.

13) Resident Evil 7: Biohazard
Είδος: Adventure/Survival Horror
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Format: PC, PS4, Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24/1/2017

Με ένα Resident Evil το οποίο κατά την άποψή μου μοιάζει φανερά εμπνευσμένο από τα κλασικά Horror τύπου P.T., η Capcom θα επιχειρήσει να προσεγγίσει περισσότερο τους οπαδούς των Horror games. Αν και δεν το έχει παραδεχθεί ανοιχτά, αυτό τουλάχιστον βλέπουμε από το demo που παίζουμε αυτούς τους μήνες στο PS4. Δεν υπάρχουν δηλαδή οι κλασικοί Shooting μηχανισμοί. Ωστόσο, επειδή η Capcom έχει ανακοινώσει πως το demo είναι απλά ένα teaser και δεν έχει σχέση με το πλήρες παιχνίδι, καλά θα κάνουμε να περιμένουμε.



Αυτό που γνωρίζουμε έως αυτή την στιγμή, είναι ότι όπως και στα προηγούμενα games της πολυαγαπημένης Survival Horror σειράς, θα υπάρχουν γρίφοι για να λύσετε, ενώ την παρουσία τους θα κάνουν τα γνωστά θεραπευτικά φυτά και το resource management που αγαπάμε... να μισούμε. Η έκδοση για PS4 θα υποστηρίζει επίσης το VR headset της Sony, ενώ εκτός απροόπτου το ίδιο θα ισχύει και στα PC με το ανάλογο hardware. Σεναριακά, τα γεγονότα σας τοποθετούν στο 2017 στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών και έχοντας τον ρόλο του Ethan Winters θα προσπαθήσετε να βρείτε την χαμένη σας σύζηγο, την Mia. Αν και το Resident Evil 7 θα συνδέεται με τα προηγούμενα games της σειράς, θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες. Διαβάστε το αναλυτικό preview του GameWorld.

12) Hellblade: Senua's Sacrifice
Είδος: Action
Developer: Ninja Theory
Publisher: Ninja Theory:
Format: PC, PS4
Κυκλοφορία: 2017
Το πρώτο Hellblade ήταν ένα άκρως αξιόλογο Action game που υποτιμήθηκε από πολλούς, αν και ποιοτικά είχε όρι χρειαζόταν. Η συνέχειά του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Ninja Theory έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής ελάχιστες πληροφορίες. Από όσα γνωρίζουμε έως τώρα, η ιστορία βασίζεται στην Κέλτικη μυθολογία. Έχοντας τον ρόλο της Senua, θα τα βάλετε με τις ίδιες σας τις ψυχωτικές αντιδράσεις από το μυαλό της πρωταγωνίστριας. Πρόκειται σίγουρα για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Το σύστημα μάχης περιλαμβάνει αλληλουχίες κινήσεων και dodge, ενώ τα animations του combat έχουν δημιουργηθεί μέσω της διαδικασίας του motion capture. Παρατηρούμε επίσης την χρήση ενός ελεύθερου target system, όπου μπορείτε να επιτεθείτε σε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Το Hellblade: Senua’s Sacrifice διακρίνεται επίσης για τον άρτιο οπτικό και ηχητικό τομέα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.



11) Syberia 3

Είδος: Adventure
Developer: Microids
Publisher: Microids
Format: PC, PS4, Xbox One, Mac, iOS, Android,
Κυκλοφορία: 2017
Μία από τις καλύτερες Adventure σειρές της gaming βιομηχανίας αναμένεται να επιστρέψει φέτος. Η γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Microids θα μας φέρει φέτος την Τρίτη έκδοση και θέλει να επιτύχει ακόμη και cross-platform gameplay ανάμεσα σε PC και κονσόλες.
Η καινοτομία αυτή φαίνεται εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως, ιδιαίτερα για point and click Adventures, στην ουσία όμως θα δεσμεύει τους παίχτες. Δηλαδή, ο μοναδικός τρόπος για την επίλυση ορισμένων γρίφων και για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα είναι το multiplayer mode. Η Sony από την άλλη δεν είναι τόσο θερμή στο να κάνει ένα τέτοιο βήμα και ενδέχεται η κυκλοφορία του νέου Syberia να απευθύνεται για PC και μόνο. Όσον αφορά τα γραφικά του τίτλου, το βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά θα περιπλανηθούμε σε ένα real-time 3D περιβάλλον.



Η ιστορία του παιχνιδιού θα έχει για άλλη μια φορά την υπογραφή του Benoît Sokal, δημιουργού των δυο προηγούμενων τίτλων της σειράς, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και πάλι η αινιγματική δικηγόρος Kate Walker. Το ταξίδι συνεχίζεται για την νεαρή κοπέλα, η οποία ακολουθώντας τα ίχνη των μαμούθ, θα οδηγηθεί σε έναν κόσμο στον οποίο η φαντασία και η πραγματικότητα συνορεύουν. Μια σπουδαία ανακάλυψη την περιμένει, καθώς λευκά αλλόκοτα πουλιά υποδεικνύουν την ύπαρξη εξαφανισμένων θηλαστικών. Επιπρόσθετα, ο δρόμος της Kate Walker θα διασταυρωθεί με αυτόν της πράκτορος του FBI Victoria McPherso (η οποία επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε τίτλους της Microids Still life Ι & ΙΙ), που θα προσπαθήσει να ρίξει φως σε μια υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

10) Crash Bandicoot N'Sane Trilogy
Είδος: 3D Platform
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony
Format: PS4
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017

Ξέρω ότι πολλοί περιμένατε ένα νέο Crash Bandicoot και όχι μια τριλογία. Ακόμα κι έτσι όμως, το γεγονός και μόνο ότι θα δούμε τον Crash με σύγχρονα γραφικά δεν μπορεί παρά να μας εξιτάρει. Τα gameplay videos που η Naughty Dog δεν δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα από την αρχή μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα. Είτε ζήσατε τις περιπέτειες του Crash είτε όχι, σίγουρα αξίζει να το τιμήσετε. Το N’Sane Trilogy απευθύνεται τόσο στους βετεράνους της σειράς, όσο και σε νεότερους gamers που θέλουν να ζήσουν μια εξαιρετική εμπειρία για το είδος των Platform. Περιλαμβάνοντας τα τρία πρώτα games, διαθέτει σίγουρα αρκετό περιεχόμενο για να σας κρατήσει κοντά του για αρκετό καιρό.



9) Yooka-Laylee
Είδος: 3D Platform
Developer: Playtonic
Format: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11/4/2017

Ο πνευματικός διάδοχος του Banjo-Kazooie που αναπτύσσεται από την Playtonic περιλαμβάνει στην ομάδα τους designers Chris Sutherland, Steve Mayles και Steven Hurst (με ενεργό ρόλο στο θρυλικό τίτλο του Nintendo 64). Έσπασε κάθε ρεκόρ στο Kickstarter και θα έρθει φέτος τον Οκτώβριο. Βάση σεναρίου, θα ελέγχετε τον χαμελεόντα Yoka και την νυχτερίδα Laylee, οι οποίοι θα εξερευνούν τον εικονικό καρτουνίστικο κόσμο του παιχνιδιού, δίνοντας έμφαση στην μεταξύ τους συνεργασία.


Ο κόσμος θα έχει μέσα του μεγάλα μαγικά βιβλία και θα καλείστε να ολοκληρώσετε προκλήσεις και να συλλέξετε τα "Pagies" (χρυσές σελίδες βιβλίων), την βασική νομισματική μονάδα του παιχνιδιού. Με τα Pagies θα ξεκλειδώνετε νέους κόσμους ή θα επεκτείνετε όσους έχτε ήδη ξεκλειδώσει. Οι δύο χαρακτήρες θα μπορούν επίσης να μεταμορφωθούν σε διάφορες μορφές, αποκτώντας νέα abilities. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τοπικό multiplayer δύο παικτών στο βασικό story και 2-4 παικτών με οκτώ minigames.

Cool Scalebound
Είδος: Action RPG
Developer: Platinum Games
Publisher: Microsoft
Format: PC, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017

Ο Hideki Kamiya, director διάσημων τίτλων όπως τα Bayonetta και Okami, αναπτύσσει ένα πολυαναμενόμενο Action RPG για PC και Xbox One, που θα αποτελέσει ένα σημαντικό console exclusive για την Microsoft. Στο Scalebound, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο είτε περπατώντας, είτε πάνω σε έναν δράκο. Ο πρωταγωνιστής ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή για το χιούμορ αλλά και για τα ακουστικά του τα οποία παίζουν δυνατά μουσική κατά την διάρκεια της μάχης. Η μάχη είναι στα πρότυπα hack n’ slash και η νίκη έρχεται έπειτα από σωστό συνδυασμό melee και ranged attacks αλλά και κατάλληλων εντολών στον δράκο σας. Επιπλέον το Scalebound θα περιλαμβάνει co-op τεσσάρων ατόμων.


Ελπίζουμε το Scalebound να καταφέρει να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Αν μη τι άλλο με τα μέχρι τώρα βίντεο αντιλαμβανόμαστε ότι ξεχωρίζει για τα επικά του boss fights. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υποστηρίζει cross-buy και cross-play ανάμεσα σε PC και Xbox One.

7) Shenmue 3
Είδος: Action-Adventure/RPG
Developer: Neilo, YS Net
Publisher: YS Net, Shibuya Productions
Format: PS4, PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2017
Ο δημιουργός της σειράς Shenmue Yu Suzuki[2] έκανε πάταγο όταν ανακοίνωσε το Kickstarter του Shenmue 3 τον Ιούνιο του 2015 και μάλιστα έφτασε τον στόχο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων πιο γρήγορα από κάθε άλλο video game στη συγκεκριμένη crowdfunding πλατφόρμα. Το δε ποσό των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων το κατατάσσει έκτο κατά σειρά στα projects που έχουν λάβει την μεγαλύτερη χρηματοδότηση στο Kickstarter.
Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται μετά το Shenmue 2, καθώς θα ακολουθήσετε την ιστορία του ειδικού πολεμικών τεχνών Ryo Hazuki, ο οποίος θα έχει να αντιμετωπίσει πέρα από τον δολοφόνο Lan Di, έναν ακόμη ανταγωνιστή, τον Niao Sun. Βάση σεναρίου θα ταξιδέψει από την Ιαπωνία στην Κίνα για να βρει τον Lan Di, ενώ η πλοκή περιπλέκεται με την εμφάνιση ενός κοριτσιού-μυστήριο, της Ling Shenhua.


6) Tekken 7
Είδος: Fighting
Developer: Bandai Namco
Publisher: Bandai Namco
Format: PS4, Xbox One
Το αγαπημένο Fighting πολλών επιστρέφει με μεγάλες βελτιώσεις στα γραφικά και το gameplay, το οποίο υπόσχεται αν μη τι άλλο ποικιλία. Το Tekken 7 πιθανόν θα σας επιτρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζουν. Το μόνο σίγουρο είναι η σύνδεση PC και Xbox One, συνεπώς αναμένουμε το ΟΚ της Sony για το PS4.
Ο τεχνικός τομέας παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, διατηρείται ο γρήγορος ρυθμός στις μάχες.


Το story mode του Tekken 7 θα περιλαμβάνει αρκετές ώρες gameplay συμπεριλαμβανομένων και ξεχωριστών σεναρίων που θα ξεκλειδώνετε με την πρόοδο σας. Πέρα από τους Mishima θα μπορείτε να παίξετε και άλλες ιστορίες που πρωταγωνιστούν χαρακτήρες έξω από την Mishima clan, όπως ο Claudio Serafino. Βάση σεναρίου, Ο Claudio Serafino είναι ο ηγέτης μιας ομάδας εξορκιστών που εξορίζουν παραφυσικές οντότητες κατά το πέρασμα των αιώνων και φέρουν την ονομασία "The Archers of Sirius". Η συγκεκριμένη ομάδα είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μέχρι που με κάποιον άγνωστο τρόπο η εταιρία Mishima Zaibetsu τους προσέγγισε με μια πρόταση. Η πρόταση αφορούσε την συνεργασία ανάμεσα στις δύο οργανώσεις στο πολεμικό μέτωπο που είχε ξεσπάσει, αλλά οι Archers of Sirius αρνήθηκαν. Αυτή η κίνηση δεν πτόησε τους ανθρώπους της Mishima Zaibetsu που συνέχισαν να ασκούν πιέσεις κι έτσι ο Claudio Serafino αποφάσισε να ερευνήσει βαθύτερα τα κίνητρα του εγκληματικού οργανισμού.
Δύο νέοι μηχανισμοί θα εισαχθούν στο παιχνίδι. Με το Rage Art θα εκτελείτε critical attacks που θα πραγματοποιουν 30% damage ανάλογα με τον χαρακτήρα όταν το health bar τους είναι critical αλλά ως αντάλλαγμα δεν θα ενεργοποιείται η αύξηση του Normal attack. Ο δεύτερος μηχανισμός, το Power Crush, θα σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις επιθέσεις σας ενώ σας χτυπάει ο εχθρός, αν και θα λαμβάνετε κανονικά damage από τις επιθέσεις του εχθρού. Ο μηχανισμός λειτουργεί μόνο όσον αφορά την απορρόφηση των Mid και High Attacks. Το Tekken 7 κυκλοφορεί ήδη στα Arcade της Ιαπωνίας και μένει να δούμε επιτέλους την console version στην Ευρώπη.

5) Gran Turismo Sport
Είδος: Racing
Developer: Polyphony Digital
Publisher: Sony
Format: PS4
Έτος κυκλοφορίας: 2017
Τo Gran Turismo Sport θα περιλαμβάνει τρία modes, τα Campaign, Sports Mode και Arcade Mode. Θα περιλαμβάνει εκατοντάδες οχήματα ως συνήθως και δυναμικη εναλλαγή ημέρας-νύκτας. Επίσης, θα υποστηρίζει PlayStation VR. Δεν θα περιέχει κάποιου είδους offline Career mode, όπως αυτό των προηγούμενων games όπου μαζεύετε credits για να αγοράσετε οχήματα. Το βάρος δίνεται στο multiplayer. Στο ρόστερ των οχημάτων συναντάμε 137 αυτοκίνητα, αριθμός που κρίνεται μικρός σε σχέση με τα προηγούμενα Gran Turismo. Παρόλα αυτά, το Gran Turismo Sport δεν παύει να αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για την Sony και ένα από τα πολυαναμενόμενα Racing για το PS4.


Σίγουρα μετά την μέτρια απήχηση του DriveClub η Sony θα θελήσει να δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο Racing. Και τι καλύτερο από την σειρά η οποία την στηρίζει σε όλες τις μέχρι τώρα κονσόλες της.

4) The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Είδος: Action-Adventure
Developer: Nintendo
Publisher: Nintendo
Format: Switch, Wii U
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μάρτιος 2017
Το νέο Zelda θα αποτελέσει κατά πολλούς την κορυφαία έκδοση της σειράς, καθώς το hype που έχει δημιουργήσει η Nintendo είναι άνευ προηγουμένου. Το gameplay θα έχει περισσότερα open world στοιχεία από ποτέ, αναμένεται πληθώρα νέων όπλων, καθώς επίσης crafting και πλήρης επανασχεδιασμός του inventory.
Ο Link θα χρησιμοποιεί το άλογό του, την Epona, ως mount. Η Epona θα αποφεύγει αυτόματα τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά της ενώ εσείς μπορείτε την ίδια στιγμή να εκτοξεύετε βέλη. Όταν ξεκαβαλάτε την Epona μπορείτε να μπείτε σε bullet time sequence ώστε να στοχεύσετε καλύτερα τους εχθρούς σας. Ο κόσμος που θα δημιουργήσει η Nintendo αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ, ενώ μεταξύ άλλων θα υποστηρίζεται και ο Wolf Link Amiibo για χρήση μέσα στο παιχνίδι.


Το συγκεκριμένο Zelda θα αποτελέσει σίγουρα console seller, απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό πέρα από τους fans της σειράς Zelda και απ’ ότι φαίνεται θα αναγκάσει για άλλη μια φορά τον θρυλικό Shigeru Miyamoto να καινοτομήσει, να εκσυγχρονιστεί και να αφουγκραστεί τις τάσεις της σύγχρονης gaming βιομηχανίας, πάντα συνδυάζοντας το δημιούργημά του με την κατάλληλη ατμόσφαιρα και γενικώς στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Ιάπωνες game designers.

3) Mass Effect: Andromeda
Είδος: Action RPG/Shooter
Developer: EA BioWare
Publisher: Electronic Arts
Format: PC, PS4, Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17/4/2017

Το νέο πολυαναμενόμενο Action RPG/Shooter της BioWare ταλαιπωρήθηκε από αρκετές αναβολές, όμως αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους fans της σειράς. Στη συγκεκριμένη έκδοση που δεν φέρει τον αριθμό “4” δεν θα ελέγξουμε για πρώτη φορά τον John Shepard αλλά τους Sara ή Scott Ryder, δύο αδέρφια που αναλαμβάνουν τον ρολο του πρωταγωνιστή.


Βρισκόμαστε 600 χρόνια μετά τα γεγονότα των πρώτων τριών Mass Effect, στο γαλαξία της Ανδρομέδας, εκεί όπου ο χρόνος κυλάει διαφορετικά. Ξεκινώντας το παιχνίδι, σε αντίθεση με άλλα Mass Effect όπου επιλέγατε ανάμεσα σε έξι classes, καθεμία με τα δικά της skills, πλέον θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας χρησιμοποιώντας τα skills της επιλογής σας. Το παιχνίδι θα εξακολουθήσει να είναι open world, με δυνατότητα προσεδάφισης σε πλανήτες της επιλογής σας, πιλοτάρισμα αεροσκάφους και χρήση οχημάτων εδάφους. Κλασικά θα υπάρχουν άφθονες επιλογές διαλόγων, νέα skills, αλλά αυτή τη φορά και δυνατότητα Co-op multiplayer.

2) Horizon Zero Dawn (2016)
Είδος:Action-Adventure/RPG
Developer: Guerilla Games
Publisher: Sony
Format: PS4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/3/2017
Η Guerilla Games, δημιουργός της σειράς Killzone, μας έχει κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας με το νέο της δημιούργημα. Το Horizon Zero Dawn είναι το πιο πολυσυζητημένο exclusive του PS4. Πρόκειται για ένα Action-Adventure/RPG, στο οποίο ελέγχετε την ηρωίδα Aloy, μία Hunter και Archer, η οποία κάνει εξορμήσεις σε post-apocalyptic τοπίο, εξοντώνοντας...γιγάντια μηχανικά πλάσματα, όπως ρομπότ-δεινοσαύρους (τρέμε Kojima). Το σενάριο διεξάγεται το 3000, χρονιά στην οποία ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει εγκαταλείψει την Γη, ακριβώς εξαιτίας αυτών των ρομποτικών πλασμάτων, τα οποία κατάφεραν να επικρατήσουν.



Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα για crafting, καθώς θα μπορείτε να συνθέσετε τα μεταλλικά μέρη τους για να δημιουργήσετε armor και όπλα. Λέγεται ότι τα RPG στοιχεία του παιχνιδιού θα είναι "Κάτι ανάμεσα σε Assassin's Creed και Skyrim". Ας κάνουμε ότι δεν ακούσαμε το πρώτο. Επί της ουσίας, θα μπορείτε να στήσετε παγίδες στους εχθρούς σας, να τους πυροβολήσετε με τα βέλη του τόξου σας ή να τους πλησιάσετε και να τους τοποθετήσετε εκρηκτικά. Υπάρχει stealth και σιωπηλά takedowns, ενώ το gameplay είναι open world με απόλυτη ελευθερία επιλογών στο αν θα ολοκληρώσετε αποστολές του βασικού story ή αν θα πάτε για free roaming.

1) Red Dead Redemption 2
Είδος: Action-Adventure
Developer: Rockstar
Publisher: Rockstar
Format: PC, PS4, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: Γ’/Δ’ τρίμηνο 2017
Μετά από τόσα Grand Theft Auto, η αγαπημένη σειρά της Rockstar στην άγρια δύση επιστρέφει και η Αμερικάνικη εταιρεία θα μας χαρίσει επιτέλους ένα sequel. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Rockstar, το παιχνίδι θα αφορά "Μία επική ιστορία ζωής στην ξεχασμένη Γη της Αμερικής. Ο απέραντος και ατμοσφαιρικός κόσμος του παιχνιδιού θα σας παρέχει μία νέα online multiplayer εμπειρία". Η Rockstar έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ. Ακόμα είναι νωρίς για να το κρίνουμε, αλλά με βάση την ποιοτική δουλειά των Αμερικανών developers, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ένα ακόμη αριστούργημα.



Άξια αναφοράς:
Halo Wars 2
Είδος: Strategy
Developer: 343 Industries/Creative Assembly
Publisher: Microsoft Studios
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Φεβρουαρίου 2017
Format: PC, Xbox One
Το επιτυχημένο Strategy επιστρέφει για το Xbox One και τα PC. Πρόκειται για το sequel του Halo Wars που κυκλοφόρησε το 2009. Θα περιλαμβάνει δύο playable factions, αυτά των United Nations Space Command (UNSC) και Banished. Οι τελευταίοι παίρνουν την θέση των Covenant από το πρώτο game της σειράς. Το campaign θα περιλαμβάνει 13 αποστολές, ενώ θα υποστηρίζεται και co-op, καθώς και multiplayer σε διάφορα modes, όπως τα Skirmish, Deathmatch, Stronghold, Domination και Blitz. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο, το gameplay δεν βασίζεται στο χτήσιμο βάσης και στο resource management. Αντιθέτως, χρησιμοποιείτε κάρτες για να ρίξετε τις μονάδες σας στο πεδίο της μάχης.
Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα 28 χρόνια μετά τα αντίστοιχα του Halo Wars και λίγο μετά τα γεγονότα του Halo 5: Guardians. Ο πόλεμος με τους Covenant φαίνεται να έχει τελειώσει, αλλά την εμφάνισή τους κάνουν νέοι εχθροί, οι Banished.


Vampyr
Είδος: Action RPG
Developer: Dontnod
Publisher: Focus Home Interactive
Περίοδος κυκλοφορίας: TBA 2017
Format: PC, PS4, Xbox One
Μπορεί η Dontnod να αδικήθηκε από ορισμένα reviews του Remember Me, ωστόσο πολλοί αναγνώρισαν και εκτίμησαν το ταλέντο των developers της. Στο Vampyr έχουμε κάτι το διαφορετικό. Θα επιλέξουμε τον ρόλο του κακού, ενός γιατρού-βαμπίρ, ο οποίος θα πρέπει να παλέψει με τους δαίμονές του, να πιει το αίμα πολλών για να επιβιώσει κι όλα αυτά στο Λονδίνο του 1918, το οποίο μαστίζεται από μια πανδημία Ισπανικής γρίπης.
Injustice 2
Είδος: Fighting
Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros. Interactive Entertainment
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017
Format: PC, PS4, Xbox One, Android, iOS
Το πρώτο Injustice προσέλκυσε τους λάτρεις των Fighting games αλλά και των super heroes. Το sequel θα βασίζεται στην επιτυχημένη συνταγή του Injustice: Gods Among Us και θα περιλαμβάνει στοιχεία του όπως την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, τα stage transitions, τα clashes και τα traits που σας χαρίζουν προσωρίνα αύξηση των στατιστικών σας. Εισάγεται επίσης το Gear System το οποίο φέρνει στην Fighting σειρά της NetherRealm Studios RPG στοιχεία. Το συγκεκριμένο σύστημα αφορά το loot που θα βρίσκετε παίζοντας μέσω του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε κομμάτια από costumes για τους χαρακτήρες, που θα σας επιτρέψουν να κάνετε customize την εξωτερική τους εμφάνιση. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να βρείτε και gear που δυναμώνει τα abilities σας, όπως τα strength, speed, defense και health, ενώ θα ξεκλειδώνετε και νέες κινήσεις.


Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, θα υπάρχουν πάνω από 1.000 διαφορετικά costume pieces για κάθε κομμάτι (capes, chest armor, shields κτλ). Θα σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να παίξετε ενάντια σε geared παίκτες ή να έρθετε αντίπαλοι με παίκτες χωρίς gear, για πιο ισορροπημένο gameplay. Στο online συναντάμε επίσης το σύστημα GGPO που θα αναλάβει να σας προσφέρει μια εμπειρία χωρίς lag. Όσον αφορά τους χαρακτήρες, συναντάμε τόσο νέους, όσο και παλιούς. Το ρόστερ περιλαμβάνει γνωστούς σούπερ ήρωες όπως οι Supergirl, Superman, Wonder Woman. Flash, Batman, Harley Quinn και Gorilla Grodd, μεταξύ άλλων.
FIFA 18
Είδος: Sports
Developer: EA Canada
Publisher: EA Sports
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017
Format: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

Η EA Sports μας χάρισε ένα εξαιρετικό Fifa αυτή τη σεζόν με την προσθήκη του The Journey και τις διορθώσεις σε πολλά bugs. Θα πρέπει ωστόσο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το A.I. και την απόδοση των servers στο Pro Clubs, πέρα από τα νέα πρωταθλήματα και χαρακτηριστικά που περιμένουμε ούτως ή άλλως.

Football Manager 2018
Είδος: Sports
Developer: Sports Interactive
Publisher: Sega
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017
Format: PC, Mac

Μετά τις ελάχιστες αξιοσημείωτες προσθήκες στη φετινή έκδοση, αναμένουμε πολύ περισσότερες καινοτομίες από την Sports Interactive για την επόμενη σεζόν.
Pro Evolution Soccer 2018
Είδος: Sports
Developer: PES Productions
Publisher: Konami
Περίοδος κυκλοφορίας: 2017
Format: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

Η Konami έκανε πολύ θετικά βήματα ως προς το gameplay του PES 2017, αλλά στην επόμενη έκδοση θα θέλαμε να δούμε καλύτερο σχεδιασμό στα modes και περισσότερα πρωταθλήματα.

South Park: The Fractured but Whole
Είδος: RPG
Developer: Ubisoft San Francisco/South Park Digital Studios
Publisher: Ubisoft
Περίοδος κυκλοφορίας: Πρώτο τρίμηνο του 2017
Format: PC, PS4, Xbox One

Το South Park: Fractured but Whole αναμένεται να είναι άκρως διασκεδαστικό και θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα τους οπαδούς της σειράς. Θα περιλαμβάνει 12 superhero classes, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα Brutalist, Speedster, Assassin, Netherborn και Karate Kid. Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται μετά από αυτά του The Stick of Truth. Οι ήρωες του παιχνιδιού ξεκινούν ένα νέο ταξίδι, όντας υπερήρωες. Ένα γεγονός θα χωρίσει τους 12 ήρωες σε δύο ομάδες και έτσι ξεκινάει ένας εμφύλιος πόλεμος ανάμεσά τους. Για άλλη μια φορά θα έχετε τον έλεγχο του The New Kid, αυτή την φορά όμως θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γυναίκα ή άντρα πρωταγωνιστή.



Overkill’s The Walking Dead
Είδος: Action Co-Op
Developer: Overkill
Publisher: Starbreeze, 505 Games
Format: PC, PS4, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: Β’ εξάμηνο του 2017

Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Payday που έχει φανατικούς οπαδούς, ετοιμάζει το δικό της The Walking Dead, το οποίο θα έχει Action προσανατολισμό και έμφαση στο Co-op. Ο δημιουργός του The Walking Dead, Robert Kirkman συμμετέχει ενεργά στο project.


Ακόμη είναι νωρίς για να κρίνουμε το συγκεκριμένο εγχείρημα, πάντως βάση σεναρίου και ομάδας ανάπτυξης πιστεύουμε ότι έχει ελπίδες να πρωταγωνιστήσει.

For Honor
Είδος: Action
Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Format: PC, PS4, Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14/2/2017
Ένα Action Hack ‘n’ Slash από την Ubisoft που διεξάγεται κατά την διάρκεια της μεσαιωνικής περιόδου. Καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε ιππότες, σαμουράι και βίκινγκς. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο melee combat με το λεγόμενο The Art of Battle. Καθένα από τα τρία factions (The Legion, The Chosen και The Warborn) διαθέτει τέσσερα classes. Μεταξύ αυτών συναντάμε τους Vanguard, Assassin, Heavies και Hybrids. Κάθε ήρωας κατέχει διαφορετικό οπλισμό, στυλ μάχης και skills.
Περιλαμβάνει διάφορα όπλα όπως τσεκούρια, σπαθιά και katanas. Σκοτώνοντας πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα, κερδίζετε Feats που σας παρέχουν επιπλέον strength ή σας δίνουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες δράσεις όπως το να κάνετε heal τον εαυτό σας ή να εξαπολύσετε επίθεση με καταπέλτες. Πέρα από το single-player campaign, περιλαμβάνει και online multiplayer.


Διαβάστε το αναλυτικό preview στο GameWorld.gr και δείτε το gameplay video μας.
Batallion 1944
Είδος: Multiplayer First-Person Shooter
Developer: Bulkhead Interactive
Publisher: Bulkhead Interactive
Format: PC, PS4, Xbox One
Περίοδος κυκλοφορίας: Μάιος 2017
Η Bulkhead αποτελείται –τουλάχιστον όπως διαφημίζει- από developers παγκοσμίου φήμης. Όντας ένα FPS Β’ Παγκοσμίου Πολέμου συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο Kickstarter. Θα περιλαμβάνει dedicated server με μηχανισμούς anti-cheat, τα online unlockables θα περιλαμβάνουν μόνο εξωτερική εμφάνιση (άρα δεν θα υπάρχει πλεονέκτημα σε όσους παίζετε καιρό και έχετε π.χ. μεγαλύτερο level) και γενικά θα δοθεί έμφαση στο multiplayer. Κοινώς μην περιμένετε κάποιο καθιερωμενο campaign. Οι λάτρεις των online FPS αξίζει να το τιμήσετε.
Games τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα το 2017:
Cyberpunk 2077
Days Gone
Death Stranding
Detroit: Become Human
Kingdom Hearts 3
God of War για το PS4
Oddworld: Soulstorm
We Happy Few
Τα παραπάνω games δεν έχουν ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβουν το έτος.
Μία άκρως ενδιαφέρουσα gaming χρονιά
Το νέο έτος υπ
όσχεται να μας χαρίσει εξαιρετικές gaming δημιουργίες σε όλα τα genres και σε κάθε format. Υπάρχουν πολλοί AAA τιτλοι, νέες σειρές και αρκετά πολυαναμενόμενα sequels. Ποια από τα παραπάνω games θα θέλατε να παίξετε; Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια.





http://www.gameworld.gr/component/content/article/207-best-of/26533-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-games-%CF%84%CE%BF%CF%85-2017

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις