Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  Mushroom

avatar
Συντονιστής
Συντονιστής
Ashes of Creation Ashes-of-creation-mmorpg-pc-97-1483821085

Εντυπωσιακό sandbox MMORPG από developers των EverQuest και Star Wars Galaxies.

Το Ashes of Creation είναι ένα αρκετά υποσχόμενο MMORPG με sandbox προσανατολισμό, το οποίο περιλαμβάνει και περιεχόμενο που συναντάμε σε theme park MMOS. Το στοιχείο που το χαρακτηρίζει είναι η δυνατότητα που σας δίνεται να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο του, ο οποίος θα εξελίσσεται με την δική σας συνδρομή.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος με Nodes. Τα συγκεκριμένα αφορούν πολυάριθμες περιοχές σε όλο τον χάρτη όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με διάφορους τρόπους. Ολοκληρώνοντας quests σε ένα node, αυτό σιγά σιγά θα εξελίσσεται, παιρνώντας συνολικά από έξι φάσεις μέχρι να φτάσει στο απόγειό του. Έτσι, για παράδειγμα μια ερημική περιοχή μπορεί να μετατραπεί σε camp, έπειτα σε ένα μικρό χωριουδάκι και τελικά σε μια μεγάλη πόλη. Η εξέλιξη ενός node θα σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές που έχουν να κάνουν με το PvE, το PvP και το Political system που συνδέεται με το τελευταίο.

Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να χτίσετε το δικό σας σπίτι οπουδήποτε στον χάρτη ή να δημιουργήσετε πόλεις με τους φίλους σας ώστε να είστε πιο προστατευμένοι. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε γη για να καλλιεργήσετε ή να ασχοληθείτε με την εκτροφή ζώων. Στο PvE κομμάτι, η Intrepid Studios αναφέρει ότι έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο A.I., όπου οι εχθροί σας θα αντιδρούν διαφορετικά σε κάθε περίσταση, ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε. Στο PvP έχουμε να κάνουμε τόσο με open-world διαμάχες οπουδήποτε στον χάρτη του παιχνιδιού, όσο και σε συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος, ακολουθώντας το γνωστό flagging system. Κύριος πυλώνας του PvP αλλά και του Ashes of Creation γενικότερα θα είναι και τα Siegesσε κάστρα και πόλεις, αφού εάν έχετε στην κατοχή σας ένα από αυτά, θα απολαμβάνετε διάφορα οφέλη.



Η οικονομία του παιχνιδιού βασίζεται στα Caravans, το Trading και το Crafting. Όσον αφορά το πρώτο, θα μπορείτε να μεταφέρετε αγαθά (όπως ισχύει στα ArcheAge και Black Desert Online) από μια πόλη σε μια άλλη με καραβάνια, τα οποία θα χρειαστεί να προστατέψετε, αφού οι αντίπαλοί παίκτες θα μπορούν να επιτεθούν σε αυτά για να κλέψουν το loot. Θα μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα αγαθά σας σε άλλη πόλη και να στήσετε εκεί μαγαζί για να τα πουλήσετε, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορετικές τιμές των προϊόντων σε κάθε περιοχή. Η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται ότι αναπτύσσει ένα σύστημα δημιουργίας αντικειμένων με βάθος και ότι θα αξίζει να ασχοληθείτε εκτενώς με το Crafting και το Gathering.

Στο launch αναμένονται να υπάρχουν οκτώ Races για να επιλέξετε, το καθένα από τα οποία θα διαθέτει διαφορετικά στατιστικά. Όσον αφορά τα Classes, θα υπάρχουν οκτώ Archetypes για να επιλέξετε ως primary class και έπειτα θα μπορείτε να επιλέξετε και ένα secondary class. Συνολικά, θα υπάρχουν 64 διαφορετικά classes και θα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε customize τα skills και τα abilities τους.



Η Intrepid Studios είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης που αποτελείται από 12 μέλη με πολυετή εμπειρία. Οι developers της έχουν εργαστεί μεταξύ άλλων στις 2K, Daybreak Game Company/Sony Online Entertainment, Firaxis και Treyarch. Στα games που έχουν αναπτύξει συγκαταλέγονται τα EverQuest, EverQuest II, Planetside 2, Call of Duty, BioShock, Star Wars Galaxies, XCOM: Enemy Within και Gears of War.

Το Ashes of Creation θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Για περισσότερες εικόνες και βίντεο, γίνεται μέλος στο group του Ashes of Creation στο Community του GameWorld. Συζητήστε για το MMORPG της Intrepid Studios στο σχετικό forum topic που μόλις άνοιξε.

PHOTOS

Ashes of Creation Ashes-of-creation-19-60-1483821144
Ashes of Creation Ashes-of-creation-2-37-1483821142
Ashes of Creation Ashes-of-creation-26-22-1483821149
Ashes of Creation Ashes-of-creation-21-51-1483821145
Ashes of Creation Ashes-of-creation-1-8-1483821140
Ashes of Creation Ashes-of-creation-25-85-1483821147
Ashes of Creation Ashes-of-creation-28-44-1483821166
Ashes of Creation Ashes-of-creation-7-25-1483821138

Πηγή: www.gameworld.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Παρόμοια θέματα

-

» Ashes of Creation

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις