Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  Mushroom

avatar
Συντονιστής
Συντονιστής
Hero’s Song Heros-song-4-1478608825

Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/11/16] Το Hero’s Song αποτελεί ένα αρκετά ενδιαφέρον και διαφορετικό παιχνίδι μιας και παίρνει στοιχεία από άλλα όπως Minecraft, Diablo και Ultima Online και τα συνδυάζει.

Συγκεκριμένα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο και σε αυτόν μπορούν να βρίσκονται 25 παίκτες ταυτόχρονα. Οι κόσμοι δημιουργούνται τυχαία αλλά μπορείτε να ελέγχετε κάποιες από τις παραμέτρους που θα τον σχηματίσουν και την στιγμή δημιουργίας προστίθενται 1,000 χρόνια ιστορίας σε αυτόν. Επιλέγετε τις θεότητες που κυβερνάνε τον κόσμο και οι ιδιότητες τους επηρεάζουν τον κόσμο αφού κάποιοι είναι χαοτικοί, άλλοι πολεμοχαρείς και κάποιοι ασχολούνται με την μαγεία.

Αφού δημιουργηθεί ο κόσμος τότε παίζετε με τρόπο παρόμοιο με αυτόν του Diablo με τα abilities σε κάθε ένα από τα κουμπιά του ποντικιού και ένα hotbar. Σε περίπτωση που πεθάνετε τότε έρχεται το τέλος αφού διαθέτετε μόνο μία ζωή. Τα γραφικά παίρνουν αρκετά στοιχειά από το Ultima Online.



Να πούμε εδώ ότι ο δημιουργός του EverQuest, John Smedley που υπήρξε διευθυντής της Sony Online Studios (και η οποία έπειτα μετονομάστηκε σε Daybreak Studios), έχει στελεχώσει την Pixelmage Games με πολύ έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές για την ανάπτυξη του Hero’s Song. Αρχικά ήταν να χρηματοδοτηθεί μέσω καμπάνιας στο KickStarter, η οποία όμως τελικά ακυρώθηκε λόγω της χαμηλής της επιτυχίας.

Αυτήν την στιγμή λείπουν αρκετά στοιχεία από το παιχνίδι και θα προστίθενται σταδιακά μέχρι την κυκλοφορία του που αναμένεται τον Μάρτιο του 2017. Η τιμή του στο Steam Early Access ανέρχεται στα €19,99.

[UPDATE: 27/12/16 - Ακύρωση κυκλοφορίας και κλείσιμο της Pixelmage Games] Σταματάει η ανάπτυξη του sandbox RPG της Pixelmage Games.

Ο John Smedley, ιθύνοντας της Pixelmage Games και πρώην πρόεδρος της Daybreak Game Company (πρώην Sony Online Entertainment) ανακοίνωσε το κλείσιμο της εταιρείας του. Ως επακόλουθο, το sandbox roguelike RPG που ανέπτυσσε ακυρώνεται και όσοι είχαν προμηθευτεί την Early Access έκδοσή του, μπορούν να ζητήσουν να επιστραφούν τα χρήματά τους μέσω του Steam ή στέλνοντας email (αν είχατε προσφέρει χρήματα μέσω του Indiegogo). Θυμίζουμε ότι η καμπάνια του Hero’s Song στο Kickstarter είχε ακυρωθεί, ενώ η χρηματοδότηση του παιχνιδιού έγινε τελικά μέσω του Indiegogo όπου είχε καταφέρει να μαζέψει περίπου 100.000 δολάρια.

Ο Smedley στην ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής: “Με λύπη σας ανακοινώνω ότι η Pixelmage Games πρόκειται να κλείσει και η ανάπτυξη του Hero’s Song δεν θα συνεχιστεί. Το περασμένο έτος η ομάδα μας δούλεψε ασταμάτητα για να δημιουργήσουμε το game που είχαμε ονειρευτεί. Με την βοήθειά σας, αλλά και με την βοήθεια των επενδυτών καταφέραμε να εισάγουμε το Hero’s Song σε Early Access στο Steam. Δυστυχώς, οι πωλήσεις δεν ήταν αρκετές ώστε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού”.


Πηγή: www.gameworld.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις