Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Fantasy - Καθυστερούν τα Final Fantasy VII Remake και Kingdom Hearts III Final-fantasy-vii-remake-kingdom-hearts-iii-1-1484128700



Σύμφωνα με δηλώσεις του Tetsuya Nomura.
Ο Tetsuya Nomura, υπεύθυνος παραγωγής των Kingdom Hearts III και Final Fantasy VII Remake, σχολίασε την ανάπτυξη των επόμενων μεγάλων RPG της Square Enix.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Famitsu και μεταφράστηκε από το Gematsu, ο Tetsuya Nomura απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν την πρόοδο της ανάπτυξης των Kingdom Hearts III και Final Fantasy VII Remake. Όσον αφορά το Kingdom Hearts III ο Nomura δήλωσε: "Παρόλο που δεν μπορώ να κάνω μια ευρεία δήλωση λόγω του ότι η διαδικασία ανάπτυξης είναι διαφορετική απ’ ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, [μπορώ να πω ότι] υπάρχουν ορισμένοι κόσμοι ανέγγιχτοι. Η παραγωγή συνεχίζεται σε κόσμους που δεν έχουν ανακοινωθεί με έναν τρόπο που δεν μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ακόμα. Όσον αφορά την κατάσταση της ανάπτυξης, υπάρχει ακόμα δρόμος."
Ο Nomura αναφέρθηκε στη συνέχεια στο Final Fantasy VII Remake σχολιάζοντας: "Προχωρούμε σταθερά στην παραγωγή του. Παρά το γεγονός ότι δουλεύουμε πάνω τους, θα απολογηθώ για το ότι η υπομονή σας θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη για τα Final Fantasy VII Remake και Kingdom Hearts III. Λυπάμαι πολύ, αλλά τουλάχιστον θα δημιουργήσω ένα παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας." Στην συνέχεια ο Nomura ανέφερε ότι το 2016 δεν κατάφερε να δείξει πολλά στοιχεία των δύο επερχόμενων RPG, όμως φέτος θα επιδιώξει να παρουσιάσει την πρόοδο τους σε κάποιο event.


http://www.gameworld.gr/component/content/article/181-rpg/26640-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-final-fantasy-vii-remake-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-kingdom-hearts-iii

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις