Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Το Spider-Man spinoff, Venom, πήρε ξανά μπροστά Venom-640x416

Η Sony πάλευε για χρόνια να γυρίσει το Venom, ένα φιλμ βασισμένο στον γνωστό villain του Spider-Man κόσμου. Τελικά φαίνεται πως μετά από πολλές αναβολές και ακυρώσεις, το project είναι "ζωντανό" και η Sony δεν αποκλείεται να στήσει ολόκληρo franchise γύρω από τον χαρακτήρα. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η ιστορία του δεν θα συνδέεται με το επερχόμενο Spider-Man όπου πρωταγωνιστεί ο Tom Holland, αλλά αυτός ο πολύ μυστηριώδης τύπος θα ξεδιπλώσει μία εντελώς προσωπική κατάσταση με τον Dante Harper (Edge of Tomorrow) να γράφει το σενάριο.

Ίσως θυμάστε πως τον Απρίλιο του 2014, οι παραγωγοί Avi Arad και Matt Tolmach ήταν εκείνοι που είχαν ξεκινήσει πρώτοι την κουβέντα για την πιθανότητα να ασχοληθεί σοβαρά το Χόλιγουντ με τον villain, με τον Alex Kurtzman (The Amazing Spider-Man 2) να λέει χαρακτηριστικά πως ο Venom είναι η άλλη πλευρά του Spider-Man. Ένας πολύ πιο σκοτεινός τύπος, σύνθετος όπως και ο Spider-Man και διαθέτει μία εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει αποκτήσει το δικό της fanbase.

Ο Venom έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα κόμικς το 1988 και είναι μία δημιουργία των David Micheline, Mike Zeck & Todd McFarlane. Αρχικά ήταν ένας κλασικός villain, στην πορεία όμως έγινε περισσότερο ένας "anti-hero", ενώ έφτασε να γίνει και μέλος των Guardians of the Galaxy. Ο Venom έκανε την πρώτη του τηλεοπτική παρουσία το 2007 στο Spider-Man 3, όπου τον ερμήνευσε ο Topher Grace. Από τότε είχαν ξεκινήσει οι απόπειρες να γραφτεί ένα πρώτο "draft" με το σενάριο να περνάει από τα χέρια των Paul Wernick και Rhett Reese του Deadpool, αλλά και των Alex Kurtzman και Roberto Orci (The Amazing Spider-Man 2).

Φυσικά είναι νωρίς να μιλάμε για ημερομηνίες, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα καταφθάσει αργότερα από το επερχόμενο Spider-Man και το καλοκαίρι του 2017.

πηγή:DigitalLife.gr

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις