Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Στo δικαστήριo η αγωγή του Υ. Πατμάνογλου κατά της οικογένειας Βακάκη  2375644

Στo δικαστήριo η αγωγή του Υ. Πατμάνογλου κατά της οικογένειας Βακάκη  Tlo0j10
Ένα περίπου χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας, όπου βρήκαν ακαριαίο θάνατο μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, όταν η πόρσε που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo Γιώργος Βακάκης, καρφώθηκε στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τους, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αγωγή «μαμούθ» που έχει ο Υπάτιος Πατμάνογλου για ψυχική οδύνη από το χαμό της συζύγου και του γιού του. Με την αγωγή του ζητεί αποζημίωση περίπου 2 εκ. ευρώ ενώ ποσό 1,3 εκ. ευρώ διεκδικούν οι υπόλοιποι συγγενείς.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε το πρωί στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρία εκπροσωπήθηκε δια της δικηγόρου Χρύσας Σαλαβράκου η οποία συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, αλλά δεν έγινε αποδεκτή αφού οι αξιώσεις της φτάνουν συνολικά τα 3,3 εκ. ευρώ. Παρών στο δικαστήριο ήταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος έζησε τον εφιάλτη, βλέποντας την οικογένειά του να χάνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο εξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου στο δικαστήριο ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο μίλησε για την οικογένεια Πατμάνογλου. «Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα» τόνισε και συμπλήρωσε για το μοιραίο βράδυ: «Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει».

Υπενθυμίζεται ότι η πόρσε το μοιραίο βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου του 2017 έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν έπεσε, εκτός ελέγχου, πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατµάνογλου που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο της Εθνικής Οδού. Ο 41χρονος άνδρας είχε πάει στην τουαλέτα αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο του τη γυναίκα και το γιο τους.

Η πόρσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και κυριολεκτικά το διέλυσε ενώ στη συνέχεια και τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν το θάνατο μάνα και γιος αλλά και ο οδηγός της μοιραίας πόρσε όπως και ο νεαρός συνοδηγός φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.



Πηγή: Zougla

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις