Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο making of βίντεο. 
Αυτό που όλοι λίγο-πολύ περιμέναμε, έγινε πραγματικότητα. Η επιτυχημένη σειρά Uncharted επιστρέφει, αυτή τη φορά με έναν τίτλο για το PlayStation 4, όπως αποκάλυψε η Sony στην E3. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, ο Nathan Drake παρουσιάζεται πιο μεγάλος σε ηλικία και φανερά ταλαιπωρημένος. Έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία περιπέτεια του Nathan, ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να μπει στον κόσμο των κλεφτών.
Η νέα σας περιπέτεια θα είναι πιο προσωπική αφού θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε για να σώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα όριά σας θα δοκιμαστούν, καθώς θα ταξιδέψετε σε διάφορα μέρη του κόσμου για να βρείτε έναν θρυλικό πειρατικό θησαυρό και να αποκαλύψετε την συνομωσία που κρύβεται πίσω από αυτόν.


Το παρακάνω βίντεο δείχνει πλάνα που προέρχονται απευθείας από την κονσόλα και αν ισχύει, τότε έχουμε να κάνουμε αν μη τι άλλο με έναν εντυπωσιακό οπτικά τίτλο.
Το Uncharted 4: A Thief's End θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 για το PlayStation 4.

[UPDATE: 8/12/14 - Ο Troy Baker ως αδερφός του Nathan Drake] Όπως έγραψε ο Troy Baker στο Twitter, θα δανείσει για άλλη μια φορά την φωνή του σε χαρακτήρα video game και αυτή τη φορά θα έχει τον ρόλο του αδερφού του Nathan Drake. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει δουλέψει ως voice actor σε δεκάδες games τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων έκανε το voice acting του Joel στοThe Last of Us, του Talion στο Middle-earth: Shadow of Mordor, του Pagan Min στο Far Cry 4, του Booker DeWitt στο BioShock: Infinite, του Alex Taylor στο The Crew, ενώ θα έχει τον ρόλο του Ocelot στο πολυαναμενόμενο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.
Δείτε επίσης το εντυπωσιακό gameplay βίντεο του Uncharted 4 όπως παρουσιάστηκε στο PlayStation Experience και το artbook του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι στόχος της Naughty Dog είναι το νεότερο μέλος της σειράς να τρέχει στα 1080p στα 60fps. Συζητήστε εκτενέστερα για το Uncharted 4 στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.
 Το GameInformer φιλοξενεί σήμερα συνέντευξη του Nolan North (Nathan Drake) και του Troy Baker (Sam, μεγαλύτερος αδερφός του Nathan Drake).
Δείτε αναλυτικά το βίντεο των δύο ηθοποιών. Πραγματικά πολύ διασκεδαστική συνέντευξη.
 Η Sony μας έστειλε νέα screenshots για το Uncharted 4 τα οποία και παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου στην gallery.
Το Uncharted 4: A Thief's End θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 αποκλειστικά για το PS4. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.
Διαβάστε περισσότερα για το Multiplayer mode και το Melee σύστημα μάχης.
 Το Uncharted 4: A Thief’s End θα ωθήσει τα συστήματα καταγραφής κινήσεων και[size=16]animation της Naughty Dog σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Η Naughty Dog αναπτύσσει τον πρώτο της τίτλο για την τρέχουσα γενιά κονσολών, αφού το The Last of Us: Remastered είχε κυκλοφορήσει στο PS3 και μετά απλά αναβαθμίστηκε για το PS4. Έτσι λοιπόν της δίνεται τώρα η ευκαιρία να εξερευνήσει τις δυνατότητες της νέας κονσόλας.
Ο σεναριογράφος Josh Scherr και ο επικεφαλής σχεδιασμού Ricky Cambier δήλωσαν στο GamesTM οτι το PS4 τους επιτρέπει να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και την ευκινησία των animation προσώπου. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να γυρίσετε την κάμερα γύρω απο τον Nate καθώς εκείνος σκαρφαλώνει και να δείτε μορφασμούς προσπάθειας στο πρόσωπο του. Ο Scherr εξήγησε πως οι λεπτομερείς εκφράσεις των χαρακτήρων του The Last of Us χρησιμοποιούσαν περίπου 90 με 100 "κόκκαλα" προσώπου. Στο νέο Uncharted οι αριθμοί αυτοί θα κυμαίνονται από 300 εώς 500 "κόκαλα" με τα οποία οι designers μετατρέπουν την μορφολογία του προσώπου.
H Naughty Dog ελπίζει οτι αυξάνοντας τα επίπεδα λεπτομέρειας και πιστότητας, θα σας βοηθήσει να δεθείτε πιο πολύ με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Από άποψη γραφικών, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην δημιουργία ατμόσφαιρας αντί του φωτορεαλισμού. Η δύναμη του PlayStation 4 σημαίνει οτι οι απαιτήσεις του developer είναι πλέον εφικτές.
 Κατά την διάρκεια των The Game Awards είδαμε ένα πολύ σύντομο τρέιλερ για το Uncharted 4, στο οποίο μας εμφανιζόταν ένας νέος χαρακτήρας.
Πρόκειται για την Nadine Ross και την υποδύεται η Laura Bailey. Δείτε το σχετικό βίντεο:


 Κατά την διάρκεια του PlayStation Experience, η Sony μας έδειξε ένα cutscene από το Uncharted 4 και συγκεκριμένα την γνωριμία του Nathan με τον αδερφό του, την στιγμή που...του χτυπάει για πρώτη φορά την πόρτα στο παιχνίδι.


Η Naughty Dog έδωσε στη δημοσιότητα ένα story τρέιλερ για το Uncharted 4: A Thief’s End, το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4. Δείτε το παρακάτω:


 Η Naughty Dog κυκλοφόρησε το καθιερωμένο making of βίντεο για το Uncharted 4, στο οποίο τους συντελεστές του παιχνιδιού και κυρίως τους voice actors, να μιλούν στην κάμερα. Ξεχωρίζουν οι Nolan North (Nathan Drake), Emily Rose (Elena Fischer) και Richard McGonagle (Victor Sullivan).


Η Sony έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο από τα πέντε making of βίντεο του Uncharted 4: A Thief's End, το οποίο φέρει τον τίτλο Uncharted 4: Growing Up with Drake. Στο βίντεο αυτό οι developers του πολυαναμενόμενου PS4 exclusive μας μιλούν ουσιαστικά για το πώς ωρίμασαν αυτοί και ο Drake από την κυκλοφορία του πρώτου κεφαλαίου της σειράς μέχρι σήμερα.



[/size]

 PHOTOS



Uncharted 4: A Thief's End Uncharted-4-a-thiefs-end-89-1431525377

Uncharted 4: A Thief's End Uncharted-4-drake-leaping-1421239570-6-1422287700

Uncharted 4: A Thief's End Uncharted-4-drake-reconnects-with-sam-1421239570-22-1422287701


Uncharted 4: A Thief's End Uncharted-4-drake-behind-cover-1421239570-34-1422287699


Uncharted 4: A Thief's End Uncharted-4-drake-aiming-at-enemy-1421239570-39-1422287699


Uncharted 4: A Thief's End Uncharted-4-drake-close-up-1421239570-61-1422287700


Uncharted 4: A Thief's End Unchartedps4-56-1402372159



πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις