Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Την Κρήτη θα επισκεφθεί σύντομα η τέως βασίλισσα Σοφία 2390920

Την Κρήτη θα επισκεφθεί σύντομα η τέως βασίλισσα Σοφία Tlo0j10
Την επίσκεψη της τέως βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας, στην Κρήτη το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο Ισπανός πρέσβης στην Ελλάδα Ενρίκε Βιγκέρα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Ισπανός διπλωμάτης, που συνοδευόταν από τον επίτιμο πρόξενο της Ισπανίας στη Κρήτη Μηνά Μελισσείδη, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανάπτυξης καθώς και το πρόγραμμα γνωριμίας του πρέσβη με τους φορείς του νησιού (ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από 6 μήνες και είναι η πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη).

Σύμφωνα με τον κ. Βιγκέρα η τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία θα επισκεφθεί την Κρήτη για να συμμετέχει στις εκδηλώσεις των 40 ετών λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ θα επισκεφθεί και αρχαιολογικούς χώρους του νησιού. «Ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα με τον κ. περιφερειάρχη. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση. Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στη Κρήτη, καθώς είμαι πρέσβης της Ισπανίας στην Ελλάδα το τελευταίο εξάμηνο» δήλωσε προσθέτοντας: «Σύντομα θα επαναλάβω την επίσκεψή μου στην Κρήτη καθώς το όμορφο νησί σας προγραμματίζεται να επισκεφθεί η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία η οποία αναμένεται να επισκεφθεί την αρχαία Ελεύθερνα όπως επίσης να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης».

Όπως επισήμανε, από την πλευρά του, ο κ. Αρναουτάκης η επίσκεψη της τέως βασίλισσας στην Κρήτη με την ευκαιρία των εκδηλώσεων των 40 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Κρήτης –το οποίο θα τιμήσει με την παρουσία της– είναι σημαντική δεδομένου ότι θα επισκεφθεί και την Αρχαία Ελεύθερνα όπου θα γίνει ξενάγηση από τον καθηγητή αρχαιολογίας κ. Σταμπολίδη. «Όλα αυτά δίνουν μία σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας και θεωρούμε ότι θα έχουμε μια εξαίρετη συνεργασία με τον Ισπανό πρέσβη αλλά και με τον Πρόξενο της Ισπανίας στην Κρήτη».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις