Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
«Ψυχικά υγιής ο killer της Ειρήνης Λαγούδη» 2397323

«Ψυχικά υγιής ο killer της Ειρήνης Λαγούδη» Tlo0j10
Πολυσέλιδη έκθεση, που αναμένεται να θέσει σε νέες βάσεις την πολύκροτη υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, ετοιμάζει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Ο πραγματογνώμονας επιμένει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, τη στιγμή που η δικογραφία για την υπόθεση έχει σταλεί στον εισαγγελέα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Μιλώντας στην «Espresso» ο απόστρατος αντιστράτηγος, δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού κ. Γκουρμπάτσης, αποκάλυψε ότι περιμένει από την ΕΜΥ το πιστοποιητικό των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τη μοιραία μέρα και ακόμη ένα από τη Βουλγαρία, που θα αναφέρει τα υλικά κατασκευής τού μπιτονιού με το πετρέλαιο: «Οταν έχω στα χέρια μου αυτά τα δύο χαρτιά, θα είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω την έκθεση, η οποία αποτελείται από τρία μέρη. Το πρώτο αφορά τις συνθήκες και τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο χρυσαφί Ford Ka, το δεύτερο τις σημαντικότερες ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και στο τρίτο σκιαγραφείται το ψυχολογικό προφίλ του φερόμενου ως δράστη. Το τελευταίο θα προκύψει από στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου, όπως ο τρόπος δράσης του, τα χαρακτηριστικά της πυρκαγιάς και άλλες συνθήκες. Για την ώρα, τον περιγράφω ως ψυχικά υγιή, ο οποίος είχε προσχεδιάσει πολύ καλά το έγκλημα, ώστε να φανεί ως αυτοκτονία».

Ο κ. Γκουρμπάτσης ανέφερε ότι θέλει το πιστοποιητικό της ΕΜΥ για να προσδιορίσει την ώρα που άνοιξε η πόρτα του οδηγού και βγήκε καπνός, ο οποίος άφησε τη γνωστή μουτζούρα: «Με βάση τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου της 44χρονης, όπως βρέθηκε στις 8 Ιανουαρίου στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας Θέρμου, το καπό έβλεπε βορειοδυτικά.

Ίχνος

Ομως, με βάση τη μορφή που έχει πάρει το ίχνος της αιθάλης στην πόρτα, η διεύθυνση του ανέμου πρέπει να είναι νότια ή νοτιοδυτικά. Αν η ΕΜΥ μού απαντήσει ότι η φορά του ανέμου δεν ήταν νότια - νοτιοδυτική, τότε δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει. Ή ότι το όχημα ήταν σε άλλο σημείο όταν εκδηλώθηκε η φωτιά ή ότι η πυρκαγιά ξέσπασε μετά τις 12.00 το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου».

Για το χαρτί από τη Βουλγαρία, ο πραγματογνώμονας είπε ότι περιμένει να του σταλεί πιστοποιητικό με το υλικό κατασκευής του μπιτονιού «για να δούμε τη συμπεριφορά του στη φωτιά, γιατί εγώ υποστηρίζω ότι ούτε το μπιτόνι ούτε το πώμα ήταν στη θέση που βρέθηκαν, και ότι βρίσκονταν σε άλλες θέσεις και μετακινήθηκαν εκεί. Επίσης, αν το μπιτόνι βρισκόταν όντως στο σημείο όπου εντοπίστηκε, θα έπρεπε να έχει υποστεί αλλοιώσεις».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις