Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Απίστευτo περιστατικό στον Πειραιά: Προχωρημένα μαθήματα κλοπής από μητέρα στον ανήλικο γιο της  2401867

Απίστευτo περιστατικό στον Πειραιά: Προχωρημένα μαθήματα κλοπής από μητέρα στον ανήλικο γιο της  Tlo0j10
Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής καταγράφηκε χτες Πέμπτη από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός καταστήματος ρουχισμού που βρίσκεται επί της ακτής Ποσειδώνος 12 στον Πειραιά. Όλα ξεκίνησαν όταν στο κατάστημα, το οποίο εμπορεύεται μεταχειρισμένα ρούχα σε καλές τιμές, μπήκε μία γυναίκα περίπου 43 ετών μαζί με τον ανήλικο γιο της. 

Όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, όλα κυλούσαν ομαλά και η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν απολύτως φυσιολογική. Περιδιάβαινε τους μικρούς διαδρόμους του μαγαζιού κοιτώντας τα διάφορα ενδύματα.

Κάποια στιγμή ωστόσο, το βλέμμα της διασταυρώνεται με εκείνο του μικρού παιδιού, το οποίο αν και «διαβάζει» το μήνυμα που θέλει να του στείλει η μητέρα του αρχικά διστάζει, στη συνέχεια όμως προβαίνει στην -προφανώς- προσυνεννοημένη πράξη. Αρπάζει μία καφέ τσάντα από έναν πάγκο του μαγαζιού, την φοράει στην πλάτη του και, σαν να μην τρέχει τίποτα, αποχωρεί μαζί με τη μητέρα του η οποία και αναζητείται από τις Αρχές...

Πήγαν, έκλεψαν και... ξαναγύρισαν 

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ιδιοκτήτες καταστημάτων ρουχισμού και υπόδησης βλέπουν τα προϊόντα τους να κάνουν φτερά με τέτοιον τρόπο. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την τελευταία κλοπή που σημειώθηκε στο ακριβώς διπλανό μαγαζί που βρίσκεται στον αριθμό 8.

Δράστες σε αυτή την περίπτωση ήταν μία παρέα τριών ανηλίκων που μπήκαν στο μαγαζί και, αφού πέρασαν από όλους τους χώρους παρατηρώντας τα ρούχα, ένας εξ αυτών άρπαξε ένα καπέλο και εξαφανίστηκε. Το θράσος μάλιστα των εν λόγω δραστών ήταν τόσο μεγάλο που μερικές ημέρες μετά ξαναγύρισαν στο κατάστημα και πάλι. Για κακή τους τύχη όμως του θυμόταν ο ιδιοκτήτης ο οποίος και τους έδιωξε κακήν κακώς. O κ. Α.Α., ιδιοκτήτης του μαγαζιού, μίλησε στο zougla.gr και υπογράμμισε πως το φαινόμενο των κλοπών έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις. 

«Το τελευταίο διάστημα με έχουν κλέψει τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές. Εκτός από την παρέα των νεαρών που μου έκλεψαν το καπέλο, λίγο πριν από αυτό το περιστατικό ένας νεαρός είχε μπει στο κατάστημα και κοίταζε τα διάφορα προϊόντα. Τότε, ξαφνικά άρπαξε δύο βαλίτσες και άρχισε να τρέχει. Ευτυχώς τον κυνήγησα και κατάφερα να πιάσω» σημείωσε μεταξύ άλλων.



Πηγή: Zougla

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις