Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Οι «υπάλληλοι» του Μαρινάκη πρέπει να διαβάζουν, να ακούν και να βλέπουν 2410041

Οι «υπάλληλοι» του Μαρινάκη πρέπει να διαβάζουν, να ακούν και να βλέπουν Tlo0j10
Η «γνωστή γραφίδα» ή αλλιώς δημοσιογραφικό «πιστόλι» του Marinakis network, δηλαδή του δικτύου παραπληροφόρησης που διαθέτει ο εφοπλιστής με τα ΜΜΕ που ελέγχει, προσπάθησε να χτυπήσει εκ νέου, αλλά για ακόμη μία φορά τα πυρά του ήταν άσφαιρα. Αμφισβήτησε η γραφίδα, η οποία δραστηριοποιείται στη γνωστή ιστοσελίδα to10.gr, το δημοσίευμα του zougla.gr , το οποίο αποκαλύπτει τους Τούρκους προμηθευτές, τους Έλληνες διακινητές και τους Σέρβους αγοραστές στην υπόθεση Noor1.

Στο δημοσίευμα αυτό, το zougla.gr επικαλείται τη μυστική κατάθεση Γιαννουσάκη στον ανακριτή του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη. Η «γραφίδα», για κάποιους λόγους, δεν λαμβάνει υπ' όψιν της την επίσημη δικογραφία. Κακό του κεφαλιού της. Όμως, να που η δημοσιογραφική έρευνα διαθέτει και τα μέσα και τα αντανακλαστικά. Έτσι, λοιπόν, σήμερα ξαναθυμίζουμε στους κονδυλοφόρους του Βαγγέλη Μαρινάκη δύο συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Σε αυτές τις συνομιλίες καταγράφεται η αναφορά στους Τούρκους, στους Σέρβους και κυρίως στα 900 επιπλέον κιλά ηρωίνη που φορτώθηκαν στο Noor1 έξω από τις ακτές του Ομάν και που παραδόθηκαν στου Σέρβους εν πλω νότια της Κρήτης για να βρεθούν στη συνέχεια, μέσω Αλβανίας, στο Κόσοβο και από εκεί, μέσω Σερβίας, στην κεντρική Ευρώπη. Αυτή η λεπτομέρεια φαίνεται να ενοχλεί αφάνταστα τη «γραφίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και το νομικό επιτελείο του εφοπλιστή. Διότι δεν φθάνει μόνο η διακίνηση, η μεταφορά και η αποθήκευση των 2,1 τόνων ηρωίνης αλλά είναι και τα 900 κιλά που αποτελούν την ειδική αμοιβή των μεταφορέων. 

Με λίγα λόγια, ξαφνικά οι μεταφορείς της ηρωίνης εμπλέκονται και σε «ιδία διακίνηση» του ναρκωτικού πουλώντας το στους Σέρβους αγοραστές. Πώς να ξεφύγουν, λοιπόν, από τη λαβίδα του νόμου; 

Ο κονδυλοφόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πόνημά του δεν απαντά σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά επιχειρεί να καλύψει τα αποδεικτικά στοιχεία με την αχλύ της θεωρίας συνωμοσίας. Αυτό που δεν κατανοεί είναι πως η Δικαιοσύνη δεν ασχολείται ποτέ με θεωρίες συνωμοσίας αλλά μόνο με αποδεικτικά στοιχεία. Τον συμβουλεύουμε, λοιπόν, να παρακολουθήσει με προσοχή το video-ντοκουμέντο που ακολουθεί και να ξαναδιαβάσει το επίμαχο δημοσίευμα του zougla.gr, ώστε επιτέλους να αντιληφθεί πως οι τρεις Τούρκοι, δύο προμηθευτές και ένας αγοραστής, και οι Σέρβοι είναι υπαρκτά πρόσωπα.

Ο ένας προμηθευτής, ο Νάστι Ζιντάστι, είναι ήδη στη φυλακή, αφού είχε αποφυλακιστεί όταν προφανώς ο Ερντογάν άδειαζε τα σωφρονιστικά ιδρύματα το καλοκαίρι του 2016, ο αδελφός του Άλεξ βρίσκεται στην Αγγλία, ενώ ο αγοραστής Ουρχάν είναι έγκλειστος και αυτός σε φυλακή της Κωνσταντινούπολης. Η τύχη των Σέρβων αγνοείται...



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις