Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Κάθε Νοέμβριο υπάρχει ένα ραντεβού, που δε χάνεται. Κι αυτό είναι με την επόμενη έκδοση του αγαπημένου video game κάθε ποδοσφαιρόφιλου, του Football Manager.  Ως φαν της σειράς για πολλά χρόνια, ήρθε η ώρα να αδειάσω την ατζέντα μου από οποιαδήποτε υποχρέωση και να αφιερώσω μερικές (δεκάδες τουλάχιστον) ώρες για να δω αν θα φτάσω το μεγαλείο του Mourinho (η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής).
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-10-1024x582
Στην εισαγωγική οθόνη, αφού φτιάξουμε την ηλεκτρονική μας εμφάνιση, ένα feature αρκετά χαριτωμένο, περνάμε στην επιλογή πρωταθλήματος και database (που θα επηρεάσει τον αριθμό παικτών που θα είναι διαθέσιμοι για ανακάλυψη από τους scouts-λαγωνικά μας). Μία μικρή παρέκβαση εδώ, όπως θα δείτε από τα screenshots, επέλεξα τον Ολυμπιακό και την αγαπημένη μας Superleague και παρακαλώ… ας μείνει ασχολίαστο.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-12-1024x582
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-1-1024x582
Και το πρωτάθλημα ξεκινάει. Κι αυτό που θα παρατηρήσετε από την αρχή σε σχέση με το προηγούμενο είναι πως η Sports Interactive ακολουθεί την ίδια (πετυχημένη) συνταγή, μόνο που αυτή τη φορά έχει κάνει αρκετές αλλαγές που βελτιώνουν περισσότερο το παιχνίδι. Μία απ’ αυτές και αρκετά βασική είναι στον οπτικό τομέα. Πλέον, οι παίκτες έχουν περισσότερα animations και θα δείτε να κάνουν διαφορετικές κινήσεις και να απλώνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικά και πιο λογικά (γιατί κι αυτό παίζει μεγάλη σημασία) απ’ ότι στα παλιότερα. Αυτό σημαίνει πως και τα γκολ που θα σκοράρετε αλλά και θα τρώτε δε θα ακολουθούν το ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο (βλέπε σέντρα και έρχεται το εξτρέμ να τη βάλει στα δίχτυα κ.ο.κ.). Αυτό, όμως, που ακολουθεί το ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο είναι οι πανηγυρισμοί των παικτών, που θα δείτε πολλές φορές 5-6 να μπαίνουν σε μία ευθεία και να τρέχουν με τα χέρια υψωμένα, σε ένα άλλο χορό της βροχής. Βέβαια, αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι και πολύ σημαντικό.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-2-1024x542
Το πιο σημαντικό είναι πως χτίζεις την ομάδα και την προπονείς. Και σε αυτό, ευτυχώς, η Sports Interactive έχει απλοποιήσει πολλές από τις διαδικασίες που παλιότερα θα έπαιρναν πολύ χρόνο. Έτσι τώρα έχουμε ακόμα περισσότερο χρόνο για να πάμε κατευθείαν σε αγώνες, που σημαίνει περισσότεροι αγώνες σε λιγότερο χρόνο. Πλέον, ένας καλός βοηθός προπονητή μας λύνει τα χέρια καθώς αναλαμβάνει αυτός τι είδους προπόνηση θα κάνουν οι παίκτες και ακόμα πιο σημαντικό σε ποιο τομέα θα πρέπει να δώσει έμφαση κάθε παίκτης ξεχωριστά. Αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε πάντα να αναλάβετε εσείς τι είδους προπόνηση θα κάνει η ομάδα και το προπονητικό σας τιμ θα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλεύει ποια προπόνηση θα βοηθήσει τους παίκτες.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-11-1024x542
Γενικότερα, αν δεν θέλετε να χάνετε το χρόνο σας με όλες αυτές τις λεπτομέρειες στο Football Manager (δεν είναι λεπτομέρειες μεταξύ μας…) μπορείτε να αναθέσετε σε όλο το προσωπικό σας να αναλάβουν όλες τις υπόλοιπες δουλειές, ώστε να έχετε όσο χρόνο θέλετε για να βρείτε ποιο σύστημα και ποιοι ρόλοι (βασικότερο) ταιριάζουν στην ομάδα και τους παίκτες σας. Βέβαια, αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ ιδίως στις μεταγραφές, όταν θα πουληθεί κάποιος σημαντικός παίκτης ή θα δοθεί για δανεικός κάποιο πουλέν που ετοιμάζατε για την πρώτη ομάδα.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-5-1024x582
Για να γίνει η δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη, το φετινό Football Manager σας προσφέρει απλόχερα όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε καλύτερα τους παίκτες σας και να μπορέσετε να βελτιώσετε την ομάδα σας. Ξεκινώντας από το scouting του αντιπάλου, όπου όχι μόνο θα σας πει ποιος παίκτης είναι ο καλύτερος, αλλά θα έχει διαλέξει κατευθείαν και την καλύτερη προπόνηση πριν το ματς. Επίσης, θα σας ενημερώνει ποιο σύστημα είναι πιο αποδοτικό, αν θέλετε φυσικά να πειράξετε το ελπίζουμε ασταμάτητο σύστημά σας. Ο βοηθός προπονητής θα σας συμβουλεύσει ποιες αλλαγές να κάνετε στο σύστημα που ακολουθείτε, οι οποίες, πάντως, κάποιες φορές δεν αποδεικνύονται τόσο αποδοτικές όσο θα θέλατε. Ενώ, όπως και στα προηγούμενα, θα σας λέει τι τακτικές να κάνετε ανάλογα με το πώς εξελίσσεται ο αγώνας, καθώς και τα συμπεράσματά του στο ημίχρονο, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε όποιες αλλαγές χρειάζονται.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-7-1024x542
Όσον αφορά τις μεταγραφές, άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, αυτή τη φορά εξελίσσονται λίγο πιο αργά και είναι πιο δύσκολο να ξεφορτωθείτε τους παίκτες που θέλετε να φύγουν, ενώ για να φέρετε παίκτες, θα πρέπει πρώτα να τους υποσχεθείτε χρόνο συμμετοχής και άλλα πράγματα, που ελπίζετε πως θα θυμόσαστε όταν έρθουν. Αν όχι εκεί είναι οι προπονητές σας να σας τα θυμίσουν.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-8-1024x582
Κλείνοντας, θα κάνουμε και μία αναφορά στο social feature, που θυμίζει το Twitter και δίνει την ψευδαίσθηση ενός ολόκληρου κόσμου πέρα από την ομάδα σας (είναι ένα ψέμα, η ομάδα είναι όλος σας ο κόσμος). Είναι μία ευπρόσδεκτη αλλαγή, αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, ενώ μετά από καιρό θα βλέπετε τις ίδιες και ίδιες αντιδράσεις.
Football Manager 2017 Review Football-Manager-2017-3-1024x582
Το Football Manager 2017, λοιπόν, παραμένει στην κορυφή και έχει κάνει μερικές βασικές αλλαγές που θα σας κάνουν την εικονική σας ζωή ως προπονητή πιο εύκολη (μετά θα έρθει η ήττα με 15-1 σουτ και θα σας ακούσει όλη η γειτονιά). Είναι ίσως περιττό να τονίσουμε το γεγονός ότι και φέτος η Sports Interactive καταφέρνει να βάλει γκολ από τα αποδυτήρια, για αυτό εάν ανήκετε στους fans του Football Manager, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!






[size=60]84[size=33]%[/size][/size]



The Good




  • Βελτιωμένα γραφικά
  • Απλοποίηση gameplay





The Bad




  • Το social feed δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό ακόμα
  • Που είναι ο ήχος (οέ-ο);


60 %ΓΡΑΦΙΚΑ

95 %ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

90 %GAMEPLAY

90 %ΑΝΤΟΧΗ


http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | Video games | Internet games | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις