Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Tekken 7: Οι νέοι χαρακτήρες Tekken7-kuma-panda-27-1481460847

[size=33]Tekken 7: Οι νέοι χαρακτήρες[/size]


Έρχονται οι Kuma και Panda. [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 9/12/14] Ένας νέος χαρακτήρας ανακοινώθηκε για το Tekken 7. Ονομάζεται Lucky Chloe και θα έρθει αποκλειστικά σε Ασία και Ευρώπη.
Το live streaming συζητήθηκε ήδη σε ξένα forums κι όρισμένοι fans του Tekken βρήκαν τον χαρακτήρα "ανόητο" και "χαζό" ενώ κάποιοι άλλοι ζήτησαν στο Twitter από τον Katsuhiro Harada, Game Director της Bandai Namco, να μπορούν να μπλοκάρουν τον χαρακτήρα στα online matches.
Δείτε την Lucky Chloe. Μα δεν είναι χαριτωμένη;


Ο Harada αντέδρασε λέγοντας πως "Οι Αμερικανοί θέλουν μόνο μεγαλόσωμους μυώδεις τυπάδες" απαντώντας μάλιστα χαρακτηριστικά "Ηρεμήστε, η Lucky Chloe θα έρθει αποκλειστικά σε Ασία και Ευρώπη. Για εσάς θα φτιάξω ένα καραφλό ντούκι."
Tekken 7: Οι νέοι χαρακτήρες Tekken-7-Shaheen-TK7-Ann
[UPDATE: 4/1/15] Ο παραγωγός και σκηνοθέτης του Tekken 7, Katsuhiro Harada, ανακοίνωσε έναν ακόμη μαχητή που θα συγκαταλέγεται στο ρόστερ του παιχνιδιού.
Πρόκειται για τον Shaheen, έναν...Σαουδάραβα! Το βιογραφικό του καθώς και οι κινήσεις του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Το Tekken 7 θα κυκλοφορήσει στα Arcade της Ιαπωνίας τον Φεβουάριο του 2015. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις κονσόλες.
[UPDATE 2: 28/4/15- O Gigas] Νέος χαρακτήρας έρχεται στο Tekken 7 και αυτή τη φορά δεν είναι μικρών διαστάσεων. Ο Gigas αποτελεί την νέα προσθήκη στο Roster και μπορείτε να τον δείτε στο παρακάτω βίντεο:


[UPDATE 3: 27/1/16 - Nina Williams] Ένα νέο τρέιλερ παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες, δείχνοντας την Nina Williams, μία από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες της σειράς.
Η Nina θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ του Tekken 7.


[UPDATE 4: 18/7/16 - Bob και Master Raven] Ο Bob και η Master Raven είναι οι νεότερες προσθήκες στο ρόστερ χαρακτήρων του Tekken 7. Ο Bob ειδικεύεται στο freestyle karate, ενώ η σέξι Master Raven στο ninjutsu. Δείτε τα gameplay βίντεο των δύο νέων μαχητών που έδωσε στη δημοσιότητα η Banda Namco:




[UPDATE 5: 11/10/16 - Έρχεται ο Miguel] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Bandai Namco, ο Miguel Caballero Rojo θα αποτελέσει την νεότερη προσθήκη στο ρόστερ των χαρακτήρων του Tekken 7.
Η ιστορία θέλει τον Miguel να ψάχνει εκδίκηση από την Mishima clan, μετά τον θάνατο της αδερφής του από επίθεση του Mishima Zaibatsu. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό τρέιλερ:


[UPDATE 6: 11/12/16 - Kuma και Panda] Η Bandai Namco ανακοίνωσε τους δύο νέους χαρακτήρες που θα προστεθούν στο ρόστερ του Tekken 7. Πρόκειται για τους Kuma και Panda που σύμφωνα με το lore αποτελούν pets των Heihachi και Ling Xiaoyu. Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω.


Το Tekken 7 κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία για τα Arcade. Αναμένεται να διατεθεί για PC, PS4 και Xbox One στις αρχές του 2017.
http://www.gameworld.gr/component/content/article/189-fighting/20403-tekken-7-i-naziara-lucky-chloe

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις