Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Η σεναριογράφος των Tomb Raider δεν εργάζεται πλέον στο franchise Rhianna-pratchett-32-1483531179


Θα ασχοληθεί με νέα projects.
Η γυναίκα που κρυβόταν πίσω από το σενάριο των δύο τελευταίων Tomb Raider αποχώρησε από την ομάδα που εργάζεται στη σειρά.
Η Rhianna Pratchett, σεναριογράφος των Tomb Raider και Rise of the Tomb Raider, σταμάτησε να εργάζεται πάνω στο franchise όπως ανακοίνωσε αρχικά η Crystal Dynamics στην σελίδα της στο tumblr. Μέρος της ανακοίνωσης αναφέρει: "Η Crystal Dynamics και η Rhianna Pratchett ανακοινώνουν σήμερα ότι η Rhianna θα κυνηγήσει νέες περιπέτειες μακριά από το Tomb Raider franchise. Η Rhianna ήταν συντελεστική στο να μας βοηθήσει να βρούμε την φωνή της Lara στην ιστορία του 2013 και μέσα από το Rise of the Tomb Raider μεταμόρφωσε την Lara στην ηρωίδα που γνωρίζουμε σήμερα. Ολόκληρη η ομάδα ευχαριστεί την Rhianna για την αφοσίωση της και τις ακούραστες προσπάθειες της στα δύο games της σειράς. Της ευχόμαστε τα καλύτερα στην επόμενη περιπέτεια της".
Η Rhianna με την σειρά της ανακοίνωσε μέσα από μια σειρά από tweets την αποχώρηση της από το franchiseευχαρίστησε την Crystal Dynamics και αναπόλησε την πορεία της σειράς. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους fans της σειράς και το community για την υποστήριξη τους. Η αποχώρηση της Pratchett σημαίνει ότι το φημολογούμενο Shadow of the Tomb Raider θα έχει νέο σεναριογράφο.



http://www.gameworld.gr/component/content/article/179-2014-05-19-05-44-56/26566-%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-tomb-raider-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-franchise

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις