Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Cracked το Nintendo Classic Mini Nes-classic-mini-hacked-57-1483872399



Προσθέστε περισσότερα games.
Η Nintendo άκουσε πολλά για την απόφασή της να συνοδεύσει το NES Classic Mini με μόλις 30 games, χωρίς να επιτρέπει στους κατόχους του να κατεβάζουν νέα μέσω του eShop.
Θέμα χρόνου ήταν modders να καταφέρουν να "σπάσουν" την ασφάλεια της κονσόλας, προσθέτοντας επιπλέον ROMs. Διότι όπως ήταν λογικό το σύστημα λειτουργεί με ROMS και υπό αυτή την έννοια είναι ακριβώς το ίδιο με το να κατεβάσετε έναν emulator στο PC σας από το Planetemu.net, μαζί με ROMS και να συνδέσετε ένα NES controller ειδικά για PC στον υπολογιστή σας.
Προφανώ το NES Classic Mini αποκτάται κυρίως για συλλεκτικούς λόγους. Η λύση δόθηκε από το Ρωσικό Forum GBX.ru. Ο χρήστης του συγκεκριμένου site με το όνομα madmonkey, δημοσίευσε έναν οδηγό για το πως θα κατεβάσετε κι εσείς games στο NES Classic Mini. Απλά συνδέετε την κονσόλα με το PC σας μέσω USB, κάνετε boot το mode "FEL", αντιγράφετε αρχεία από την κονσόλα στο PC σας και τα τροποποιήσετε με ένα πρόγραμμα που δημιούργησε ο madmonkey και ονομάζεται "hakchi". Στη συνέχεια με το πρόγραμμα αυτό προσθέτετε ROMs στην κονσόλα σας.




Δείτε στο παραπάνω βίντεο πως λειτουργεί το όλο σύστημα και πως οι modders εγκατέστησαν ROMs για το NES Classic Mini που δεν ανήκουν στα 30 games της κονσόλας.
Υπάρχει επίσης αναλυτική συζήτηση στο Reddit για το όλο θέμα. Όταν η είδηση πήρε έκταση, ένας άλλος χρήστης έκανε την διαδικασία πιο εύκολη δημιουργώντας το πρόγραμμα hakchi2. Με την χρήση του η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη.


http://www.gameworld.gr/component/content/article/179-2014-05-19-05-44-56/26604-cracked-%CF%84%CE%BF-nintendo-classic-mini

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις