Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  Mushroom

avatar
Συντονιστής
Συντονιστής
 Το νέο Assassin's Creed στην Αίγυπτο Assassin-s-creed-egypt-95-1451942627

Διαθέσιμο και στο Nintendo Switch. [UPDATE] 

[Αρχική δημοσίευση: 4/1/16] Σύμφωνα με το NeoGAF Forum, το νέο Assassin's Creed θα διεξάγεται στην Αίγυπτο και δεν θα κυκλοφορήσει το 2016.

Κατά πάσα πιθανότητα, η Ubisoft (σύμφωνα με την πηγή) σκοπεύει να το λανσάρει το 2017. Ο λόγος ήταν ότι η Γαλλική εταιρεία πιστεύει πως το Assassin's Creed Unity όπως και οι συχνές ετήσιες κυκλοφορίες απογοητεύουν τους fans της σειράς, ενώ υπάρχει και μία φήμη που αναφέρει για κυκλοφορία του Watch Dogs 2 το 2016 (σ.σ. δύσκολο σενάριο δεδομένου του ότι το hype δεν έχει καν ξεκινήσει). Μία ακόμη πηγή πληροφοριών αναφέρει και την Ρώμη ως τοποθεσία του νέου Assassin's Creed, αλλά οι περισσότερες δείχνουν...προς Αίγυπτο μεριά.

 Το νέο Assassin's Creed στην Αίγυπτο Ac-egypt-2-10-1451942688

Ώρα για αλλαγές λοιπόν για την σειρά Assassin's Creed, καθώς με κάποιες μεγάλες αλλαγές, ενδεχομένως η Ubisoft θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο προϊόν.

Τα δύο επίμαχα screenshots
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Assassin's Creed 4: Black Flag, ήσασταν εργαζόμενος της Abstergo και μπορούσατε να κάνετε hack τους υπολογιστές της εταιρείας. Υπάρχει λοιπόν κρυμμένο ένα email (easter egg) το οποίο δείχνει στις τοποθεσίες του τις Πυραμίδες της Αιγύπτου!

Τα δύο screenshots που έχουν διαρρεύσει εδώ και χρόνια δείχνουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Κάποιοι πίστεψαν ότι ίσως επρόκειτο για reboot του Prince of Persia. Όπως όλα δείχνουν όμως, ίσως να έχουμε να κάνουμε με το νέο Assassin's Creed.

 Το νέο Assassin's Creed στην Αίγυπτο Ac-egypt1-54-1451942688

[UPDATE: 17/11/16 - Λιγότερο scripted σενάριο] Μιλώντας στη Γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο εμπορικός διευθυντής της Ubisoft, Serge Hascoet, δήλωσε ότι τα games με αφήγηση "είναι πλέον ανέκδοτο ή τουλάχιστον πρέπει να αποτελούν ένα μικρό μέρος ενός παιχνιδιού καθώς οι παίκτες δεν πρέπει να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι".

Η Ubisoft θέλει να δώσει στους παίκτες την ελευθερία να ακολουθήσουν τον δρόμο της ιστορίας όπως επιθυμούν, να παρεκλήνουν από αυτή και να αποφασίσουν οι ίδιοι πότε θα επιστρέψουν. Χωρίς περιορισμούς με αφηγήσεις ώστε να αλληλεπιδράσουν περισσότερο οι παίκτες με τον κόσμο, όπως στο Far Cry Primal και το Watch Dogs 2.

Σύμφωνα με τον Hascoet, η ομάδα ανάπτυξης του Assassin's Creed δημιούργησε ένα σύστημα που έχει νόημα για τον παίκτη όταν πραγματοποιεί συγκεκριμένες ενέργειες. Οι ενέργειές του θα επηρεάσουν το παιχνίδι και την εξέλιξη του σεναρίου μακροπρόθεσμα καθώς "θα αλλάζουν τον κόσμο στον οποίο κινείστε".

Το Assassin's Creed "παρέμεινε παιχνίδι αφήγησης γιατί η Ubisoft ήθελε να γνωρίσουμε τους Borgia, Medici, τον Leonardo da Vinci, etc κ.α. Τώρα όμως από την επόμενη έκδοση θα γνωρίζουμε χαρακτήρες χωρίς να μας επιβάλλεται από το παιχνίδι" πρόσθεσε ο Hascoet.

[UPDATE 2: 28/12/16 - Το νέο Assassin's Creed και στο Switch] Σύμφωνα με φήμες, το νέο Assassin's Creed θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch.

Η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το Just Dance 2017 στο Nintendo Switch. Ωστόσο, αναμένεται να λανσάρει κι άλλα games, όπως το φημολογούμενο crossover μεταξύ Mario και Rabbids. Παράλληλα, μια νέα φήμη έρχεται στην επιφάνεια για το επόμενο Assassin's Creed, το οποίο φέρεται ότι θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch.

Η φήμη προέρχεται από τον YouTuber OBE1plays, ο οποίος έκανε λόγο ότι η κυκλοφορία θα έρθει ταυτόχρονα με τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Την φήμη επιβεβαίωσε και η Laura Kate Dale, η οποία έχει συνήθως ακριβείς πληροφορίες για παρασκήνια της βιομηχανίας.

Το Assassin's Creed III θυμίζουμε ότι κυκλοφόρησε στο λανσάρισμα του Wii U, ενώ η Ubisoft έχει στηρίξει την Nintendo και με άλλα games, όπως το ZombiU. Συνεπώς θα μας φαινόταν απόλυτα λογικό το νέο Assassin's Creed να εμφανιστεί και στο Switch. Δείτε την εκτενή συζήτηση στο Reddit.


Πηγή: www.gameworld.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις