Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Live: Το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου 2374848

Live: Το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου Tlo0j10
Το Πατρινό Καρναβάλι του 2018 ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία, ωστόσο το ξεφάντωμα θα διαρκέσει μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες. ΔΕΙΤΕ LIVE την τελετή λήξης.



 ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Η συνέχεια επιφυλάσσει ένα ξέφρενο πάρτι-δίωρη συναυλία με προσκεκλημένο το συγκρότημα των 15:50, που αποτελείται από τους Ρουσσέτο Δημητρόγλου- κιθάρες, Τάσο Σταύρακα –πλήκτρα, Μηνά Τσίγκο-φωνή, Ιωσήφ Μοσχόπουλο –φωνητικά και κιθάρα, Γιάννη Κωστή-μπάσο και Χαράλαμπο Γρυπαίο-τύμπανα. Συμμετέχει η Γιούλη Ασημακοπούλου. Το συγκρότημα στα κομμάτια «Αmericano», «Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί» και «Βενζινάδικο» θα πλαισιώσει η σχολή χορού Keep Dancing της Μίνας Παναγιωτοπούλου.

Οι 15:50 είναι μια αθηναϊκή ελληνική ροκ μπάντα που μετράει 20 χρόνια ζωής. Σε αυτό το διάστημα έχει κάνει 4 στούντιο άλμπουμ [«15:50» (1998), «Κάποια Κυριακή» (2004), «Όσα μπορείς» (2006), «Σκόνη του χρόνου» (2007), «Άγριες Νύχτες» (2011) και «Εγώ» (2018)], 2 singles και συμμετοχές σε πολλές συλλογές, ενώ έχει έτοιμο το πέμπτο (διπλό άλμπουμ) που θα κυκλοφορήσει το 2018. Έχει ακόμα κυκλοφορήσει πάρα πολλά digital singles, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Πολύ σημαντική η συμμετοχή τους με δυο τραγούδια στην τελευταία ταινία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα των Καννών σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Οι 15:50 έχουν τεράστια συναυλιακή εμπειρία στη χώρα αφού μετράνε πάνω από 3000 ζωντανές εμφανίσεις σε κλαμπ, θέατρα, γήπεδα και συναυλιακούς χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία.

Σε αυτά τα 20 χρόνια έχουν κάνει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

-με τον Αντώνη Ρέμο (2009-2010) στην παράσταση love stories σε ένα μοναδικό υπερθέαμα εφάμιλλο αυτών του Las Vegas αφού συμμετείχαν 14 ακροβάτες και χορευτές από πολλά μέρη του κόσμου. Ακόμα μια καλοκαιρινή περιοδεία σε 30 σταθμούς.
-με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (2007-2008) 100 εμφανίσεις και συναυλίες και συμμετοχή με δυο τραγούδια στο άλμπουμ «Μετωπική».
-με την Έλενα Παπαρίζου 50 εμφανίσεις και σε ένα τηλεοπτικό live Mad secret concert.
-με τον Παντελή Παντελίδη όπου περιόδευσαν σε 6 πόλεις της Γερμανίας και υπήρξαν παράλληλα και μέλη της ορχήστρας του για 4 χρόνια και όσο υπήρξε στη ζωή και στα τρία στούντιο άλμπουμ του που πρόλαβε να κυκλοφορήσει. Ο ιδρυτής των 15:50 υπήρξε και ενορχηστρωτής και μαέστρος του Παντελή Παντελίδη.
-με τους Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο, Πάνο Μουζουράκη και πολλούς άλλους
Έχουν συμμετάσχει αφιλοκερδώς για πολλά ιδρύματα για παιδιά και φιλανθρωπικούς οργανισμούς και έχουν στο ενεργητικό τους πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Οι 15:50 έχουν ένα τεράστιο ρεπερτόριο από ελληνόφωνη και αγγλόφωνη ροκ όλων των δεκαετιών αλλά και ενότητες τραγουδιών από τον χώρο της disco, rock n roll προσαρμοσμένα στον ήχο τους. Επιτυχία έχουν κάνει διασκευές τους όπως το «Θεός αν είναι» και τα «Βενζινάδικα» που πρώτη ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.



Πηγή: thebest

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις