Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού 2378231

Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού Tlo0j10
Εξέγερση των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου με αφορμή τη βίαιη, όπως καταγγέλλεται, μεταγωγή του απεργού πείνας Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 6.45 το πρωί όταν άνδρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στο κελί του Κ. Γιαγτζόγλου. Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο indymedia που αναρτήθηκε στις 7.15 το πρωί: «Ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου αντιστάθηκε όσο μπορούσε και τότε τα ΕΚΑΜ και άλλοι κουκουλοφόροι ένστολοι όρμησαν στο κελί του και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια του φόρεσαν χειροπέδες και τον  πήραν σηκωτό με τη βία βγάζοντας τον έξω από την ακτίνα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η πτέρυγα της φυλακής ήταν κλειδωμένη εκείνη τη στιγμή και οι κρατούμενοι κοπανούσαν τις πόρτες και έβριζαν τους μπάτσους. Μέχρι στιγμής η φυλακή δεν έχει ανοίξει και οι κρατούμενοι παραμένουν κλειδωμένοι».

Μετά τη μεταγωγή του Γιαγτζόγλου οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος αντέδρασαν έντονα και άρχισαν να προκαλούν ζημιές σε πόρτες, να ανοίγουν κελιά και να θέτουν υπό τον έλεγχό τους μέρος της φυλακής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε νεότερη ανάρτηση του indymedia: Οι πτέρυγες Α, Δ, και ίσως η Γ είναι σε δυναμικές ενέργειες. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και μία εικόνα στην οποία φαίνεται ένας ασύρματος και τρία κλειδιά, τα οποία φέρονται να βρίσκονται στην κατοχή των κρατουμένων που βρίσκονται σε εξέγερση. 

Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού Image

Κρατούμενοι των φυλακών μίλησαν στο zougla.gr τονίζοντας πως αφενός ζητούν να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα ο Κ. Γιαγτζόγλου και αφετέρου πως πρέπει να παρέμβουν τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Δικαιοσύνης. «Ζητάμε μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι να έρθει κάποιος από το υπουργείο και να εγγυηθεί ότι ο άνθρωπος θα επιστρέψει πίσω» ανέφεραν μεταξύ άλλων.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις