Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Κάλεσμα σε κινητοποίηση κατά ΝΑΤΟϊκής εκδήλωσης 2382358

Κάλεσμα σε κινητοποίηση κατά ΝΑΤΟϊκής εκδήλωσης Tlo0j10
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), καταγγέλλει και καταδικάζει την επίσημη επίσκεψη της αναπληρώτριας γγ του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller και την εκδήλωση με θέμα «Το ΝΑΤΟ που μπορεί να μην ξέρετε - Ασφάλεια και άμυνα πέρα από τις παλιές βασικές έννοιες» στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η ΕΕΔΥΕ με ανακοίνωσή της καλεί σε κινητοποίηση, σήμερα στις 5 το απόγευμα ενάντια στην εκδήλωση στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου (δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο). Επιπλέον, καταγγέλλει και καταδικάζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «για την παρουσία και δράση της ως ατζέντη των ΝΑΤΟ-ΕΕ, ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού και των λαών της περιοχής».

Επίσης εκφράζει την ανησυχία της για τις εξελίξεις στα Δ. Βαλκάνια, το Αιγαίο, την Κύπρο και την περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, υποστηρίζοντας ότι ΝΑΤΟ-ΕΕ και ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εγγυηθουν την ασφάλεια, την άμυνα και τη σταθερότητα στην περιοχή και επισημαίνοντας ότι «τέτοιου τύπου εκδηλώσεις και σεμινάρια από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ στο μόνο που στοχεύουν είναι στο να "ξεπλύνουν" στη λαϊκή συνείδηση τις ευθύνες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών ΝΑΤΟ και ΕΕ που αιματοκυλούν τους λαούς».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Απαιτούμε: Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους - Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν. Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα. Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό. Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα - Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις