Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Σαββατοκύριακο «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. 2387640

Σαββατοκύριακο «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. Tlo0j10
Πλούσιο είναι το «μενού» των συγκεντρώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός.

Σαββατοκύριακο «φωτιά» αυτό που έρχεται στην Θεσσαλονίκη με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι σε επιφυλακή ενώ αναμένεται συνδρομή τους και από δυνάμεις της Βόρειας Ελλάδας.

Σήμερα, Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το Πανβαλκανικό συλλαλητήριο αναρχικών. Συγκεκριμένα Η Πανβαλκανική Πορεία Διεθνιστικής Αλληλεγγύης θα ξεκινήσει στις 12:00 από την Καμάρα ως απάντηση όπως λένε οι διοργανωτές στα δύο συλλαλητήρια που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «που αναβίωσαν στιγμές εθνικιστικής έξαρσης από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας». Παράλληλα στο κάλεσμά τους αναφέρονται στις επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων σε υπό κατάληψη χώρους τονίζοντας στο τέλος πως «όλα τα Βαλκάνια και βροντοφωνάζουμε πως δεν θα γίνουμε κρέας για να τις επιδιώξεις κανενός κράτους ή αφεντικού».

Μια «οπαδική Κυριακή»

Φουλ οπαδική είναι η Κυριακή για την Θεσσαλονίκη αλλά και τη Χαλκιδική.

Όλα ξεκινούν το πρωί με την πορεία των οπαδών του Ηρακλή στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης χρυσού. «Η Αυτόνομη Θύρα 10 καλεί ΟΛΟ τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ καθώς και όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής τη Κυριακή 11/3 στις 13:00 στη πλατεία του Παλαιοχωρίου να διαδηλώσουμε ΟΛΟΙ μαζί ενάντια στην εξόρυξη χρυσού που λαμβάνει χώρα στο γειτονικό δάσος» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σχετικό κάλεσμα.

Στις 14:00 το μεσημέρι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν καλέσει σε συλλαλητήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την αλλαγή της απόφασης περί αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα. Ακολούθως θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας θέλοντας να στηρίξουν την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30.

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Α1 του μπάσκετ μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ το οποίο τελικά θα γίνει κανονικά με παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Η αστυνομία έχει ζητήσει για λόγους ασφαλείας την αναβολή του αγώνα μπάσκετ όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Φώτης Δομζαρίδης. Ενημέρωσε ότι έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από Αθήνα και άλλες διευθύνσεις της Βόρειας Ελλάδας.

Και διαμαρτυρία κατά Μπουτάρη

Το «κερασάκι στην τούρτα» των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας είναι η διαμαρτυρία πολιτών κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Οι πολίτες θα πραγματοποιήσουν στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης την τρίτη κατά σειρά διαμαρτυρία τους ζητώντας την παραίτηση του δημάρχου λόγω της στάσης που κρατάει στο Σκοπιανό.



Πηγή: thessnews

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις