Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Με βελτιώσεις για κάρτες γραφικών AMD.



Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της στο Game Developers Conference, η Ubisoft ανέφερε πως το Watch Dogs 2 πρόκειται να υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX της Microsoft, το DirectX 12, ενώ παράλληλα η εμπειρία του παιχνιδιού θα είναι βελτιωμένη για όσους το "τρέξουν" με κάρτες γραφικών της AMD.
Η ανακοίνωση έγινε από εκπρόσωπο της γαλλικής εταιρείας και αφορούσε στη χρήση της τεχνολογίας γραφικών της Microsoft. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, όμως, ήταν ότι η ανακοίνωση έλαβε χώρα κατά τη συνέντευξη Τύπου της AMD, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε όλους τους επερχόμενους τίτλους που θα κάνουν χρήση της τεχνολογίας νέας γενιάς γραφικών της AMD. Ωστόσο, αν και κατέστη σαφές το ότι θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες για τους κατόχους καρτών της εταιρείας, τόσο η AMD όσο και η Ubisoft αρνήθηκαν να κάνουν περαιτέρω δηλώσεις για το ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά.
Υποστήριξη DirectX 12 για το Watch_Dogs 2 2Q==
Το DirectX 12 ανακοινώθηκε το 2014 και θα επιτρέπει στα παιχνίδια να κάνουν χρήση μεγαλύτερου αριθμού πολυγώνων και υφών (textures) και υπόσχεται οπτικά βελτιωμένες εμπειρίες. Έτσι, με το Watch_Dogs 2 να αποτελεί μια από τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Ubisoft, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η εταιρεία θα κάνει χρήση αυτής της τεχνολογίας. Αποτελεί, όμως, έκπληξη το γεγονός ότι η Ubisoft απομακρύνεται μετά από καιρό από την NVidia, οι τεχνολογίες της οποίας ενίσχυαν οπτικά τους τίτλους της εταιρείας, με το Tom Clancy's: The Division να αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα.
Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και αν τόσο το DirectX 12 όσο και οι δυνατότητες των καρτών γραφικών της AMD πρόκειται να προσφέρουν μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία, καθώς το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς δεν εντυπωσίασε όσον αφορά στις δυνατότητες απεικόνισης. Επιπλέον, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν η έκδοση του Xbox One, η κονσόλα της Microsoft που υποστηρίζει και επίσημα το DirectX 12, θα είναι πιο ισχυρή σε σχέση με το αντίπαλον δέος. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα κατά τη φετινή Ε3.
πηγή

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις