Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
DiRT Rally (δηλαδή με απλούστερα λόγια ο συνεχιστής του θρυλικού Colin McRae) και με το που αντίκρισα αμέσως κύλησε ένα δάρκυ συγκίνησης… ΗCodemasters ως γνωστόν έχει αφήσει το στίγμα της στον χώρο των racing games, καθώς διαθέτει μια εμπειρία 17 ετών στους αγώνες Rally σε «συνεργασία» με ένα βαρύ όνομα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον Colin McRae, όπου οι αγωνιστικές του επιτυχίες πορεύονταν παράλληλα με την Codemasters. Όλα αυτά μέχρι το 2007 όπου η οδηγάρα μας »έφυγε» από το τραγικό δυστύχημα που μας συγκλόνισε όλους. Παρόλα αυτά, η Codemasters ακόμη και μετά το θάνατο του μεγάλου Colin δε σταμάτησε ποτέ να υποστηρίζει την racing community που είχε δημιουργηθεί με τα Colin McRae και μετέπειτα τα DiRT games.
DiRT Rally DiRT-Rally-2-1024x628
Έτσι λοιπόν μετά το DiRT Showdown που κυκλοφόρησε το 2012 (και παρέκκλινε σημαντικά από το ύφος και την αισθητική των πρώτων Colin McRae), το DiRT Rally που κυκλοφόρησε πρόσφατα ουσιαστικά πραγματοποιεί μία στροφή 180 μοιρών στην ιστορική σειρά (κοινώς τέλος οι «αμερικανιές» με hamburger, gyhkhana, hotroad, bigfoot!). Λίγα λεπτά ενασχόλησης με το DiRT Rally είναι αρκετά για να μας κάνουν να καταλάβουμε ότι η Codemasters επαναφέρει την πετυχημένη συνταγή του Colin McRae (PS1) και του Colin McRae 2.0 (PS2), επιστρέφοντας ξανά το θρυλικό racing game στις ρίζες του.
DiRT Rally DiRT-Rally-13-1024x628
Ο σκοπός μας είναι πολύ συγκεκριμένος: να τρέξουμε γρήγορα σε δύσκολες συνθήκες, να κερδίσουμε χρηματικά έπαθλα μέσω των Rally  Events ώσπου να αγοράσουμε περισσότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Η Codemasters παρέχει στην διάθεση μας τα καλύτερα 41 επιλεγμένα αγωνιστικά από την εποχή των δεκαετιών του 60,70,80 έως και σήμερα. Επίσης, η ποικιλία στo περιεχόμενο είναι από τα μεγάλα ατού του τίτλου, καθώς διαθέτει και 6 χώρες με περισσότερες από 70 ειδικές διαδρομές, με επιπλέον την θρυλική ειδική Pikes Peak, ενώ ανάμεσα στις διαθέσιμες χώρες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Γιατί απλώς Colin McRae χωρίς Acropolis δε γίνεται… Θα θέλαμε ιδανικά να μπορούσαμε να τρέχουμε σε περισσότερες χώρες, αλλά ακόμη και έτσι υπάρχουν αρκετά race tracks για όλα τα γούστα, ενώ ελπίζουμε ότι η Codemasters θα εμπλουτίσει στο μέλλον τις διαδρομές με κάποιο update.
DiRT Rally DiRT-Rally-12-1024x628
To παιχνίδι ξεκινάει με ένα απλοϊκό Μain Menu σε σχέση με τα υπόλοιπα Racing games του ανταγωνισμού. Όμως, από την πρώτη στιγμή θα καταλάβουμε την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει σε βασικούς τομείς του παιχνιδιού όπως τα γραφικά, ο χειρισμός και ο ήχος. Η κάθε χώρα έχει τα δικά της διακριτά χαρακτηριστικά και τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας. Για παράδειγμα  το ιστορικό Acropolis είναι σκληροτράχηλο με επικίνδυνες ειδικές που εκτινάσσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Η αίσθηση που αποκομίζουμε τρέχοντας στο Acropolis για παράδειγμα είναι ότι μας προσφέρει μία απολύτως ρεαλιστική αίσθηση οδήγησης και επαφής με τον δρόμο.
DiRT Rally 2856124-dirt9-1024x628
Παράλληλα, ο χειρισμός είναι εξαιρετικός. Στις στροφές θα νιώσετε μια πραγματική εμπειρία οδήγησης, αφού με τον κατάλληλο χειρισμό (γκάζι, φρένο, χειρόφρενο, ανάποδο τιμόνι) το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Για πρώτη φορά σε Rally θα μπούμε στον πειρασμό να οδηγήσουμε μόνο από την εσωτερική κάμερα αφού και σε αυτό τον τομέα η Codemasters έχει δώσει ρεσιτάλ και έχει καταφέρει να μεταδώσει την ένταση που βιώνει ο κάθε οδηγός μέσα στο cockpit, στην οθόνης σας. Επίσης από την εσωτερική κάμερα θα δούμε το παρμπρίζ να γεμίζει από πραγματικό νερό και όχι από pixels, τον ήχο να είναι τόσο ρεαλιστικός, ώσπου οι πέτρες να ακούγονται και να χτυπούν στο σασί.
DiRT Rally DiRT-Rally-7-1024x628
Επίσης, τα replays είναι απολαυστικά γιατί μας προσφέρουν την αληθινή αίσθηση της ταχύτητας, με εντυπωσιακά πλάνα και έτσι μπορούμε να παρακολουθήσουμε, χωρίς την ένταση της οδήγησης κάθε φορά τα υπέροχα γραφικά της ειδικής διαδρομής. Κάθε αγωνιστικό έχει την δική του οδηγική συμπεριφορά και δύναμη, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί επειδή στο 80% των ζημιών έρχεται η εγκατάλειψη. Δεν είναι όμως μόνο τα visuals που ξεχωρίζουν αλλά και ο εκπληκτικός ήχος, καθώς οι developers κατάφεραν να «ταιριάξουν» τον ήχο κάθε κινητήρα αγωνιστικού, από τις«άκαυτες» του Audi Quattro έως την πυρωμένη εξάτμιση του Ford Fiesta WRC. O ΑΑΑ ήχος σε κάνει να θες να τσιτώνεις τα ηχεία μέχρι εκεί που δεν πάει, με το ηχητικό αποτέλεσμα να εκτινάσσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία που προσφέρει το εν λόγω racing.
DiRT Rally DiRT-Rally-1-1024x627
Ολοκληρώνοντας, η Codemasters έχει εισάγει και μία σειρά από multiplayer modes, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους gamers να οργανώσουν multiplayer κούρσες και να λάβουν μέρος σε μία σειρά από (ημερήσια ή εβδομαδιαία) challenges. To multiplayer έχει τις καλές στιγμές του και σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει. H μοναδική παραφωνία στην συμφωνία αρτιότητας που βγάζει το DiRT Rally έχει να κάνει με το γεγονός ότι ορισμένοι λιγότερο έμπειροι οδηγοί ενδεχομένως να δυσκολευτούν λόγω του υψηλού βαθμού πρόκλησης, καθώς ο simulation χαρακτήρας του παιχνιδιού απαιτεί από τον όχι και τόσο έμπειρο gamer να του αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαλάσει την εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το DiRT Rally.
DiRT Rally DiRT-Rally-3-1024x628
Τα κορυφαία visuals σε συνδυασμό με τον απίθανο ήχο και τον εκπληκτικά ρεαλιστικό χειρισμό συνθέτουν την εικόνα ενός racing game που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή των fans του είδους. Δε χωράει αμφιβολία ότι το DiRT Rally θα αποζημιώσει πλήρως τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα τους προετοιμάσει κατάλληλα για το Acropolis Rally 2016 που ξεκινάει στις 6 Μαΐου!
The post DiRT Rally appeared first on gameslife.

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις