Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής

Ταινία Assassin's Creed Ac-trailer-87-1481319224

[size=33]Ταινία Assassin's Creed[/size]



Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ. [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 22/10/2012] Σήμερα η Ubisoft και η New Regency ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν για την ταινία Assassin’s Creed.
Η Ubisoft Motion Pictures, που είναι θυγατρική εταιρεία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών της Ubisoft, ανακοίνωσε πως η ομάδα της δουλεύει πυρετωδώς και το project κινείται με ταχύτατους ρυθμούς σε στενή συνεργασία με την New Regency. Η συμφωνία της τελευταίας έχει αφήσει τον μεγαλύτερο έλεγχο της ταινίας στην Ubisoft, που είναι άλλωστε και η δημιουργός της σειράς.
Ο Jean-Julien Baronnet, chief executive officer της Ubisoft Motion Pictures, δήλωσε πως η εταιρία διάλεξε την συνεργασία με την New Regency διότι διαθέτει άτομα με ταλέντο και έξυπνες ιδέες οι οποίες ταιριάζουν με αυτές που έχει η Ubisoft, ενώ υπόσχεται πως το αποτέλεσμα θα είναι ποιοτικά υψηλό και θα σέβεται τους θαυμαστές και την υποστήριξη που έχουν δείξει τόσα χρόνια στην εν λόγω video game σειρά. Τέλος, δεν γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες, ωστόσο ανακοινώθηκε πως πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Michael Fassbender (με ρόλους στις ταινίες Prometheus, 300 και X-Men: First Class). Ezio, Altair ή και οι δύο μαζί; Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές μέλλον.
Δείτε τα multiplayer skills του Assassin's Creed III και την εισαγωγή του παιχνιδιού κι αναμείνατε την κυκλοφορία του νέου τίτλου της Ubisoft στις 31 Οκτωβρίου για PS3/Xbox 360, στις 23 Νοεμβρίου για PC και στις 30 Νοεμβρίου για Wii U.
[UPDATE 15/1/2013] Η Ubisoft προσέλαβε τον Michael Lesslie, έναν όχι και τόσο γνωστό συγγραφέα, για να κάνει την μετάβαση του Assassin's Creed στη μεγάλη οθόνη. Ο Michael μετράει στο ιστορικό του μόνο μερικές ταινίες μικρού μήκους αλλά είναι γνωστός για τα θεατρικά του έργα. Πέρυσι έγραψε το Prince of Denmark το οποίο αποτελεί prequel του γνωστού έργου του Shakespeare, Hamlet.
Ο λόγος που η Ubisoft διάλεξε έναν άσημο συγγραφέα για το έργο της παραμένει ακόμα άγνωστος. Το πιο πιθανό είναι να επιλέχθηκε για την εμπειρία του στο ιστορικό δράμα. Παλαιότερες πηγές ανέφεραν ότι η ταινία θα βασίζεται στην ιστορία του πρώτου Assassin's Creed, με πρωταγωνιστή τον Altair και θα έχει ως θέμα τις σταυροφορίες στους Άγιους Τόπους.
Προς το παρόν η Ubisoft Motion Pictures συνεργάζεται με την New Regency, μία Χολιγουντιανή εταιρεία παραγωγής, για αυτή την ταινία. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα έχει ο Michael Fassbender και αναμένεται να προβληθεί στο cinema τον Νοέμβριο του 2014.
[UPDATE 2: 29/5/2013] Η θρυλική σειρά Assassin's Creed γίνεται ταινία και έτσι ο διακαής πόθος χιλιάδων fans του παιχνιδιού πραγματοποιείται. Η ταινία θα είναι βασισμένη στην βραβευμένη μίνι σειρά με το ίδιο όνομα που κυκλοφόρησε το 2009. Αυτή τη φορά η Ubisoft θα είναι η εταιρεία παραγωγής. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η γνωστή σε όλους 20th Century Fox θα αναλάβει την προώθηση της ταινίας!
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αltair θα βρίσκεται ο ηθοποιός Michael Fassbender γνωστός από τα Prometheus και X-Men: First Class ο οποίος θα είναι παράλληλα και παραγωγός με βοηθό του τον Conor McCaughan. Το σενάριο ανέλαβε ο συγγραφέας Michael Lesslie ο οποίος ωστόσο δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο.
Η ταινία Assassin's Creed είναι προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου του 2015.

[UPDATE 3: 19/9/14] Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η κυκλοφορία της ταινίας Assassin's Creed μετατίθεται για το 2016. Οι έως τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για την παρουσίαση της ταινίας στις αίθουσες του κινηματογράφου στις 7 Αυγούστου 2015, αλλά όπως φαίνεται θα καθυστερήσει περίπου έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και το συγκεκριμένο φιλμ πέρασε από αρκετές αλλαγές στο σενάριο του.

Ταινία Assassin's Creed Robertdowneyjrac2movie
Επίσης, αν ισχύουν οι φήμες, ο Robert Downey Jr., ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει υποδυθεί μεταξύ άλλων τον ρόλο του Iron Man στις ομώνυμες ταινίες, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Assassin's Creed ως Leonardo Da Vinci. Η παρουσία του Da Vinci στην ταινία, σημαίνει ότι ίσως το σενάριό της θα βασίζεται στο Assassin's Creed 2.
[UPDATE 4: 6/1/15] Η ταινία Assassin's Creed θα βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2016. Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι θα την δούμε μία εβδομάδα μετά το spin-off της ταινίας Star Wars. Για την Ελλάδα υπολογίστε την προβολή λίγες ημέρες μετά.
Θα πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender, γνωστός από τις ταινίες X-Men, Prometheus και Inglorious Basterds. Σκηνοθέτης θα είναι ο Justin Kurzel που ανέλαβε και το Snowtown.
[UPDATE 5: 16/2/15] Η Marion Cotillard, μία ηθοποιός που στο παρελθόν έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ, θα πρωταγωνιστεί στην ταινία Assassin's Creed σύμφωνα με το Deadline.
Η Cotillard θα ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Justin Kurzel και τον ηθοποιό Michael Fassbender. Ο ρόλος της στην ταινία είναι άγνωστος. Η Ubisoft βλέπει το cast της να γεμίζει με δυνατές μεταγραφές καθώς η Cotillard είναι γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες Inception, The Dark Knight Rises, La Vie En Rose και Big Fish. 
[size=18]Ταινία Assassin's Creed Cotillard[/size]
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.
[size=12][UPDATE 6: 1/5/15- Τα γυρίσματα τον Σεπτέμβρη] Ο Michael Fassbender, ηθοποιός στην ταινία Assassin's Creed, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα ξεκινούν επίσημα τον Σεπτέμβρη. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε για το αν ο Fassbender θα είναι παίζει τον Desmond Miles καθώς ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να αποκαλύψει το οτιδήποτε. Η ταινία Assassin's Creed θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκέμβρη του 2016.[/size]
[UPDATE 7: 28/8/15 – Χωρίς καθυστέρηση ξεκινούν τα γυρίσματα] Ο Michael Fassbender θα υποδύεται τον Callum Lynch.
Έναν φανταστικό χαρακτήρα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία Assassin’s Creed φαίνεται πως θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός Michael Fassbender. Ο Callum Lynch είναι ένας σύγχρονος Assassin –ακριβώς όπως ο Desmond Miles- που μέσα από τις γενετικές του μνήμες ξαναζεί τις περιπέτειες του προγόνου του Aguilar, που λαμβάνουν χώρα στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Μετά από αυτό το φαινομενικό ταξίδι στο παρελθόν, ο Callum Lynch έχοντας αυξήσει την δύναμη και τις γνώσεις του εναντιώνεται στους Knight Templars. Στην ταινία επίσης θα δούμε και τους ηθοποιούς Marison Cotillard (The Dark Knight Rises), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave), και Ariane Labed (Before Midnight).
Τα γυρίσματα ξεκινούν την Δευτέρα και το συνεργείο της New Regency θα περάσει από το Λονδίνο, την Μάλτα και την Ισπανία για τις ανάγκες της τανίας.
[UPDATE 8: 17/1/16 - Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα] Μέσα σε λιγότερους από έξι μήνες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Assassin's Creed σύμφωνα με σχετικό tweet.
Ο Michael Fassbender θα αναλάβει τους ρόλους των Callum Lynch και του προγόνου του Aquilar, που θα δώσει μάχες στον 15ο αιώνα. Η ταινία θα έρθει στις αίθουσες τον φετινό Δεκέμβριο. Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω gallery.
[UPDATE 9: 10/3/16 - Pre-orders για...εισιτήρια με συλλεκτικά δώρα] Η Ubisoft εισάγει τα pre-orders ακόμα και στον κινηματογράφο.
Η ταινία Assassin's Creed που κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου (δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί η επίσημη ημερομηνία για την χώρα μας) άνοιξε τα...pre-orders των εισιτηρίων της. Όχι ότι δεν θα βρείτε εισιτήριο, απλά η Ubisoft είπε να πουλήσει μερικά συλλεκτικά με την ευκαιρία.
Δείτε τα στην παρακάτω φωτογραφία. Τα μικρά ποσά σας δίνουν συλλεκτικό ρολόι και tattoo, t-shirt και hidden blade, το επίσημο hoodie πάει στα 120 δολάρια, ενώ στις ανώτερες τιμές συναντάμε συλλεκτική φιγούρα (στην υψηλότατη τιμή των 600 δολαρίων) ενώ η ανώτερη τιμή φτάνει τα 1.200 ευρώ και περιλαμβάνει παραδοσιακό ξύλινο ισπανικό crossbow.
Ταινία Assassin's Creed Ac-movie-pre-orders-2

[UPDATE 10: 10/5/16 - Τέσσερις νέες φωτογραφίες και τρέιλερ] 
Σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα τέσσερις νέες φωτογραφίες από το πλατό του Assassin's Creed. Στις εικόνες βλέπουμε το Michael Fassbender ως Callum Lynch καθώς και την Marion Cotillard. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε πως αύριο αναμένεται να δημοσιευτεί το πρώτο τρέιλερ από την ταινία. Υπομονή μέχρι άυριο λοιπόν!

[UPDATE 11: 12/5/16 - Πρώτο τρέιλερ] Στην δημοσιότητα δόθηκε χτές το βράδυ (ώρα Αμερικής) το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Assassin's Creed. To τρέιλερ ανέβηκε -όπως συνηθίζεται πλέον- στο κανάλι του Jimmy Kimmel και μπορείτε να το δείτε εδώ.


[UPDATE 12: 19/5/16 - To 65% στη σημερινή εποχή] Η ταινία Assassin's Creed θα έχει μόλις το 35% του περιεχομένου της στον 15ο αιώνα στην Ισπανία. Το 65% θα διεξάγεται στη σημερινή εποχή, κοινώς τα 2/3 της ταινίας.
Όλα αυτά σύμφωνα με τον επικεφαλής της παραγωγής, Pat Crowley. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τα παραδοσιακά games της σειράς. Απ' την άλλη, ο Michael Fassbender δήλωσε "δεν σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα video game".
Μένει να δούμε τι θα άλλο θα μαθευτεί μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας τον φετινό Δεκέμβριο. Σίγουρα η σημερινή είδηση θα δυσαρεστήσει μία σημαντική μερίδα οπαδών της σειράς.
[UPDATE 13: 28/6/16 - Το international trailer] Κυκλοφόρησε το πρώτο international trailer για την ταινία Assassin's Creed.
Απολαύστε το παρακάτω.



[UPDATE 14: 17/8/15 - Πραγματικό "άλμα πίστης"] Ένας κασκαντέρ πραγματοποίησε ένα “άλμα πίστης” όπως είναι γνωστό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας από την Ubisoft.
Ο γνωστός κασκαντέρ Damien Walters έκανε ελεύθερη πτώση από τα 38 μέτρα σε στρώμα που βρισκόταν στο έδαφος χωρίς κανέναν εξοπλισμό πάνω του. Αρχικά δοκίμασε το άλμα από χαμηλότερα ύψη μέχρι που έφτασε στο ποθητό. Μπορεί να μην είναι παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά είναι το υψηλότερο άλμα των τελευταίων 35 ετών και σίγουρα ξεχωρίζει σε μια εποχή ευρείας χρήσης CGI. Δείτε παρακάτω το βίντο.


Το παγκόσμιο ρεκόρ κατέχει ο θρυλικός κασκαντέρ Dar Robinson, ο οποίος πήδηξε το 1981 από την κορυφή του Hyatt Regency Hotel στην Ατλάντα. Το άλμα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των γυρισμάτων της ταινίας Sharky’s Machine ανερχόταν στα 67 μέτρα. Μπορεί ο Walters να πήδηξε από σχεδόν το μισό ύψος, αλλά το επίτευγμα του δεν παύει να είναι αξιοθαύμαστο.
[UPDATE 15: 11/10/16 - 140 λεπτά διάρκεια] Σύμφωνα με το site Empire Cinemas, η ταινία Assassin's Creed θα έχει 140 λεπτά διάρκεια.
Ο πρωταγωνιστής Callum Lynch (Michael Fassbender) θα αναβιώσει γενετικές αναμνήσεις μέσω μιας προηγμένης τεχνολογίας στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Θα αντιμετωπίσει την οργάνωση των Templars, βρίσκοντας πληροφορίες για την ικανότητα και τις επιδεξιότητές τους που θα του χρησιμεύσει στο σήμερα.
[size=18]
[UPDATE 16: 18/10/16 - Νέο τρέιλερ]
 Η 20th Century Fox UK μόλις δημοσίευσε το νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας από την Ubisoft, Assassin’s Creed. Δείτε το παρακάτω.
[/size]

[UPDATE 17: 02/11/16 - To TV spot] Η ταινία Αssassin's Creed θα προβληθεί στον κινηματογράφο σε περίπου ένα μήνα από τώρα και το TV spot ηδη κυκλοφόρησε. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:






[size=18][UPDATE 18: 7/11/16 - Μικρό επεξηγηματικό βίντεο] Η 20th Century Fox έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα μικρό επεξηγηματικό βίντεο για την ταινία Assassin's Creed. Το βίντεο περιστρέφεται γύρω από τους Assassin's και τους Templars και δεν περιέχει κάτι το οποίο οι fans της σειράς δεν γνωρίζουν ήδη. Στοχεύεται πιο πολύ σε αυτούς που δεν είναι έμπειροι με την σειρά. Δείτε το εδώ:[/size]



[UPDATE 19: 28/11/16 - Απόσπασμα από το Animus] Ένα νέο βίντεο παρουσιάστηκε πριν από λίγο για την ταινία Assassin's Creed.
Στο βίντεο ο Callum Lynch (Michael Fossenberg) εισέρχεται στο Animus. Η σκηνή είναι ατόφια από την ταινία και όχι τρέιλερ, ενώ υπάρχουν εμφανείς επιρροές από το Matrix. Όπως θα δείτε στο σχετικό απόσπασμα, υπάρχει ένας γάντζος που μπαίνει στον πρωταγωνιστή προκειμένου να τον μεταφέρει στο σώμα του προγόνου του, επομένως η διαδικασία θα διαφέρει από το παιχνίδι. Πρωταγωνιστεί επίσης η Marion Cotillard, την οποια θα δείτε παρακάτω και σκηνοθέτης είναι ο Justin Kurzel (Snowdown, Macbeth).


[UPDATE 20: 29/11/16 - Δύο νέα αποσπάσματα] Δείτε δύο νέα αποσπάσματα από την ταινία Assassin's Creed.
Αμφότερα τα δύο βίντεο είναι σύντομης διάρκειας.




[UPDATE 21: 2/12/16 - Σκηνή από την ταινία] Κατά την διάρκεια των The Game Awards 2016, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα από την ταινία Assassin's Creed. Συγκεκριμένα βλέπουμε μία από τις επικίνδυνες σκηνές όπου ο πρωταγωνιστής θα σώσει την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Δείτε το βίντεο, παρακάτω:


[UPDATE 22: 9/12/16 - Επίσημο τρέιλερ] Δείτε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας Assassin's Creed.
Διαρκεί δύο λεπτά και μας δίνει μια γερή γεύση των όσων περιμένουμε.


Η ταινία Assassin's Creed αναμένεται στις αίθουσες στα τέλη Δεκεμβρίου.


[11/12] 

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο για την επερχόμενη ταινία Assassin’s Creed που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα. Το πρώτο με τίτλο Final αφορά ένα καινούριο τρέιλερ, ενώ το δεύτερο περιλαμβάνει σύντομα πλάνα από την ταινία.




Η ταινία Assassin's Creed αναμένεται στις αίθουσες στα τέλη Δεκεμβρίου.
http://www.gameworld.gr/component/content/article/187-games-cinema/15974-tainia-assassins-creed





 PHOTOS

Ταινία Assassin's Creed Animus-ac-movie-89-1480351379
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-film-header-1280jpg-685176-1280w-74-1471422338
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-still-may-1-80-1462873639
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-still-may-2-13-1462873639
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-still-may-3-56-1462873639
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-still-may-4-66-1462873644
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-3s-3-1453055669-95-1453725047
Ταινία Assassin's Creed CYyV4BdWAAAow61-23-1453055827
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-2s-6-1453055666
Ταινία Assassin's Creed Assassins-creed-movie-1s-57-1453055664
Ταινία Assassin's Creed 1242dd3c1b63473d1c40ac1304707560-39-1446729936
Ταινία Assassin's Creed 5a340afaa5c8208831c812e611960b5c-52-1446729936
Ταινία Assassin's Creed 3692f58fc5284cc0146296295f714445-74-1446729937
Ταινία Assassin's Creed Acreedmovie-87-1444917784
Ταινία Assassin's Creed Michael-fassbender-assassins-creed-33-1440780744

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις