Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Project Scorpio: Η τιμή Xbox-gamescom-Briefing-2015-Phil-Spencer-Xbox-JPG0-7-1475239245


Σε "κανονική τιμή κονσόλας" λέει πλέον η Microsoft. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/9/16] Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, σχολίασε για πρώτη φορά την ενδεχόμενη τιμή του Project Scorpio, της νέας κονσόλας της Microsoft που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017.
Ο Spencer δήλωσε: "Επειδή το Project Scorpio είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά προϊόν δεν θα είναι φθηνό. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την τιμή ακόμη, αλλά δεν θα κοστίζει περισσότερα από 600 δολάρια" (σ.σ. 600 ευρώ καθότι αυτές είναι οι αντιστοιχίες στη βιομηχανία των games).
Αντίστοιχα, το PS4 Pro της Sony, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην τιμή των 400 ευρώ. Προς το παρόν πάντως, οι τιμές των απλών PS4 και Xbox One είναι οι χαμηλότερες της αγοράς αφού μπορείτε πλέον να τα βρείτε μεταξύ 260-300 ευρώ.
[UPDATE: 10/12/16 - Σε τιμή κονσόλας το Project Scorpio] Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, δήλωσε ότι το Project Scorpio θα πωλείται σε τιμή αντίστοιχη με αυτή μιας κανονικής κονσόλας.
Συγκεκριμένα ο Spencer δήλωσε: "Το Project Scorpio έχει μια ξεχωριστή αρχιτεκτονική με την χρήση των 6 teraflops και την διαχείριση μνήμης και όταν το σχεδιάζαμε αρχικά είχαμε στο μυαλό μας ότι όλη αυτή η τεχνολογία θα έχει και το ανάλογο κόστος. Θα ήθελα το Scorpio να παραμείνει στην τιμή μιας κονσόλας. Δεν θα πάω να ανταγωνιστώ τα high-end μηχανήματα. Επειδή θα χτίσουμε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα (σ.σ. εννοεί χωρίς την αναβάθμιση που προσφέρουν τα PC) θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι οι προδιαγραφές και το hardware που προσφέρουμε έχει νόημα και στους gamers".
 
Μένει να δούμε αν η νέα κονσόλα της Microsoft, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017 και θα προσφέρει native 4K ανάλυση, θα καταφέρει να κερδίσει τους console gamers που αποζητούν υψηλές επιδόσεις και αντίστοιχα μια λογική τιμή. Άραγε θα πωλείται στα "400κάτι" ευρώ; Για να δούμε. Η E3 2016 πάντως θα έχει ενδιαφέρον από πλευράς Microsoft.
http://www.gameworld.gr/component/content/article/184-2014-05-19-05-48-06/25694-project-scorpio-%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | Video games | Internet games | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις