Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
PS4 Slim review Ps4-slim-review-50-1481821468



Αλλαγές στο μικροσκόπιο.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε την κονσόλα PS4 Slim, την οποία και δίνουμε δώρο στο διαγωνισμό Game of the Year 2016 σε συνεργασία με την Sony. Το PS4 Slim κυκλοφορεί στην αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2016 και η τιμή του ήταν εξ αρχής ίδια με αυτή του παλιού μοντέλου, κάτι που έριξε το κόστος στο αρχικό PS4 Fat.
Το πακέτο του PS4 Slim περιέχει όλα τα απαραίτητα καλώδια και το νέο DualShock 4 που συναντάμε και στο PS4 Pro. Οι διαφορές του με το παλιό είναι ο γκρι χρωματισμός στο d-pad, το touchpad που περιέχει μία ακόμη οριζόντια lightbar στο πάνω μέρος και η ενσύρματη σύνδεσή του με το PS4 που σας προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις σας σε σχέση με το παλιό DualShock 4. Θυμίζουμε ότι πωλείται και ξεχωριστά, ενώ είναι συμβατό με όλα τα PS4.
Δείτε την αναλυτική παρουσίαση:



PS4 vs PS4 Slim
Ας περάσουμε στις διαφορές των δύο PS4. Το PS4 Slim έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το original PS4 και μάλιστα διαθέτει τον ίδιο σκληρό δίσκο των 500GB. Αποτελεί ωστόσο μια πιο αθόρυβη κονσόλα. Εμφανισιακά το πάνω μέρος της κονσόλας είναι αποκλειστικά ματ, σε αντίθεση με το παλιό PS4 το οποίο είχε κατά 2/5 glossy επιφάνεια. Οι γωνίες της κονσόλας είναι πλέον στρογγυλοποιημένες, υπάρχει το λογότυπο PlayStation στο πάνω μέρος και στο κέντρο, αυτό της Sony στα αριστερά και του PS4 στα δεξιά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κουμπιά Power και Eject στο μπροστινό μέρος της κονσόλας ευτυχώς δεν είναι πλέον αφής, για να μην πατιούνται κατά λάθος. Στα αριστερά συναντάμε το Power και το Eject button, μαζί με το blu-ray drive και στα δεξιά τις δύο USB θύρες, οι οποίες απέχουν πλέον μια απόσταση μεταξύ τους για να μην σας δυσκολεύουν όταν προσθαφαιρείτε 2 συσκευές μαζί.

Στις διαστάσεις δεν συναντάμε μεγάλες διαφορές, άρα ο τίτλος "Slim" δικαιολογείται απειροελάχιστα. Η κονσόλα έχει 28 εκατοστά μήκος, 25,4 εκατοστά πλάτος και 3,8 εκατοστά ύψος, είναι μόλις 2,5 x 1,2 εκατοστά πιο λεπτό από το αρχικό PS4. Στο πίσω μέρος έχει αφαιρεθεί η Optical out θύρα, οπότε συναντάμε μόνο τις θύρες τροφοδοσίας, Auxiliary όπου συνδέεται η PlayStation camera, HDMI και LAN.
To PS4 Slim έχει τιμή που ξεκινάει από τα 300 ευρώ. Με τις ελάχιστες διαφορές του από το αρχικό PS4 απευθύνεται μόνο σε όσους δεν έχουν ήδη την αρχική κονσόλα της Sony στην κατοχή τους. Το θετικό πάντως είναι ότι με την κυκλοφορία του, η τιμή του παλιού PS4 έχει πέσει πλέον στα 250 ευρώ, ενώ μπορείτε να βρείτε πολλά PS4 μεταχειρισμένα ή να πουλήσετε το παλιό σας, από χρήστες που απέκτησαν το PS4 Pro.
Δείτε το review του PS4 Pro. Συζητήστε για όλες τις κονσόλες PlayStation σε αυτό το subforum.

Θετικά:
- Πιο αθόρυβο
- Βελτιωμένο design
- Περιέχει το νέο DualShock 4

Αρνητικά:
- Δεν έχει διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά από το παλιό PS4
- Οι διαφορές σε μέγεθος δεν το κάνουν και τόσο "slim"
- Η αφαίρεση της Optical out θύρας

http://www.gameworld.gr/component/content/article/184-2014-05-19-05-48-06/26406-ps4-slim-review

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις