Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Κριός :Οι καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα για το ζώδιό σου θα έχουν ιδιαίτερη ένταση. Θα αποχαιρετήσεις τη ρουτίνα, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μπεις σε ένα αδιάκοπο παιχνίδι ανταγωνισμού που πιθανόν να σε κουράσει. Οι συγκινήσεις που θα ζήσεις θα είναι έντονες. Φρόντισε να μην παρασυρθείς και τήρησε τα προσχήματα.Στα αισθητηκά προσπάθησε να κάνεις υποχωρήσεις.


Ταύρος:Η προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, απαιτεί φροντίδα και θα πρέπει να την θέσεις ως άμεση προτεραιότητα. Μην εξωτερικεύσεις οποιοδήποτε συναίσθημα αν δεν εξασφαλίσεις ότι θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση. Θα αποφύγεις πολλά δυσάρεστα σχόλια, κρατώντας απλώς τις απαραίτητες αποστάσεις και τις ισορροπίες.Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα.


Δίδυμος:Δυσάρεστες καταστάσεις σε πιέζουν εδώ και αρκετό καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, απαιτώντας λύσεις. Η αποφασιστικότητά σου όμως ξαφνικά θα ενισχυθεί και θα αναλάβεις δράση. Τα συναισθήματά σου είναι πολύ μπερδεμένα, παρ’ όλα αυτά θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα κράτα χαμηλούς τόνους και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις προκειμένου να τελειώσεις κάποια πράγματα πιο γρήγορα.


Καρκίνος:Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει στήριξη σε κάποιο σοβαρό ζήτημα. Με τη βοήθεια αυτή, θα καταφέρεις να τελειώσεις με ένα ζήτημα που σε απασχολεί εδώ και καιρό.Σήμερα μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό στον αισθηματικό τομέα, και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.


Λέων:Η αισιόδοξη φύση του ζωδίου σου σε οδηγεί σε τολμήματα που θα διορθώσουν μεγάλα λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αποφάσεις που πήρες πρόσφατα αρχίζουν να αποδίδουν τώρα, γεγονός που σε οδηγεί στην αναζήτηση καλύτερων συνθηκών ζωής. Φίλοι και οικογένεια χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να αποφορτιστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν.Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλύτερα σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.


Παρθένος :Η διαρκής σου τάση να αναλύεις τις καταστάσεις θα σε οδηγήσει σε λύσεις αρκετά εύστοχες και ικανές να δώσουν οριστικό τέλος σε χρόνια προβλήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες που δημιουργούνται τώρα για το ζώδιό σου είναι εξαιρετικές και θα οδηγήσουν τη ζωή σου με αργά αλλά σταθερά βήματα σε μελλοντική αναβάθμιση.Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά έντονη και έχεις πολύ άγχος. Σήμερα προσπάθησε να μην μεταφέρεις στα αισθηματικά σου την ένταση που έχεις και φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.




Ζυγός:Οι επιδιώξεις σου βρίσκονται μπλοκαρισμένες, αγαπητέ Ζυγέ, από άτομα και καταστάσεις που μόνο στόχο έχουν τη στασιμότητα στη ζωή σου. Το τοπίο όμως θα ξεκαθαρίσει και οι εκκρεμότητές σου θα καλυφθούν δύσκολα μεν, αλλά οριστικά, αφήνοντας χώρο για τις μελλοντικές εξελίξεις που θα είναι πολύ θετικές.Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.


Σκορπιός:Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται τώρα για το ζώδιό σου σε πολλούς τομείς. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Τα σταθερά αλλά λιγότερο τολμηρά βήματα θα βοηθήσουν περισσότερο το αποτέλεσμα.


Τοξότης:Οι πλανήτες προωθούν ευνοϊκές εξελίξεις για το ζώδιό σου και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις επιμέρους δραστηριότητες να τρώνε τον πολύτιμο χρόνο σου. Από την άλλη, η οικογένεια σε πιέζει σε διάφορα επίπεδα - δείξε συγκατάβαση και υπομονή.


Αιγόκερως:Αρκετές έγνοιες και προβλήματα σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα και δεν βλέπεις λύση πουθενά. Οι πλανητικές όψεις όμως, θα βοηθήσουν το ζώδιό σου προκειμένου να μπει μια τάξη στο χάος που επικρατεί. Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν, αρκεί να μπορέσεις να τηρήσεις πιστά το πρόγραμμα που απαιτείται.


Υδροχόος:Εντάσεις και αντιθέσεις με σημαντικά πρόσωπα προβλέπονται για το ζώδιό σου, τις οποίες θα πρέπει πάση θυσία να προσπαθήσεις να είναι όσο γίνεται πιο ανώδυνες. Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τον κίνδυνο. Πολλά άλυτα ζητήματα θα σε απασχολήσουν τώρα. Θα υπάρξουν όμως λύσεις μακροπρόθεσμα.


Ιχθύς:Μεγάλες αναζητήσεις οδηγούν σε ανανέωση και αλλαγές, αγαπητέ Ιχθύ. Η νέα σου ζωή θα έχει αρκετές ευκολίες σε σύγκριση με το παρελθόν, αλλά και περισσότερες ευθύνες που θα χρειαστεί κόπος και προσοχή για να ανταπεξέλθεις. Το μέλλον διαγράφεται αισιόδοξο και δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.


Οι προβλέψεις ήταν απο το site http://www.oroskopos.gr

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις